reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
hel;o helo
dopiero njmłodsza mi padła,ale skoro w dzien spała miedzy 14.30 a 16.30 to nic dziwnego,ale wszytsko przez to że znów musiałąm trawe kosic i sie zagapiłam z czasem.
rano wlazłam na bb ale jak zaczełam czytac to mi prąd dziady zabrali,a pozniej zadzwoniła siostra ze przyjedzie wczseniejszym pociągeim wiec my szybkie szykowanie i polecialysmy po nia.
przy okazji wyslalam do banku papiery i zrobiłam male zakupy
dzis zar z nieba bo az 34 w cieniu

no ale i ja chwile pomoczyłam sie w baseniku

miło bylo.na jutro planujemy w siora wypad nad wode o ile pogoda dopisze.
wieczorkiem byłam u mamy i jakos zlecialo.
ide poczytac
dopiero njmłodsza mi padła,ale skoro w dzien spała miedzy 14.30 a 16.30 to nic dziwnego,ale wszytsko przez to że znów musiałąm trawe kosic i sie zagapiłam z czasem.
rano wlazłam na bb ale jak zaczełam czytac to mi prąd dziady zabrali,a pozniej zadzwoniła siostra ze przyjedzie wczseniejszym pociągeim wiec my szybkie szykowanie i polecialysmy po nia.
przy okazji wyslalam do banku papiery i zrobiłam male zakupy
dzis zar z nieba bo az 34 w cieniu

no ale i ja chwile pomoczyłam sie w baseniku

wieczorkiem byłam u mamy i jakos zlecialo.
ide poczytac
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Hej hej ja jestem!!!:-):-):-) Witam jak zwykle póżnym wieczorem bo wcześniej nie było czasu. Maciej już śpi ale starszaki jeszcze nie
ale siedzą w swoich pokojach więc nic nie mówię;-)
AS ale masz talent

śliczny torcik

No i fajnie że zajęcia wciągające
Agnes jak ręka???
Patrysia witaj! Dobrze że u rodziców wypoczęłaś i że z dzidzią ok!!!
Ty jak serwis informacyjny
dzięki ale ja ostatnio w ubranka odkupiona...tylko przed wrześniem trzeba szkolne kupić i książki dla Ani
No ja to bym chciała żeby mi tydzień szybko leciał a weekendy z mężem były długie
ja przy żadnym dziecku nie wiedziałam co będę miała i wolałam się nie nastawiać
oj ja się też bardzo boję

i zawsze wtedy śpię na dole w salonie bo czuję się bezpiecznie
dzieci na sofie a ja na podłodze
ja mieszkam w starym domu i u mnie na dole wysokość pokoi to 4 metry
w zimie trudno dogrzać ale w lecie super...jakbym klimę miała
ja w ogóle chyba jestem staroświecka bo nie uznaję interaktywnych zabawek, gadających lalek itd, bo takie zabawki nie rozwijają wyobrażni.
no to się wylaszczysz

Moje chłopaki śpią już koło 20.30 ale wstają o 6.00...za to Ania jak może to śpi do 11.00. Na razie nie budzę przecież ma wakacje
Pozdrawiam wszystkie!!!

AS ale masz talent

Agnes jak ręka???
Patrysia witaj! Dobrze że u rodziców wypoczęłaś i że z dzidzią ok!!!
no to info zakupowe wam przekazałam![]()
Ty jak serwis informacyjny

boźu to już czwartek. Ale te dni mi uciekaja. Idę sprzątać
No ja to bym chciała żeby mi tydzień szybko leciał a weekendy z mężem były długie
no marzy sie marzy
raz mi gin powiedziala ze jej sie wydaje ze to diewczynka ale nie mówi mi tego na 100% bo sie wierciła cały czas i nic tak naprawde nie bylo widac
potem na kolejnej wizyci polowe usg mowila ze no raczej moze byc dziewczynka a pod koniec poowiedziala ze ona sama nie wie bo tak sie wierci ze nie widac i ze terz np wydawaoby jej sie ze chlopiec![]()
ja przy żadnym dziecku nie wiedziałam co będę miała i wolałam się nie nastawiać

hej laseczki, wpadłam na momencik napisać, że zyję po nocnej burzy (bo ja się boję burz w nocy) i znów nam piwnicę zalało, zlewa była tak aże hej
upał u mnie straszny, normalne żar tropików dzisiajsiedzę i się pocę
trochę poczytam;-)
oj ja się też bardzo boję

Teraz siedzimy w domu, ale ciężko wytrzymać... Mam ochotę zainstalować się w garażu![]()
ja mieszkam w starym domu i u mnie na dole wysokość pokoi to 4 metry

Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...![]()
ja w ogóle chyba jestem staroświecka bo nie uznaję interaktywnych zabawek, gadających lalek itd, bo takie zabawki nie rozwijają wyobrażni.

My po zakupkach mam ubrana na weselicho sukieneczka w kolorze zielonym do tego butki i torebka w kolorze ecru i bizuteria ze szkla weneckiego:-)
no to się wylaszczysz

jeszcze musisz przestawić Dominika bo też póxno chodzi spać
mojej siostry syn-ma 5lat to chodzi spać bardzo wczesnie,sam sie kładzie bo mówi że jest zmeczony i idzie spać po 19.00-20.00 to wielki max.z reguły to o 19.30 już spiale z niego spioch
![]()
Moje chłopaki śpią już koło 20.30 ale wstają o 6.00...za to Ania jak może to śpi do 11.00. Na razie nie budzę przecież ma wakacje
Pozdrawiam wszystkie!!!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:-
-
-(
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Sto lat dla wiktorii12! spełnienia marzeń, dużo spokoju, mało tęsknoty za mężem i niepalenia:-)
wszytskiego najlepszego wiki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
no mam nadzieje że w końcu sie pokaże... bo to juz bedzie 2 mies do porodu
i chyba bym była najdluej niewiedzacą-chcaca wiedziec![]()
kurcze ale ten czas szybko leci

Witam mamuśki :-)
Duszno i nic się nie chce robićale ja na szczęście już wszystko mam zrobione, obiad jest gary umyte, Kubek śpi jak się obudzi to tylko poodkurzam i koniec na dzisiaj ;-) mąż na 14 do roboty, jutro też a w sobotę na catering jedzie do zielonej, dobrze że nie jak ostatnio do berlina. A w niedzielę wolne
ale mnie coś ciągnie w tym roku nad morze. Chociaż na jeden dzień bym pojechała położyła się na plaży, opaliła i wróciła do domu. Jak się wkurzę to wsiądę w pociąg i pojadę sobie sama na weekend a co! Będę spać na plaży i jadła piasek ale to nic hehe
![]()
Wszystkiego naj naj z okazji urodzin czas szybko leci co Wiktoria. U mnie też za miesiąc już rok minie, strasznie szybko zleciało nawet nie wiem kiedy![]()
jak milo ze sie pokazalas kobieto!
ja tez marze o plazy........

hej beata
ty brzoskwiń zapomniałaś do ciasta brzoskwiniowego a ja ziemniaków do placków ziemniaczanych
tak tylko spacerówkę i to taką dobrą parasolkę![]()
Malina a jakie ciasto planujesz na niedziele????????????
Malina jak chcesz to ci moge wrzucic zdjecie tego jezdzika Weroniki,bardzo solidny ,taki sredni-nie na duzych kolach ,nie na malych(bo by za szybko wyrosla),tylko na srednich.i ma z tylu blokade zeby sie do tylu nie przewrocil i oparcie
hej laseczki, wpadłam na momencik napisać, że zyję po nocnej burzy (bo ja się boję burz w nocy) i znów nam piwnicę zalało, zlewa była tak aże hej
upał u mnie straszny, normalne żar tropików dzisiajsiedzę i się pocę
trochę poczytam;-)
dobrze ze ja nie mam piwnicy.tylko nie mow ze masz garaz w piwnicy?
Ona ostatnio ciągle samochodami się bawi
Kupiłam, jutro powinno byćto się okaże
Ja jestem wredna matką i zwolenniczka pojazdów napędzanych siłą mięśni, dziewczynom nie zamierzam kupować nic na akumulator, ale czas pokarze ...![]()
moja tez lubi samochody.
chociaz ostatnio ciagle przymerza buty,najlpeiej za duze

albo lalce swoje buty zaklada
dzis caly dzien biegala w samym kapeluszu:-):-):-):-):-):-)
u mamy w ubraniu ale boso:-)
hi hi Helenka taka samochodziara?????????
a ja @dostałam na ten uał jak znalazł
hej agunia?????coś ty taka zapracowana????
a mój antoszka nauczył pokazywać się NIE tak fajnie kręci głową i co najlepsze wie kiedy tego użyćpodchodzi do kwiatka ja mówię toni nie wolno a on
nie chce jeść ja mówię no mały jeszcze łyżeczkę a on
śmiesznie to wygląda
![]()
mnie dopadnie @ jutro albo poutrez bo juz mam oznaki,.dobrze ze nie dzis bo w ten upal @ to koszmra
dziewczyny co z anabubką bo jej dziś nie było a bez niej to mi jakoś dziwnie tak(w powietrzu czuję czegoś mi brakuje)
i co z joasią bo teżjej dawno nie było i jakoś mi dziwnie tak:-(
dzieki Malinkus ze mnie myslisz tak intensywnie:-):-):-):-):-):-)
u nas tez caly dzien duchota.teraz jest 23 stopnie a to juz 23 prawie

hehehe jak sie zlozylo:-)
wiatrak chodzi....
oby w nocy jakas paskudna burza nie przylazla bo basen zostawilam na podworku a wody az tak duzo w nim nie ma
Witam dziewczyny po moich wakacjach u rodzicow....
mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie ;-)
nie wiemy co sie stalo ze nie bylo tam internetu
no ale coz jakos trzebabylo wytrzymac
teraz juz jestem...
jednak dzis nie nadrobie zaleglosci - ups wogole ich nie nadrobie bo nie mam jak
dzis tylko pisze na chwilke - melduje sie ze zyje...
ostatnio wogole nie bylo z "nami" dobrze
zaczelam krwawic :-(
pojechalismy do gina - mam jakas wolna przestrzen i mowil ze mozliwe ze krwawie dlatego ze jajniki moga byc jeszcze nie dojrzale w pelni...
jednak na szczescie z dzidzia jest wszystko ok...
duze juz bylo
zdjecie usg tez mam :-)
kontrola na 28 lipca czyli za niedlugo juz sie nie moge doczekac moze poznam plec
caluskam Was mocno dziewczyny i dobranoc
odezwe sie jak sie ogarne![]()
Witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze z malenstwem wszytsko ok:-)
hejka.
ale dzis skwar ,masakra,nie ma czym oddychać,na dworze gorzej duszno niz w domu
wyszlismy z Oliwka na dwór po 17.00 i bylismy do 19.30 ale biegiem wracałysmy bo nagle się zrobiło ciemno,wielkie chmry szły i wiatrzysko silne.mówię oho zaraz burza będzie i migiem do domu,mało klapek z nóg nie pogubiłamale w ostatniej chwili dobiegłyśmy bo nagle ulewa,wiatrzysko takie sie zerwało że nie dałabym rady pachac wózka,straszne to było.
i burza była ale szybko przeszło więc teraz dopiero na kompa siadłamale widac że nowe czarne chmurzyska się zbierają i błyska sie gdzieś w oddali więc moze jeszzce cos najdzie bo zapowiadali burze w nocy.
slyszalam ze na dolnym slasku strazne nawalnice
a podobno we wrocławiu przypada srednio 10 komarow na jednego mieszkanca

i mówią ze nadciaga duża fala upałów na sierpień,więc bedzie bardzo gorąco![]()
w sumie niech grzeje ,alto jest.jak za zimno pare dni to chcemy upalow,jak ggoraco to chcemy zimna
przyjdzie jesein to zatesknimy za upalami
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A my jutro z M mamy 10 rocznicę ślubu...i mąż nie da rady przyjechać:--
-(
to skoro do polnocy juz blisko to wszytskiego wszytskiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

a Twoje ania (ktora penwie ma w niedziele imieniny jak kilka z nas:-)),to teraz do 3 klasy idzie tak?
ja kupilam swoejj ksiazki na Wesoła szkoła Box Komplet klasa 1 2 3 Już w szkole Box Komplet dla klasy I II III Przygoda z klasa i przyjaciele zestaw dla klasy Podręczniki
maja taniej niz w wydawnictwach,ostatnio bylo promocja ze jak zakupy powyzej 200zl to przesylka kurierem gratis(jak byl pzelew na konto).
no i ja tak zrobilam i zaoszczedzilam 30zl i nie musialam nigdzie ltac i szukac:-)
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Moja Ania idzie do II klasy. Ma już 8 lat bo z marca. I u nas też wesoła szkoła muszę się rozglądnąć
No i właśnie słucham o tych nawałnicach...brrrr dobrze że u nas nie zapowiadali
No i właśnie słucham o tych nawałnicach...brrrr dobrze że u nas nie zapowiadali
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Wszystkie śpią
,to ja się tu i tam pokręcę
.

Podziel się: