Anabuba
czarownica mroźnego lądu
teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaja ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane
a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie
chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane
ja tez tak mialam jaks ei przeprwadzilam,nagle kazdy chcial nas odwiedzac,mimo ze w poprzednim mieszkaniu tez coagle mialam gosci
Witam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny!
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami.
Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe!![]()
fajnie,czekamy na fotki!
AGNES
Super miałyscie dzisiaj dzienJa tez rysowałam z mlodymi a pod wieczor zamierzam Im poczytac bo szwagier przywiozł nam nowe bajeczki:-)
W sumie to mozesz miec racje ze to Dominika zachowanie spowodowane jest nudamiNo ale ma prawie 6 lat i powinien umiec zajac sie troszke soba
a nie tylko grac na sony lub laptopie albo chodzic za mna i cos wolac
A jak ktos do mnie przychodzi to siedzi z nami ,slucha i sie wtraca![]()
a nie masz jakis gier sedykacyjnych planszowych?fajne sa
Sklep z grami REBEL.pl :: Zagadki Smoka Obiboka - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne
drogi lae bardzo fajne,w ogoel gry z Trefla,adamigo sa fajne.ja ostatnio paulinie kupilam Logo 5 i Logo 6
Logo 5 - wyścig cyferek - gra - Merlin.pl
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich świętujących.
Kochani odebrałam dziś dyplom ukończenia kursu dogoterapii.
:-):-):-):-):-):-):-)
Miałam dziś na egzaminie dziecko niewidome z protezowaną stópką
Dziecko 2 letnie z mocnym autyzmem unikające psa jak ognia.
Wszyscy chcieli do psa tylko on nie,ale dałam radę:-)
4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.
Yuppi --mam pierwsze dziecko do terapii i to u siebie w domu.
Będą z nią przyjeżdżać od września.
Nawet nie wiecie jak się cieszę :-):-):-):-):-)
fajnie!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
no i Brzydula się skończyła
pati pisała mi sma-ka że znowu jest bez neta,padła jej karta graficznajutro kolega ma to naprawiać,ale czy naprawi?
pozdrawia wszystkich :-)
pewnie zakup ja czeka

s
Pustki...
Z Tata lepiej. Zuzka cos sie przebudza wogóle jeśc nie chce od paru dni.Jeden musi głupa robić z siebie a drugi karmi bo inaczej nic nie zje. Nie wiem co jest
Idę się wykąpać i położyć -mam nadzieję że nie zadzwonią już ze szpitala. Mam ochotę na drinka-ale ktoś w razie co musi kierować
Jutro siostra wychodzi ze szpitala, ale będę teraz bidę miała-jak musiałam coś załatwić to zawsze z Zuzka została a teraz?;-)Będę musiała sobie sama radzić. Dobranoc
a sprobuj karmienia na 2 lyzki-jedna dla Ciebie,druga dla niej,niech sama grzevie i probuje:-)
u mnie poskutkowalo
Dziewczynki co myślicie o tym wózku mam zamiar go kupić ale się zastanawiam
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (692071746) - Aukcje internetowe Allegro
na wiejskie drogi to polecam duze kola,szczegolnie na jesien i zime
Witam.
Dziękuję, z życzenia dla AnikiWczoraj, wyprawialiśmy jej imieniny u babci
Jadzka, fajna bryka
Mlinus, witam w gronie niewyspanych
As gratuluje
Jestem mega niewyspanaWczoraj myślałam, że nie dojadę do domu, oczy mi się zamykały
A po nocy wcale nie jest lepiej
![]()
a gdzie byl Twoj m?
wszytskiego wszytskiego naj dla bombowej /julci!!!!!!!!!!!!!!!!
i ja dloaczam sie do tych pieknych zyczonek
My po sniadanku ja zaraz do fryzjera lece a Laura z babcia i kuzynem Siostra maluje
Dzis ide zamowic wodeczke na wesele.Wkoncu wioem ile bedzie gosci a wiecx Wesele na 77 osob
Co do wozka mi sie podoba
Kurcze musze jeszcze cos na szyje sobie kupic do sukienki bo przy zmiane kolnierza musze cos na siebie powiesic
Teraz uciekam
to nie tak duzo ludzi.a tyle zachodu
mojej siostry w padzierniku ok150osob bedzie
mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczucały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)
malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.
proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)
no a u mnie wczoraj normlanie taka pogoda jak nigdy w moje imieny!!!!!!!!!!
chlodno i co chwile padalo
a w tamtym tyg w biedronce byly namioty 3 osobowe z przedsionkiem za 30zl
no i mam taki.dziewczyny beda mialy kolejna atrakcje!jak kto chetny do nocowania to zparaszam:-)
a po te chusteczki to swojego wysle
ale to dopiero w sierpniu,o to ja kaurat u gina bede i przechodze kolo beidronki
Agnes wez jeszcze mi przypomnij,ale chyba smsem bo juz bede bez neta:-(
j
no popatrz fajnie ze proszek bedzie tańszy- bo jak kupimy komode w tym miechu to moze juz powoli bede brala sie za pranie i prasowanie ciuszków poki jest cieplo i wszysstko ładnie mi poschnie na balkonie:-):-)
ja tez tak wlasnie w sierpniu wszytsko prala i suszylam na sloncu:-)
mamita nie są śliskie,używaliśmy ich od dłuższego czasu i sa bardzo dobre,ja jestem z nich zadowolona i do tego tanie , a co najważniejsze nie przemakały w nocy co zdażało się to huggisom
i nie odparzaja pupy.przynajmniej my nie mieliśmy z tym problemu
![]()
ja na noc mam pempersy,tzn Weronika
ale mam je sporo taniej niz normlanie
Taka na zimę w sensie do słoika?? Polecasz coś konkretnego ??
A Moja Helenka poszła spać sama z siebie o 11Zażyczyła sobie picie do flaszki i poszła sie położyła i przykryła kołdrą
Niedawno wstała właśnie je obiadek
Szkoda tylko że Niki w tym czasie nie wpadła na ten sam pomysł
![]()
Weronika grzecznie usnela o 14 i wlasnie wstala.tzn kot ja obudzil bo wlazla do lozeczka i sie kolo niej polyzla:-)
meduska ja się porodu wcale nie bałam i to żadnego ani pierwszego ani ostatniegomoże dzięki takiemu nastawieniu poszło szybko i bez męczarni
meduska apetycik to ty teraz masz
u mnie ziemniaczki juz się gotują kotleciki smażą mizeria gotowa więc obiad prawie gotowy
ciekawe jak tam anabubki internet ????chyba jeszcze nie ma bo napewno by wpadła na chwilkę do nasszkoda no i ciekawe jak z tym netem od sierpnia
![]()
jak zwykle mnie wywolasz:-)
troche sie boję bo duzy ten samochodzik w porównaniu do mikry co uczyłam sie jezdzic![]()
dobrze bedzie:-)
nowe slowa Weroniki-daj,kuka(na psa kulke),i pupa ze wskazaniem na pupe:-)