reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

teraz muszę znikać bo mi mężuś gości sprosił na dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja chciałam sobie wreszcie pomieszkać w spokoju ale widać nie jest mi dane:no:a najlepsze, że on sobie pojechał do pracy a wszysko na mojej głowie:rofl2: chyba sobie odbija jak mieszkaliśmy w tej ciasnocie to mało kto nas odwiedzał bo nie było gdzie usiąść to teraz mam non stop gości, nie to żebym była niegościnna ale chciałam sobie w ten weekend trochę odsapnąć:tak::tak::tak:
to idę robić Misi śniadanie a potem sprzątanie, miał być grill na świeżym powietrzu ale strasznie leje i posiedzimy w chacie:-(
miłej soboty kochane

ja tez tak mialam jaks ei przeprwadzilam,nagle kazdy chcial nas odwiedzac,mimo ze w poprzednim mieszkaniu tez coagle mialam gosci

Witam!
Melduję, że wróciliśmy z Francji i dziś w nocy jedziemy nad morze! :-)
Jestem absolutnie zauroczona Francją i zakochałam się w Paryżu - jest cudowny! :tak:
Dziś nie mam czasu, więc większa relacja jak wrócę! Wtedy też pochwalę się zdjęciami. :tak:

Madziulanatasza, zadzwonię do ciebie jutro i się umówimy na kawkę! :-):-):-):-):-) To opowiesz mi, co się tutaj dzieje, bo nie dam rady doczytać :zawstydzona/y:
Buziaki dziewczynki! ;-)
Za tydzień wracam do was na stałe! :-D

fajnie,czekamy na fotki!

AGNES
Super miałyscie dzisiaj dzien:tak::tak::tak:Ja tez rysowałam z mlodymi a pod wieczor zamierzam Im poczytac bo szwagier przywiozł nam nowe bajeczki:-):tak:

W sumie to mozesz miec racje ze to Dominika zachowanie spowodowane jest nudami:no::no::no:No ale ma prawie 6 lat i powinien umiec zajac sie troszke soba:no:a nie tylko grac na sony lub laptopie albo chodzic za mna i cos wolac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak ktos do mnie przychodzi to siedzi z nami ,slucha i sie wtraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a nie masz jakis gier sedykacyjnych planszowych?fajne sa
Sklep z grami REBEL.pl :: Zagadki Smoka Obiboka - gry rpg, gry planszowe, gry karciane i inne
drogi lae bardzo fajne,w ogoel gry z Trefla,adamigo sa fajne.ja ostatnio paulinie kupilam Logo 5 i Logo 6
Logo 5 - wyścig cyferek - gra - Merlin.pl

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich świętujących.
Kochani odebrałam dziś dyplom ukończenia kursu dogoterapii.
:-):-):-):-):-):-):-)

Miałam dziś na egzaminie dziecko niewidome z protezowaną stópką :sorry:
Dziecko 2 letnie z mocnym autyzmem unikające psa jak ognia.
Wszyscy chcieli do psa tylko on nie :no:,ale dałam radę:-)
4 letnią Anielkę też autystyka,której tak się spodobała zabawa z Nilkiem,że rodzice ją zapisali do mnie na zajęcia indywidualne.:tak::-D:-D
Yuppi --mam pierwsze dziecko do terapii i to u siebie w domu.
Będą z nią przyjeżdżać od września.
Nawet nie wiecie jak się cieszę :-):-):-):-):-)

fajnie!
gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

no i Brzydula się skończyła :tak::tak::tak::tak:

pati pisała mi sma-ka że znowu jest bez neta,padła jej karta graficzna :tak::tak::tak: jutro kolega ma to naprawiać,ale czy naprawi? :sorry:

pozdrawia wszystkich :-)

pewnie zakup ja czeka:baffled:

s

Pustki...:szok:
Z Tata lepiej. Zuzka cos sie przebudza wogóle jeśc nie chce od paru dni.Jeden musi głupa robić z siebie a drugi karmi bo inaczej nic nie zje. Nie wiem co jest:baffled:
Idę się wykąpać i położyć -mam nadzieję że nie zadzwonią już ze szpitala. Mam ochotę na drinka-ale ktoś w razie co musi kierować:eek:
Jutro siostra wychodzi ze szpitala, ale będę teraz bidę miała-jak musiałam coś załatwić to zawsze z Zuzka została a teraz?;-)Będę musiała sobie sama radzić. Dobranoc

a sprobuj karmienia na 2 lyzki-jedna dla Ciebie,druga dla niej,niech sama grzevie i probuje:-)
u mnie poskutkowalo

Dziewczynki co myślicie o tym wózku mam zamiar go kupić ale się zastanawiam
'09 SPACEROWKA Z PÓŁKĄ TRAPER CONECO WYS.O ZŁ (692071746) - Aukcje internetowe Allegro

na wiejskie drogi to polecam duze kola,szczegolnie na jesien i zime

Witam.

Dziękuję, z życzenia dla Aniki :tak: Wczoraj, wyprawialiśmy jej imieniny u babci :tak:

Jadzka, fajna bryka :tak:
Mlinus, witam w gronie niewyspanych :baffled:

As gratuluje :tak::tak:

Jestem mega niewyspana :baffled: Wczoraj myślałam, że nie dojadę do domu, oczy mi się zamykały :no: A po nocy wcale nie jest lepiej :baffled:

a gdzie byl Twoj m?

Malinka, wszystkiego naj dla Julki :tak:

wszytskiego wszytskiego naj dla bombowej /julci!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja dloaczam sie do tych pieknych zyczonek

My po sniadanku ja zaraz do fryzjera lece a Laura z babcia i kuzynem Siostra maluje:rofl2:
Dzis ide zamowic wodeczke na wesele.Wkoncu wioem ile bedzie gosci a wiecx Wesele na 77 osob:happy:

Co do wozka mi sie podoba:tak:
Kurcze musze jeszcze cos na szyje sobie kupic do sukienki bo przy zmiane kolnierza musze cos na siebie powiesic:-D
Teraz uciekam

to nie tak duzo ludzi.a tyle zachodu:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
mojej siostry w padzierniku ok150osob bedzie

mega ciepło się zrobiło,wreszcie słonecznie i bez deszczu :tak::tak::tak::tak: cały tydzień ma byc tak pięknie :-):-):-):-)

malinka od 3.08 do 16.08 są super oferty dziecięce dla dzieci w biedronce.
skombinuj sobie tą książeczkę.np. pampersy dady maja być za 25,99 :tak::tak::tak:,kaszki maja byc tańsze,mleka modyfikowane nan i bebiko,soczki.

proszek lovela za 14,99,chusteczki dada-świetne uzyam za 3,39 a teraz są jakoś koło 4,50 więc ponad złotówka mniej.deserki w słoiczkach co w rosmmanie sa po 5zł to tu będą za 2,99,herbatki bobovita 2x200g- 13,69
herbatka krugera 5,99,nocnik zapachowy z kubusiem puchatkiem 9,99 i wiele wiele różnosci.opłaca się dziewczyny :-):-):-):-):-)

no a u mnie wczoraj normlanie taka pogoda jak nigdy w moje imieny!!!!!!!!!!
chlodno i co chwile padalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a w tamtym tyg w biedronce byly namioty 3 osobowe z przedsionkiem za 30zl
no i mam taki.dziewczyny beda mialy kolejna atrakcje!jak kto chetny do nocowania to zparaszam:-)
a po te chusteczki to swojego wysle
ale to dopiero w sierpniu,o to ja kaurat u gina bede i przechodze kolo beidronki
Agnes wez jeszcze mi przypomnij,ale chyba smsem bo juz bede bez neta:-(

j

no popatrz fajnie ze proszek bedzie tańszy- bo jak kupimy komode w tym miechu to moze juz powoli bede brala sie za pranie i prasowanie ciuszków poki jest cieplo i wszysstko ładnie mi poschnie na balkonie:-):-)

ja tez tak wlasnie w sierpniu wszytsko prala i suszylam na sloncu:-)

mamita nie są śliskie :no::no::no::no:,używaliśmy ich od dłuższego czasu i sa bardzo dobre,ja jestem z nich zadowolona i do tego tanie , a co najważniejsze nie przemakały w nocy co zdażało się to huggisom :tak::tak::tak::tak: i nie odparzaja pupy.przynajmniej my nie mieliśmy z tym problemu :tak::tak::tak::tak:

ja na noc mam pempersy,tzn Weronika:rofl2:
ale mam je sporo taniej niz normlanie

Taka na zimę w sensie do słoika?? Polecasz coś konkretnego ??

A Moja Helenka poszła spać sama z siebie o 11 :szok: Zażyczyła sobie picie do flaszki i poszła sie położyła i przykryła kołdrą :szok: Niedawno wstała właśnie je obiadek :tak: Szkoda tylko że Niki w tym czasie nie wpadła na ten sam pomysł :sorry:

Weronika grzecznie usnela o 14 i wlasnie wstala.tzn kot ja obudzil bo wlazla do lozeczka i sie kolo niej polyzla:-)

meduska ja się porodu wcale nie bałam i to żadnego ani pierwszego ani ostatniego:no::no::no:może dzięki takiemu nastawieniu poszło szybko i bez męczarni:baffled::baffled::baffled:
meduska apetycik to ty teraz masz:-D:-D:-D
u mnie ziemniaczki juz się gotują kotleciki smażą mizeria gotowa więc obiad prawie gotowy:tak::tak::tak:
ciekawe jak tam anabubki internet ????chyba jeszcze nie ma bo napewno by wpadła na chwilkę do nas:tak::tak:szkoda no i ciekawe jak z tym netem od sierpnia:baffled::baffled::baffled:

jak zwykle mnie wywolasz:-)

troche sie boję bo duzy ten samochodzik w porównaniu do mikry co uczyłam sie jezdzic :szok:

dobrze bedzie:-)

nowe slowa Weroniki-daj,kuka(na psa kulke),i pupa ze wskazaniem na pupe:-)

reklama
troche sie boję bo duzy ten samochodzik w porównaniu do mikry co uczyłam sie jezdzic :szok:
Przyzwyczaisz się. Ja zdawałam też na małym i do vectry bałam się jeździć ale teraz śmigam jak zła ale jak to mówią w koło komina. Do wrocka jadę ale z mężem:zawstydzona/y:.

Psia mać coś mi się nie pozaznaczało:baffled:.
Ja też używam tylko dady i jestem zadowolona.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku teraz tylko m przekonać do ceny:baffled:. Ale myślę że dam rade

Muszę się pochwalić Sebkowi dzisiaj wylazły dwa zęby na dole :-)

Przyzwyczaisz się. Ja zdawałam też na małym i do vectry bałam się jeździć ale teraz śmigam jak zła ale jak to mówią w koło komina. Do wrocka jadę ale z mężem:zawstydzona/y:.

Psia mać coś mi się nie pozaznaczało:baffled:.
Ja też używam tylko dady i jestem zadowolona.

Dzięki dziewczyny za opinie o wózku teraz tylko m przekonać do ceny:baffled:. Ale myślę że dam rade

gratki dla Sebka:-):-)

Odechcialo mi sie siedzenia na balkonie:baffled:Wyszorowałam sobie cały prysznic i umylam okno balkonowe bo mam tu stale pelno paluchow jak mlodzi sami wychodza na balkon:no:
Obiadek mam zrobiony-pomidorowe:tak::tak::tak:

widze dowikla że nie usiedzisz ani chwili na miejscu,od razu pędzisz do roboty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja na obiadek miałam ziemniaczki watróbke z indyka i mizerię :tak::tak::tak::tak:

dziękuję wszystkim za życzenia dla julci:happy::happy:jaka ona szczęśliwa jak jej to pokazałam i przeczytałam:tak::tak::tak:
agnes dzięki za info z biedronki:tak::tak:wczoraj piotrek kupił właśnie antoniemu pieluszki dada za 27 zł ale jak będą na promocji kupie ze 2 paczki:tak:ty mi właśnie poleciłaś te pieluszki i jak dla mnie to są pieluszki numer jeden super wytrzymałe chłonne a jeszcze teraz mają te rozciągliwe boczki jak pampersa i są rewelka my już innych nie kupujemy:tak:chusteczki też maja świetne:tak:a pisałam wam że mama piotra kupiła antoniemu te pomarańczowe pampersy słuchajcie porażka mocno perfumowane jakimś niby rumiankiem nie chłonne jak dla mnie lipa co 2-3 godzinki musiałam antoniemu zmieniać pieluszkę a i tak często był przesikany:baffled::baffled::baffled:
dzisiaj pietruszka musi antoniemu opuścić łóżeczko na najniższy poziom bo skubaniec już siada raczkuje i podciąga sie wiec strach że jak sie podniesie i przechyli to rąbnie w dół:szok:
zaliczylismy spacer i małe zakupy upał okrutny ale zdecydowanie wole to słońce niż deszcz :tak::tak::tak:
piotrek wczoraj naostrzył noże a malina dziiaj rano ciachała bułkę i jak sobie pierdzielnełam w łapkę to teraz mnie piecze tak że ....a w takim miejscu że dobrze plastra nie można nakleić:wściekła/y::wściekła/y:

malinka bo ja tylko dobre rzeczy polecam :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

no chłopak Ci rośnie :tak::tak::tak: obnizajcie to łóżeczko zeby nie było potem kłopotu :tak::tak::tak::tak::tak:

helo laski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie?????????????
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

jednak do piatku mam neta,cos bylo w centarli bo jak wlaczylam kompa,tak tylko sprawdzic tos ie ucieszylam ze jest net:-D:-D:-D:-D:-D
alez mi teskno do was bylo

najpeirw-wczoraj caly dzien bylam u mamy,bo w odmu nie bylo do kogo wracac,ale trudno:wściekła/y:
od rana a arczeja od nocy bola mnie zeby.tzn bez ibupromu boli mnie cala zuchwa od pocztaku do konca,i do tego lewa strona goranje szczeki-nadal nie wiem ktory zab:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
na dole wychodza mi naraz obie 8 ,nic dzis nie jadlam,bo proszek tylko zlagodzil bol,ale nie bardzo moge cokolwie gryzc.
dieta:rofl2:

do tego w sobote dostaalm @ wiec wczoraj i dzis,lepiej nie mowic....

ogolnie caly dzien czuje sie do du...od 6 rano nie spie przez te zeby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
obejrzlaam jakas stara komedie,bo co mialam robic?

ale przyjechala przed chwila listonoszka i wiecie co?dostalam list od wojewody mazowieckiego-uznali moje odwolanie w sprawie Weroniki i dostala orzeczenie na 2 lata:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!1
ktos pomysli ze sie ciesze z dzieca choroby,ale niewazne.to dodtakowe 200zl miesiecznie,znizkowe bilety,w stolicy za darmo komunikacja,i platny caly wychowawczy:-):-):-):-)

warto bylo robic mentosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

to ide poczytac

fajnie że masz neta :-)

super że dostałaś to orzeczenie :tak::tak::tak::tak::tak::-)

i idż wreszcie do tego dentysty bo się zamęczysz kobieto :tak::tak::tak::tak::tak:

dasz radę,przyzwyczaisz się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zjadłabym jakiegos loda :-p albo cos na sliodko al mis ei zachciewa:-D

Asia jakie zachciewajki masz :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja też coś dziś mam bo teraz czekolade wcinam bo @ mi się zbliża wielkimi krokami :tak::tak::tak::tak:

a po te chusteczki to swojego wysle
ale to dopiero w sierpniu,o to ja kaurat u gina bede i przechodze kolo beidronki
Agnes wez jeszcze mi przypomnij,ale chyba smsem bo juz bede bez neta:-(

jak nie zapomne to przypomnę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anabubka a skąd masz tańsze pampersy????????? masz jakieś chody??? :sorry:

Gratulacje z wyjścia zębów :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

reklama
Do góry