reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć laski! Wpadam sie tylko przywitać potem nadrobię. Dzisiaj mam dzien do bani od rana. Wszystko mnie wkur.... Zuzia wczoraj marudna cały dzień, a dzisiaj już od 6 nie spi.:no: Teściowa od rana marudna jeszcze bardziej niż Zuzka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co 5 min coś chce! @@@ mam wylewny strasznie:szok:
Gotyje buraczki, troche sprzątnęłam i lece dalej bo Dziecię sie budzi;-)

reklama
ja nie mam miksera zeby rogortowac i potem zmiksowac bo mi sie rozwalil a jakos nowego sie dorobic nie umie:confused2:

dobra, spadam:tak:
kochana jakbyś najpierw je rozgotowała a potem zmiksowała to by Ci się piana zrobiła a nie mus ,bo powietrze wtłaczasz mikserem.

W takim razie musisz tak długo gotować,aż się same rozpadną (pamiętaj o podlewaniu wodą):tak::-)

Witam i ja
Jestem mega niewyspana:no:Dziewczynki wtsały wczesnie i jakos w nocy nie mogły spac:no:Strasnie mi marudza:no:
Jak przebudzilam sie o 6 rano to Klaudia spala na podlodze kolo mojego lozka

Pogoda super ale nie wiem czy wyjde na podworko bo sa za marudne:no:

LUNKA
Wszystkiego naj,naj z okazji rocznicy:tak::tak::tak:
dowikluś a ty jak niwyspana to zła:-D:-D:-D:-D
Witam czwartkowo :-D:-D:-D

Spoko dałam radę,ale nadal walczę z parametrami.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bardzo dobrze zrobiłaś:tak: Należało się małpom.:tak::wściekła/y::wściekła/y:

to taki wiek.Dzieci lubią się chwalić :-D:-D:-D:-D

Dołączam się do życzeń ,bo są piękne.
Kolejnych wspaniałych rocznic LUNA

rzeczywiście dziwny sen,ale to tylko sen.
Co do jabłek.
Ja jak robiłam w słoiczki to nie tarłam tylko melakserem na kawałki i do garnka.
Trzymałam tyle,aż się rozgotowały,bo to mus musi być dla takiego maluszka.:tak::-)

A ja dziś mam szalony dzień.
Na 12 Kubusia SI i muszę go zaprowadzić.
Potem jakieś zakupy,spacer na 18 mam rozmowę w "Jadze" na temat tej dogoterapii..
Trzymajcie kciuki,aby wszystko poszło po mojej myśli.;-):-)
kciukaski zaciśnięte:tak:ja też nie tarłam jabłek tylko robiłam mus:tak:
Cześć laski! Wpadam sie tylko przywitać potem nadrobię. Dzisiaj mam dzien do bani od rana. Wszystko mnie wkur.... Zuzia wczoraj marudna cały dzień, a dzisiaj już od 6 nie spi.:no: Teściowa od rana marudna jeszcze bardziej niż Zuzka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co 5 min coś chce! @@@ mam wylewny strasznie:szok:
Gotyje buraczki, troche sprzątnęłam i lece dalej bo Dziecię sie budzi;-)
mamita TECIOWĄ OLEJ NIECH SIĘ ODCEPI A ZUZIA CHYba dzieci maja dzisiaj taki dzień bo moi od rana się k,lcą wyzywają szarpią ciągle coś chcą:baffled:
meduska a nie łatwiej ci obrać jabłuszka pokroić na kawałki i rozgotować w małej ilości wody one się rozgotują na taki mus i wtedy gorące wkładać do słoików zakręcać i wtedy pasteryzujesz już tylko 3 minuty żeby mieć pewność że słoik chwycił:tak:
ja w sierpniu robię takie musy z wanilią cynamonem płatkami migdałów i jak jbłka są mało słodkie to dodaję trochę cukru i wkładam w słoiki a potem mam gotowy mus na naleśniki ciasta ryż :tak::tak::tak:

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:
nie zapomniałyśmy:tak::tak:
jak bylo nad morzem?:-)

A&E no super że jesteś:tak::tak::tak:
jak tam wypoczynek???
kreację ślubną już masz????
jak emily????

reklama
Witam. Ja już mam wszystko zrobione, zakupy, obiad, pranie, gary i okno w pokoiku umyłam póki słońca tu nie mam :tak: ale gorąco i duszno na dworze, dobrze że jakiś wiaterek jest bo bym chyba się ugotowała :no:

ellooo

wiem wiem nigdy tak zrana mnie nie bylo ale jest tak goraco ze spac nie moge:-p

Luna trzymam kciuki za opuznienie@ Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:tak:

Makunga my tez mielismy takie bajki extra sprawa

AS ciebie martini a mnie wodka:-D

Natalineczka korzystaj ze sloneczka:rofl2:Jak moj brat mowi..nie jestem rasista ale asfalt musi lezec nma swoim miejscu:-D:-D

Anabuba Ty sie ciesz ze masz malo wziete i mozesz wiecej wydac:-D

My wczoraj kupilismy dla Bogdana garniak buty i caly zestaw wiec jest gotowy
Ja odebralam suknie wiec juz tez jestem gotowa
Laury sukieneczki dojechaly z tatusiem i jestem mega zadowolona sa extra:tak:
A ja nie mam czasu pazorow zrobic i na koniec bede miala swoje dlugie z frenczem ktory siorka mi zrobi:-D:-D
Na 10 mam spotkanie, potem kolejne, kolejne, musze kupic pare rzeczy do podziekowania dla rodzicow, zakupic soki i isc na brwi:baffled:chyba dnia mi braknie:-D:-D:-p

Jak Ty się kobieto wyrobisz?? No ja w dzień ślubu to po mieście chodziłam hehe gaci szukałam innych bo nie miałam :-D ale jakoś wszystko poszło gładko i szybko :tak::tak: także się nie martw będzie dobrze, a ja czekam na zdjęcie sukienki ale żebyś Ty była w środku :-)

hej lasencje:happy::happy:
na początek lunka;morza miłości namiętności uniesień i synka do kompletu z okazji waszej rocznicy ślubu:happy:
wczoraj w pracy zrobiłam awanti że:angry::angry::angry::angry:no siedziały do 21 i zapierniczały co by wszystko zrobić bo się wydarłam i powiedziałam dosyć dzwonimy do szefowej niech przyjedzie i zobaczy jak wy kończycie pracę i jaki syf mi zostawiacie...wściekłe bo o 18 mają koniec ale zapierniczały:tak:
ja przyszłam do domu na ostatnich nogach:-:)-(jak doszłam to miałam 39.4 zapodałam sobie końską dawkę pietruszka mnie nasmarował wickiem wypociłam się i dzisiaj tylko katar i kaszel a gorączki nie mam:happy:

I bardzo dobrze zrobiłaś, niech nadrabiają zaległości :-D

jabłuszka juz mi sie pasteryzują-starłam je normalnie na musik- nie bede sie bawic w rozgotowywanie:-p:-p:-p:-p

Mogę Ci podrzucić moje bo ja już siły nie mam ;-)

Luna wszystkiego naj naj z okazji rocznicy :-D:tak::-D:tak:

Do góry