reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
zaprawilam buraczki biore sie za ogorki a tu zonk! chrzanu nie mam:no: a mam wene do roboty bom piwko otworzyla. Z Tata lepiej;-)
Zuzka spi. Klawiatura mi cos szwankuje:angry::angry::angry:

A raju! Ja tu specjalnie nie idę spać żeby z Wami chwilę popisać a tu pusto :szok::szok::szok::szok: toż to niedopuszczalne!

Ale wybaczam wybaczam, może jutro na wieczór wpadnę :tak:

Dobrej nocki życzę dobranoc :-D:-D:-D

reklama
jestem!

oj kochana wspolczuje bolu zabów- wiem co to jest bo ja to tez od zawsze mam problemy z zebami:no::no:

kochana oby nie oby nie, jak najczesciej masz wpadac na bb i zalatwiac ten intrnet!!

dzis prawdopodobnie moj ostatni wieczor z wami na jakis czas:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
i co ja zrobie?

mam nadzieje ze jutr jeszcze jednak bezdie

a co dalej-okaze sie

Anabuba,to Depo Provera:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

znam to.kochana ja bralam depo na endometrioze itorbilee .w sumie wzielam jakies 5 czy 6 zastrzykow i przez 1,5roku nie mialam okresu!!!!!!!!!!!!!!!
jakos przez 1-2mies mialam plamienia a potem nic,przytylam i to szybko,mialam duuuuuuuuuuuuuzy spadek libido,czulam sie jak konbieto w menopauzie-raz zimno,raz goracao,potworne zmieny nastroj i nie wiem co jeszcze.
potem okes mialam wywolywany,ale pomoglo.jak narazie jestem wyleczona i mam nadzijeje ze endometrioza nie powroci.bralam 3 cykle pigulek anty na wywolanie okresu (bo luteina nie pomogla).potem mialam jeden cykl bez i po nim juz normalny
@ i w kolejnym od razu zaszlam w ciaze:-)

Co tu takie pustki_:szok::szok::szok::szok::szok:

strasznie
echooooooo:szok::szok::szok::szok:

w takim razie idę spać .dobranoc

juz uciekla:-(

No wlasnie myslalam ze moj komp zatrzymal sie w czasie:baffled:
zamiast z wzswietla sie Y i odwrotnie:szok:
tez tak mialam.ne iwem jak to sie robi ale zwykle pomagalo zrestartowanie kompa:-)

napisala mi Patrysie ze ma przodujace lozysko i musi sie oszczedzac,ale poza tym z dzidzia ok.juz 14tygodni:-)
ten kumpel od kompa jeszcze nie dotarl

Do góry