reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana:-)

Mój właśnie wyszedł do pracy to ja moge na BB:-D:-D

dzisiaj mam w planach umyc lodówke póki w miare pusta bo dzisiaj na zakupy jade:tak::-p:-p:-p:-p:-p

WYPŁATA!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A no i zapomniałam Wam powiedzieć co z tym prezentem
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.

A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.

A dzis jak w koncu odkleje sie od kompa i wykonam plan dnia sprzatania, to lece do chrześniaczki, później do mamuśki

hej laski?!!!!!!!!!!!!11jednak jestem jeszcze:-D

Witam porannie i samotnie
Mój pojchał na woodstock a ja mam kupe roboty po bardzo kiepskiej nocce. Wiki dała nieźle popalić.

moja wstala o 6 i nie spi od tego czasu.ja tez nie:baffled:
dobrze ze kawa jest:-D

Witam z rana:-)

Mój właśnie wyszedł do pracy to ja moge na BB:-D:-D

dzisiaj mam w planach umyc lodówke póki w miare pusta bo dzisiaj na zakupy jade:tak::-p:-p:-p:-p:-p

WYPŁATA!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana:-D:-D:-D:-D(rozplanowana)

Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.

A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.

malutka ta bluza.czemu nie wziela wikeszej?
na moja na pewno nie bedzie dobra

moja wstala o 6 i nie spi od tego czasu.ja tez nie:baffled:
dobrze ze kawa jest:-D

no prosze,ja zanim moj dostanie wyplate to juz jest wyadana:-D:-D:-D:-D(rozplanowana)

malutka ta bluza.czemu nie wziela wikeszej?
na moja na pewno nie bedzie dobra
fajnie ze jestes jeszcze:-)

nie martw sie moja tez juz jest rozplanowana:dry:

Witam z rana :-D

Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć :no: niech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija :wściekła/y:
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić :-D przynajmniej na godzinę spokój mam :tak:
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-:)wściekła/y:

Witam porannie i samotnie
Mój pojchał na woodstock a ja mam kupe roboty po bardzo kiepskiej nocce. Wiki dała nieźle popalić.

Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(

Która ma dzisiaj power do sprzątania? Bo ja od miesiąca próbuje kurze powycierać u siebie w pokoiku ale jakoś nie mogę się do tego zabrać! Aż wstyd :zawstydzona/y: ale podobno kurz o grubości jednego centymetra odpada sam :-D więc chyba poczekam jeszcze trochę i sam odleci hehe :-):-):-)

Dobrze dziewczynki ja uciekam bo w kuchni sterta garów w zlewie :no: na szczęście obiad mam ze wczoraj więc tylko gary i odkurzyć :tak: może a nóż pójdę na targ :-D zobaczymy ;-) do zobaczenia później :-D

jestem!

dzis prawdopodobnie moj ostatni wieczor z wami na jakis czas:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
i co ja zrobie?

mam nadzieje ze jutr jeszcze jednak bezdie

a co dalej-okaze sie

znam to.kochana ja bralam depo na endometrioze itorbilee .w sumie wzielam jakies 5 czy 6 zastrzykow i przez 1,5roku nie mialam okresu!!!!!!!!!!!!!!!
jakos przez 1-2mies mialam plamienia a potem nic,przytylam i to szybko,mialam duuuuuuuuuuuuuzy spadek libido,czulam sie jak konbieto w menopauzie-raz zimno,raz goracao,potworne zmieny nastroj i nie wiem co jeszcze.
potem okes mialam wywolywany,ale pomoglo.jak narazie jestem wyleczona i mam nadzijeje ze endometrioza nie powroci.

Anabuba nie rób nam tego,kombinyj z tym netem aby byc z Nami jak najdłużej :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a co to jest ta endometrioza ?????? :sorry2: bo pierwsze słyszę

mój pietruszka jutro wzioł wolny dzień żeby troszku ze mną pobyć bo powiedział że się tak mijamy to chce jutro dzionek ze mną spędzić:happy2::happy2::happy2:kochany jest:tak::tak::tak:
dziewczyny mam pytanie a właściwie mój pietruszka ma do was pytanie oglądałyście film "królowie życia"???bo chce ściągnąć i szuka opini o n im:baffled:
ale mi się podkreślenie włączyło nawet nie widziałam:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka nie odchodź proszęęęęęęę będzie mi smutno bez ciebie:-:)-:)-:)-:)-:)-(ja się zapłaczę z tęsknoty:-:)-:)-:)-(
kurcze u patrysi już 14 tydzień:szok::szok:ale ten czas leci:szok::szok:niech uważa na siebie i na maleństwo:tak:
mamita super że z tatusiem lepiej :tak:a brak chrzanu .....chrzań to:-D:-D:-Dposiedz z nami:-D

malinka kochany ten Twój pietruszka :tak::tak::tak::tak:

ja niestety nie oglądałam tego filmu,nawet o nim nie słyszałam więc nie pomogę :no::no::no::no::no:

Aha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!! :tak:Ale mam radochę z niej heheheehe :-D Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(
fajny prezencik,no teraz to musisz znaleźć czas :-D:-D:-D:-D

powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo:baffled::szok::-D:-D

medeuska Twój apetyt powala mnie na kolana :-D:-D:-D:-D:-D:-Dwstawiaj fotkę,pochwal sie ile przytyłaś głodomorze :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To

musiałaś świetnie wyglądać w tej kokardzie skoro tak szybko sie obudził :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

niestety z bluzą nie pomogę bo Oliwka nosi 92 i już jest prawie na stk więc za mała na bank bedzie :tak::tak::tak::tak::tak:

Anabubka dobrze że jeszcze jesteś,bąź jak najdłużej :-)

reklama
Witam z rana :-D

Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna boleć :no: niech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija :wściekła/y:
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepić :-D przynajmniej na godzinę spokój mam :tak:
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-:)wściekła/y:

Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(
Najlepszy sposób z tego co słyszalam laserowe usuwanie rozsępów- cały czas szuka dla ciebie takiego balsamu czy serum o ktorym słyszałam tez ze jest dobry tylko nie jestem pewna czy to bylo z Soraya czy zinnej firmy- kojarze tylko opakowanie:-p:-p

Do góry