reklama
moim zdaniem jak na 3 osobową rodzinkę to wcale nie jest dużo.a ja nie mam mleka a bez mleka kawy nie lubie:-( a tez bym sie napila
wyobrazcie sobie ze 16l mleka mi posz w tym miesiącu
ide wyprostowac wlosy i zbieram sie do babci a jak wróce to bede myc lodówke![]()
Moja mama na 4 osoby dorosłe kupuje 2 l dziennie i nieraz im jest mało.

To mój brat i tata tak mleko lubią.Ja to o nich mówię mlekopije

Natalineczka555
kocham kochać :)
moim zdaniem jak na 3 osobową rodzinkę to wcale nie jest dużo.
Moja mama na 4 osoby dorosłe kupuje 2 l dziennie i nieraz im jest mało.
To mój brat i tata tak mleko lubią.Ja to o nich mówię mlekopije
![]()
moja ciocia kupuje na dwie osoby dwa pełne kartony mleka czyli 24 szt na tydz!!! masakra

już z kawulcem i bez piżamki ;-);-);-);-)
Natalineczka555
dziopy właśnie skończylam zwiedzać strony z ofertami pracy i jest strasznie !!!

dziewczyny mam juz dość macie jakies pomysły na zarobek????
ja szukam już od przeszło pół roku pracy i nadal nic, masakra u nas z pracą, kurcze żeby choc wymyslic cos wlasnego

ja szukam już od przeszło pół roku pracy i nadal nic, masakra u nas z pracą, kurcze żeby choc wymyslic cos wlasnego
Joanna73
uzależniona od BB
dobra spadam ogarnąc chatkę
nie bardzo mi sie chce no i obiadek dzieciom trzeba podszykowac
na razie e-ciocie 

Joanna73
uzależniona od BB
nawet o tym myślałamhehe za ta kase to bys miala kupione prawko i jescze by Ci zostało![]()

Natalineczka555
idę sie prostowac, wczoraj myłam łepetyne i mam jednego wielkiego barana na głowie 

luna665
Mama grudniowa 2007
A może pomysl wlasnie o zalozeniu wlasnej dzialalnosci gospodarcej, idz do urzedu pracy!dziopy właśnie skończylam zwiedzać strony z ofertami pracy i jest strasznie !!!
reklama
Witam ! Zaczęłam sprzątać sobie ale mi się odechciewa. Zmęczona jestem bo Zuzka tez popłakiwała w nocy. Poszłam do lekarza bo w nocy tak ciężko oddychała jakby przez nos a nos czysty. Powiedziała że ma gardło zawalone ale mam przeczekać i wykupić antybiotyk jak dostanie gorączkę.

Narazie troszkę pokaszluje. Dopiero co zasnęła a już mi tak na nerwach grała że nie wiem

Witaj w klubie niewyspanych. Zuzka tez marudziła w nocy a szłam późno spać i pobudke o 6 urzadziła.

Narazie troszkę pokaszluje. Dopiero co zasnęła a już mi tak na nerwach grała że nie wiem

trzeba było zgłosić się wczoraj bo pawera to ja miałam wczorajdziś to czuje sie jak flak
moja córka zafundowała mi niezłą nockę,tylko pozazdrościć ,padam na pysk
![]()
Witaj w klubie niewyspanych. Zuzka tez marudziła w nocy a szłam późno spać i pobudke o 6 urzadziła.

Podziel się: