No to mu zmień ,bo padnie z zanieczyszczenia NO2 i NO3.Gwizduś to bojownik a od ostatniej zmiany wody 2 razy mi gniazdo robił i tarłomiałam ale rybek żadnych:-( i szkoda mi było zmieniać a cały syf w żwirku siedzi
.
Szkoda rybki.
Bojownik do kompletu musi mieć panią bojownikową ,żeby były rybki,święty spokój (nie wolno płoszyć) i jakieś tam parametry wody odpowiednie ,ale jakie to już nie pamiętam.

i jak łokieć?oliwka już spi od pół godziny,a ja miałam sie połozyć i zamiast to zrobić to siedzę na kompieoch ten nałóg
dziś moja sierota stłukła sobie łokieć,a jaki ryk był przy przemywaniu wodą utlenioną,całe osiedle ją słyszało
aż nie mogłam jej uspokoić aż z tego wszystkiego usnęła sobie :-)
a kto to jest Wiktorek?????
i co byłaś u gina?masz fasolke czy nie?
Asia tym razem zdasz to prawko.Innego wyjścia nie widzę,.[QUOTE=Joanna73;3979482]Witam :-)nie wiem czemu ale ostatnio dobrze mi sie spipowiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy
a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają
Za kilka dni egzamin mam nadzieję ze nerwy mnie nie zezżra spokój mnie ratuje i mam nadzieje ze leki pomoga Mąż dzwonil że zalatwił mi jazde przed egzaminem na co nie liczyłam wogolekiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys
kurs jazdy dodatkowe egzaminy
ale staram sie myslec pozytywnie
MIŁEGO DNIA:-)
kochna teraz zdasz musisz autko czeka i do jazdy jest gotowe;-);-);-);-)
kochana zauważyłam ale ja jakaś zakręcona jestem po tych 3 godzinach snu nawet nie całych 3 :-(
my codziennie wypijamy 3 litry mleka czyli miesięcznie 90 litrów

a jakiś sklep opieka nad dzieckiem osobą starszą sprzątanie?????
u nas po obiadku zakupach spacerku

a ja niedługo do pracy a buuuuuu:-
a jutro 14 godzin i pewnie będe zaorana a w niedzielę 10 godzin:-
malinuś współczuję takiej tyrady

Czytałam wczoraj w internecie na wp ze gdzies tam -nie pamietam juz gdzie urodzilo sie dziecko(dziewczynka)z dwoma głowkami
Najgorsze jest to ze przez cała ciaze lekarz prowadzacy nie widzial zadnych nieprawidłowosci
Do tego lekarze wykryli u tej malej wade serca i nie ma praktycznie szans na przezycie![]()