reklama
Makunga
Fanka BB :)
Serdeczne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Super wiadomośćKochane moje byłam na rozmowie w sprawie dogoterapii.
Zaczynam z dniem 1 września.
Powiedziałam 30 zł na łapkę za zajęcia i babka powiedziała,że oki.
Zajęcia trwają 30 minut.
Yupiiiii !!!!!![]()

Uwielbiam rybki, mój brat ma ogromne akwarium już od dawna i ja też chcę kupić na nowy domek

Wow, suuuuper, to się na pewno ucieszyła i wy teżwitajcie nocnie.
Dziękuję za gratulacje.:-):-)
Kubuś już śpi.
Ech napiszę Wam coś.
Klaudia dostała propozycję ze stajni,gdzie jest na obozie ,by przyjechać jako pomoc w stajni w sierpniu na tydzień podczas trwania Finału Pucharu Świata we Wszechstronnym Konkursie Konia Wierzchowego.
Płaci jedynie za dojazd.
Wszystko od nich na cały tydzień ma gratis i do tego będzie na tym finale:-):-)
Klaudia ręce zaciera i prosi.....
a my się zastanawiamy....;-)

Oj biedactwo, chyba nie jest aż tak źle heheheehheeNo to i ja pójdę się położyć, sama, samotna, zmarznę i zasnę...

Natalineczka555
kocham kochać :)
Hej!
Miało mnie nie być ale mąż dał znać że póżno będzie więc kompa włączyłam i zwyczajowo na BB
Pozdrawiam!!!:-):-):-)
a ja miałam być ale mój mąż zrobił mi niespodzianeczkę i .....
WRÓCIŁ!!!
witajcie nocnie.
Dziękuję za gratulacje.:-):-)
Kubuś już śpi.
Ech napiszę Wam coś.
Klaudia dostała propozycję ze stajni,gdzie jest na obozie ,by przyjechać jako pomoc w stajni w sierpniu na tydzień podczas trwania Finału Pucharu Świata we Wszechstronnym Konkursie Konia Wierzchowego.
Płaci jedynie za dojazd.
Wszystko od nich na cały tydzień ma gratis i do tego będzie na tym finale:-):-)
Klaudia ręce zaciera i prosi.....
a my się zastanawiamy....;-)
kurde no to superaśnie, gratulacje

witam sobotnio zaraz zabieram sie za sprzatanko i mycie okienek
Natalineczka555
kocham kochać :)
a dzis o ile dobrze pamiętam jedna z nas wstępuje w związek małzeński???
a o której to godzince???
Gratulacje!!!!!

niech wasza miłośc wiecznie trwa!!!!
a o której to godzince???
Gratulacje!!!!!

niech wasza miłośc wiecznie trwa!!!!
Witam! Zuzka właśnie zasnęła więc wpadam się przywitać i lecę się za sprzatanko brać

Ale masz dobrze-nie ma jak to fryzjer i solka na poprawe nastroju. Tez by mi się przydało;-)hejka, wyspana, wyszykowana zaraz lece do fryzjera, tylko jeszcze cos zjesc.
ja mam tak samo ale juz takie brudne że szokJa musze umyc okna u dziewczynek ale to dopiero pod wieczor jesli sie za to zabioreBo teraz mam z tej strony slonce a poza tym jest bardzo goraco

reklama
B
Beata1988
Gość
Witam sobotnio!
Ja już mam kurze powycierane u siebie (w końcu) prawie dwie godziny mi to zajęło
firanki już wiszą i się suszą, pościel się wietrzy
jeszcze tylko poodkurzać i okna umyć ale to na wieczór i zrobione
mojej mamie się zachciało pierogi robić ach tyle z tym roboty a pójdą do wieczora 
Aniu wszystkiego naj naj na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach jak ja jej zazdroszczę ma taki ślub o jakim marzyła. Też bym tak chciała. No ale niestety, nie dość że brak funduszy na takie przedsięwzięcie to jeszcze babcia dwa dni przed ślubem zmarła :-
-
-
-
-( jakoś nadal nie mogę się z tym pogodzić :-
-
-
-( a ckni mi się za nią jak nie wiem. Codziennie dzwoniła. Jak telefon dzwoni to od razu myślę że to ona, że siedzi w domu albo na działce i odpoczywa :-
-
-
-
-
-( ach takie to już życie :-
-
-
-(
Wczoraj czekałam na swojego, przyszedł była 24.50 jakieś wesele małe było. Dzisiaj za to większe bo na prawie 100 osób. Ostatni posiłek chyba o 1.00 będą podawać więc może tak do 3.00 wróci. Ostatnio jak był na cateringu w zielonej górze to wrócił przed 5.00 jakieś urodziny ktoś obchodził 40ste na 160 osób prawie

przecież szok. Pokaz lotniczy miał i o północy fajerwerki jak na sylwka. Dobre 40 tys wydał. Nienormalni ludzie 
Ja już mam kurze powycierane u siebie (w końcu) prawie dwie godziny mi to zajęło

Aniu wszystkiego naj naj na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ach jak ja jej zazdroszczę ma taki ślub o jakim marzyła. Też bym tak chciała. No ale niestety, nie dość że brak funduszy na takie przedsięwzięcie to jeszcze babcia dwa dni przed ślubem zmarła :-
Wczoraj czekałam na swojego, przyszedł była 24.50 jakieś wesele małe było. Dzisiaj za to większe bo na prawie 100 osób. Ostatni posiłek chyba o 1.00 będą podawać więc może tak do 3.00 wróci. Ostatnio jak był na cateringu w zielonej górze to wrócił przed 5.00 jakieś urodziny ktoś obchodził 40ste na 160 osób prawie

Podziel się: