reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No ja zaczelam od piwka i już mi troszkę szumi więc teraz muzyczka jakaś pod nóżke i lecimy w tany:-D:-D:-D

Pustki dzisiaj. Anabubka chyba już się odłączyła od BB?:baffled:

A ja widzialam przed chwila ze ANABUBKA jest:tak::tak::tak:

Ciekawe czy MALINUSKA da rade zajrzec po pracy:confused:

Ja własnie bylam sobie na balkonie zapalic bo jzu kilka godzin nie palilam i bardzo mnie kusilo

A zapomniałam hitu powiedzieć, wczoraj pojechałam do Taty ok.20 tzn. po kąpieli Zuzki i karmieniu. A. został z nią a ona tak mu się zkichała że szok a on nigdy jeszcze jej nie przebierał:szok:, a jak kupa była to wogóle wychodził z pokoju bo teraz takie smierdzące te kupy a on zaraz wymiotuje-strasznie wrażliwy jest:confused: No i wczoraj niestety musiał ją przebrać:-D:-D:-D:-D

Jestem,tylko gości miałam,moi pracodawcy byli do M,a potem pojechaliśmy do myjni,bo spadź z drzew oblepiła calutki samochód i robaczki się małe i białe poprzyczepiały i musiałam 3 razy szyby myć:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.M wrócił i do Tesco na zakupy,bo chemia do prania się skończyła a Olek wczoraj pół dywanu serkiem zaciapał bo,szedł,oglądał bajkę i otwierał serek:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.

A ja widzialam przed chwila ze ANABUBKA jest:tak::tak::tak:

Ciekawe czy MALINUSKA da rade zajrzec po pracy:confused:

Ja własnie bylam sobie na balkonie zapalic bo jzu kilka godzin nie palilam i bardzo mnie kusilo
Ja zaczęłam popalać jak z Tata było tak źle że po księdza jechaliśmy. A teraz ciągnie mnie bo A. tez znowu zaczął popalać.

Jestem,tylko gości miałam,moi pracodawcy byli do M,a potem pojechaliśmy do myjni,bo spadź z drzew oblepiła calutki samochód i robaczki się małe i białe poprzyczepiały i musiałam 3 razy szyby myć:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.M wrócił i do Tesco na zakupy,bo chemia do prania się skończyła a Olek wczoraj pół dywanu serkiem zaciapał bo,szedł,oglądał bajkę i otwierał serek:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:.
Zastanawiam się kto zajmuje się dzićmi kiedy TY pracujesz?

Ja zaczęłam popalać jak z Tata było tak źle że po księdza jechaliśmy. A teraz ciągnie mnie bo A. tez znowu zaczął popalać.
Ja zaczełam jak M wyjechal
A wczesniej popalałam tylko jak bylismy na wakacjach:tak:Cala ciaze i jak dziewczynki były malutkei tak do ponad roczku nie paliłam:-)

Chcę jutro kupić Zuzce basen. Do tej pory się bałam że się zaziębi-i nadal się boję. Jak Wasze dzieciaki siedza w basenie? Na golasa?

reklama
Kochana moje w zeszłym roku kapały sie w Bałtyku ktory mial 11 stopni i nic Im nie bylo:tak::tak::tak:
W basenie moje dziewczynki kapia sie na golaska bo jak zamocza majtki to twierdza ze sa brudne i je sciagaja:-):tak:

Do góry