reklama
A zapomniałam hitu powiedzieć, wczoraj pojechałam do Taty ok.20 tzn. po kąpieli Zuzki i karmieniu. A. został z nią a ona tak mu się zkichała że szok a on nigdy jeszcze jej nie przebierał
, a jak kupa była to wogóle wychodził z pokoju bo teraz takie smierdzące te kupy a on zaraz wymiotuje-strasznie wrażliwy jest
No i wczoraj niestety musiał ją przebrać

Marta1981
Rodzyneczka
Jestem,tylko gości miałam,moi pracodawcy byli do M,a potem pojechaliśmy do myjni,bo spadź z drzew oblepiła calutki samochód i robaczki się małe i białe poprzyczepiały i musiałam 3 razy szyby myć

.M wrócił i do Tesco na zakupy,bo chemia do prania się skończyła a Olek wczoraj pół dywanu serkiem zaciapał bo,szedł,oglądał bajkę i otwierał serek

.

Ja zaczęłam popalać jak z Tata było tak źle że po księdza jechaliśmy. A teraz ciągnie mnie bo A. tez znowu zaczął popalać.A ja widzialam przed chwila ze ANABUBKA jest
Ciekawe czy MALINUSKA da rade zajrzec po pracy
Ja własnie bylam sobie na balkonie zapalic bo jzu kilka godzin nie palilam i bardzo mnie kusilo
Zastanawiam się kto zajmuje się dzićmi kiedy TY pracujesz?Jestem,tylko gości miałam,moi pracodawcy byli do M,a potem pojechaliśmy do myjni,bo spadź z drzew oblepiła calutki samochód i robaczki się małe i białe poprzyczepiały i musiałam 3 razy szyby myć.M wrócił i do Tesco na zakupy,bo chemia do prania się skończyła a Olek wczoraj pół dywanu serkiem zaciapał bo,szedł,oglądał bajkę i otwierał serek
.
Ja zaczełam jak M wyjechalJa zaczęłam popalać jak z Tata było tak źle że po księdza jechaliśmy. A teraz ciągnie mnie bo A. tez znowu zaczął popalać.
A wczesniej popalałam tylko jak bylismy na wakacjach

reklama
Podziel się: