reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wita MAMITKA:-)

ANKA to pewnie teraz w najlepsze sie bawi:tak::tak:Ale bym sobie podylała na weselu:tak::tak::tak::-):-):-)
Ja też się dołączam do zabawy :-D:-D:-D

Zuzka właśnie zasnęła więc trochę nadrobiłam, A> mi piwko zimne przyniósł-jaki pokorny. Cały dzień z nim nie gadałam, wogóle jakaś drażliwa jestem ostatnio. Zuza tak mi daje popalić od paru dni, że dzisiaj się aż popłakałam bo południe a ja włosy nie umyte i w piżamce sprzątałam. Jak wyjdę z pokoju to ryk! Boże niech już zacznie chodzic to może troszkę lżej mi będzie.:baffled: A moj małżonek kochany jest i smieci wczoraj poszedł wynieść i 2 godz go nie było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Załapał sie na stłuczki bo kolega dzisiaj się żeni.

Maleństwo jeszcze nie chodzi?
Mój mały to też nie chce za bardzo. Chodzi ale tylko jak się go trzyma za rączki inaczej się boi :no: a też bym się cieszyła jak by zaczął chodzić. Tylko jak zacznie to się będzie żałować że nie siedzi czy leży hehe :-D:-D
No jak bym swojego widziała. Jak gdzieś wyjdzie to go nie ma pół dnia :wściekła/y:

reklama
Dowikla to one roczek miały tak? Czy więcej jak byliście nad morzem?

Ja małego w basenie nie kąpałam jeszcze, ale na kryty chodziłam. Ale myślę że na golasa nic nie będzie :tak:

Kochana moje w zeszłym roku kapały sie w Bałtyku ktory mial 11 stopni i nic Im nie bylo:tak::tak::tak:
W basenie moje dziewczynki kapia sie na golaska bo jak zamocza majtki to twierdza ze sa brudne i je sciagaja:-):tak:

Kurczę a ja się bałam tej pierwszej kapieli w basenie. Ale jutro ma byc ciepło to ruszam po basen i do siostry na trawniczek-bo ja mieszkam w bloku:baffled:

Ja też się dołączam do zabawy :-D:-D:-D

Maleństwo jeszcze nie chodzi?
Mój mały to też nie chce za bardzo. Chodzi ale tylko jak się go trzyma za rączki inaczej się boi :no: a też bym się cieszyła jak by zaczął chodzić. Tylko jak zacznie to się będzie żałować że nie siedzi czy leży hehe :-D:-D
No jak bym swojego widziała. Jak gdzieś wyjdzie to go nie ma pół dnia :wściekła/y:

No nie chodzi-jest wczesniaczkiem. No a mój A. właśnie poszedł do piwnicy na minutę a nie ma go juz 30 min.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ach zapomniałam się przywitać przepraszam :-(
Witam wieczorem ;-) ja tak z odskoku, zaraz spać się kładę bo dzisiaj tak się na sprzątałam że szkoda gadać. Teraz plecy mi wysiadają :no:

Ja też w bloku mieszkam a basen mam na działce. Tylko działka trochę za daleko żeby iść po południu w ten upał :no: wcześniak, przepraszam nie wiedziałam. To w którym tygodniu urodziłaś?

Dowikla to widze małe zachartowane są trochę :-D ja bym chciała w tym roku nad morze skoczyć chociaż na dwa dni, ale nie wiem jak z małym. Bo on taki blady żeby udaru mi nie dostał :no:

reklama
Do góry