reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też w bloku mieszkam a basen mam na działce. Tylko działka trochę za daleko żeby iść po południu w ten upał :no: wcześniak, przepraszam nie wiedziałam. To w którym tygodniu urodziłaś?

Dowikla to widze małe zachartowane są trochę :-D ja bym chciała w tym roku nad morze skoczyć chociaż na dwa dni, ale nie wiem jak z małym. Bo on taki blady żeby udaru mi nie dostał :no:
35/36hbd ale Zuzia była bardzo mała 1580 ważyła

reklama
My mieszkamy w bloku ale takim małym 1-piętrowym i ogrzewamy sami mieszkanie. I A. zszedł dołozyc do pieca bo napalił żeby woda ciepła była;-)
Aha:-);-)

BEATA
Ja tez bym chciala nad morze ale watpei zeby mi sie w tym roku udało:no:
Moi na szczescie nie sa tacy bladzi i nigdy nie było Im nic po siedzeniu na sloncu

No ja też nie wiem czy mi się uda bo brak funduszy na takie coś :-( no Kuba jest bardzo blady, znaczy się jasna karnacja i to bardzo :tak: dlatego nie jestem pewna co do tego morza

Kurde głowa coś mnie zaczyna boleć :no: no jeszcze tego mi brakuje teraz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idę zaraz spać bo jak mnie rozboli bardziej to nie zasnę do rana.

Miłej i spokojnej nocy życzę mamuśki :tak: do jutra :-D

reklama
a bym zapomniała malinka pisał do mnie sms-ka popołudniu z pracy :tak::tak::tak::tak:
babeczki macie pozdrowionka od malinki.:-):-)
:-):-)

Oliwka już wykapana i w łóżeczku a ja na kompie :-D:-D:-D:-D:-D i czekam na M,jeszcze tylko 1,5 godz :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja dzis @ dostałam,brzuch cały dzień pobolewa mimo że nospe wziełam.coś mi się z z tą @ poprzestawiało.zawsze dostawałam 7 każdego miesiąca,potem przesuneła sie na 5-tego każdego miesiąca a w tm miesiącu dostałam 1-ego,tyle dni wczesniej.nie wiem co sie dzieje.czy to normalne?:sorry2:
Pewnie pogoda tak na Ciebie wpływa.
Jest bardzo gorąco przecież.

Malinka dziękuję za pozdrowionka :-D:-D:-D:-D

A zapomniałam hitu powiedzieć, wczoraj pojechałam do Taty ok.20 tzn. po kąpieli Zuzki i karmieniu. A. został z nią a ona tak mu się zkichała że szok a on nigdy jeszcze jej nie przebierał:szok:, a jak kupa była to wogóle wychodził z pokoju bo teraz takie smierdzące te kupy a on zaraz wymiotuje-strasznie wrażliwy jest:confused: No i wczoraj niestety musiał ją przebrać:-D:-D:-D:-D
To się tatuś musiał wykazać :-D:-D:-D

Kochana moje w zeszłym roku kapały sie w Bałtyku ktory mial 11 stopni i nic Im nie bylo:tak::tak::tak:
W basenie moje dziewczynki kapia sie na golaska bo jak zamocza majtki to twierdza ze sa brudne i je sciagaja:-):tak:
Moje też się kąpały zawsze w zimnej wodzie a Klaudia karnację ma białą.

35/36hbd ale Zuzia była bardzo mała 1580 ważyła
Mój też 35/36 a waga 3350 :szok::szok:

Ja też w bloku mieszkam a basen mam na działce. Tylko działka trochę za daleko żeby iść po południu w ten upał :no: wcześniak, przepraszam nie wiedziałam. To w którym tygodniu urodziłaś?

Dowikla to widze małe zachartowane są trochę :-D ja bym chciała w tym roku nad morze skoczyć chociaż na dwa dni, ale nie wiem jak z małym. Bo on taki blady żeby udaru mi nie dostał :no:
Załóz małemu czapkę z daszkiem i dobrym kremem z dużym filtrem posmaruj i na słoneczko wtedy możecie ruszać.
Zresztą nad morzem to sam wiatr opala.
Mój mąż nie lubi słońca.
Zawsze na plaży szuka cienia ,siedzi sobie i piwko popija.
Nie opala się a i tak najbardziej opalony ze wszystkich.:-D:-D:-D:-D

Bigos ugotowałam,męża w podróż wyszykowałam i właśnie z małym się użeram co by mi skurczybyk spać poszedł.:angry::baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry:

Do góry