35/36hbd ale Zuzia była bardzo mała 1580 ważyłaJa też w bloku mieszkam a basen mam na działce. Tylko działka trochę za daleko żeby iść po południu w ten upałwcześniak, przepraszam nie wiedziałam. To w którym tygodniu urodziłaś?
Dowikla to widze małe zachartowane są trochęja bym chciała w tym roku nad morze skoczyć chociaż na dwa dni, ale nie wiem jak z małym. Bo on taki blady żeby udaru mi nie dostał
![]()
reklama
Aha:-);-)My mieszkamy w bloku ale takim małym 1-piętrowym i ogrzewamy sami mieszkanie. I A. zszedł dołozyc do pieca bo napalił żeby woda ciepła była;-)
BEATA
Ja tez bym chciala nad morze ale watpei zeby mi sie w tym roku udało

Moi na szczescie nie sa tacy bladzi i nigdy nie było Im nic po siedzeniu na sloncu
B
Beata1988
Gość
No ja nie muszę palić w piecu. To na prawdę malutka była. Ale wszystko z nią ok?
Było troche powikłań po porodzie, niestety wylew m.in.No ja nie muszę palić w piecu. To na prawdę malutka była. Ale wszystko z nią ok?
B
Beata1988
Gość
No ja też nie wiem czy mi się uda bo brak funduszy na takie coś :-( no Kuba jest bardzo blady, znaczy się jasna karnacja i to bardzo
dlatego nie jestem pewna co do tego morza

B
Beata1988
Gość
Było troche powikłań po porodzie, niestety wylew m.in.
Niesprawiedliwe jest to życie. No ale ja mam nadzieję że będzie zdrowa i wesoła

B
Beata1988
Gość
Kurde głowa coś mnie zaczyna boleć
no jeszcze tego mi brakuje teraz 

Idę zaraz spać bo jak mnie rozboli bardziej to nie zasnę do rana.
Miłej i spokojnej nocy życzę mamuśki
do jutra 

Idę zaraz spać bo jak mnie rozboli bardziej to nie zasnę do rana.
Miłej i spokojnej nocy życzę mamuśki

Marta1981
Rodzyneczka
Mamita,od poniedziałku Julu ze mną do pracy będzie jeździł a Olka teściom zostawię.A od września i tak przedszkole go czeka.
Zmyka, bo trzeba się wypicować na randkę z M;-)
.
Zmyka, bo trzeba się wypicować na randkę z M;-)

reklama
Pewnie pogoda tak na Ciebie wpływa.a bym zapomniała malinka pisał do mnie sms-ka popołudniu z pracy
babeczki macie pozdrowionka od malinki.:-):-):-):-)
Oliwka już wykapana i w łóżeczku a ja na kompiei czekam na M,jeszcze tylko 1,5 godz
a ja dzis @ dostałam,brzuch cały dzień pobolewa mimo że nospe wziełam.coś mi się z z tą @ poprzestawiało.zawsze dostawałam 7 każdego miesiąca,potem przesuneła sie na 5-tego każdego miesiąca a w tm miesiącu dostałam 1-ego,tyle dni wczesniej.nie wiem co sie dzieje.czy to normalne?![]()
Jest bardzo gorąco przecież.
Malinka dziękuję za pozdrowionka

To się tatuś musiał wykazaćA zapomniałam hitu powiedzieć, wczoraj pojechałam do Taty ok.20 tzn. po kąpieli Zuzki i karmieniu. A. został z nią a ona tak mu się zkichała że szok a on nigdy jeszcze jej nie przebierał, a jak kupa była to wogóle wychodził z pokoju bo teraz takie smierdzące te kupy a on zaraz wymiotuje-strasznie wrażliwy jest
No i wczoraj niestety musiał ją przebrać
![]()

Moje też się kąpały zawsze w zimnej wodzie a Klaudia karnację ma białą.Kochana moje w zeszłym roku kapały sie w Bałtyku ktory mial 11 stopni i nic Im nie bylo
W basenie moje dziewczynki kapia sie na golaska bo jak zamocza majtki to twierdza ze sa brudne i je sciagaja:-)![]()
Mój też 35/36 a waga 335035/36hbd ale Zuzia była bardzo mała 1580 ważyła

Załóz małemu czapkę z daszkiem i dobrym kremem z dużym filtrem posmaruj i na słoneczko wtedy możecie ruszać.Ja też w bloku mieszkam a basen mam na działce. Tylko działka trochę za daleko żeby iść po południu w ten upałwcześniak, przepraszam nie wiedziałam. To w którym tygodniu urodziłaś?
Dowikla to widze małe zachartowane są trochęja bym chciała w tym roku nad morze skoczyć chociaż na dwa dni, ale nie wiem jak z małym. Bo on taki blady żeby udaru mi nie dostał
![]()
Zresztą nad morzem to sam wiatr opala.
Mój mąż nie lubi słońca.
Zawsze na plaży szuka cienia ,siedzi sobie i piwko popija.
Nie opala się a i tak najbardziej opalony ze wszystkich.

Bigos ugotowałam,męża w podróż wyszykowałam i właśnie z małym się użeram co by mi skurczybyk spać poszedł.

Podziel się: