reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj AS:-)
U mnie juz na szczescie wszyscy spia:tak::tak::tak:

Ja jeszcze troszke poklikam i obejrze do konca film i tez zmykam do wyrka:-)

reklama
Witam ,witam.
Swinia ze mnie .Zapomniałam się nocnie przywitać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój o 2,30 wyjeżdża do Strzegomia .Chciałam się z nim troszkę położyć ,ale ta nasza zmora nie śpi i dupa z przytulania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej kobiety.wpadlam powiedziec ze zyje.wczoraj w poludnie odcieli mi neta.dzis mi siora swyj tel pozyczyla wiec jestem.nadrobilam troche ale cytatow tu nie ma.
Justyna wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
ANIA Tobie najleprzego na nowej drodze.
BEATa moja mala jak taki upal to biega tylko w kapeluszu.do tego krdm z filtrem 50 i do basenu i po trawie.ja jakbym byla tyle na sloncu co ona to bym czarna byla.
W pon.mam gina i sadyste.

Dziewczyny przekochane jesteście:tak:, dziekuje jeszcze raz:-). Nie ucztuje , bo to nie odpowiednie miejsce na chuczne impry... :-(Amelia spi , mąż przy mnie...:sorry2: Drynimy ( sączymy ) piffko... :-)Ciekawe jak Amelia zareaguje na nowość:baffled:.
Mała nadal na cycu:tak:. To najwybredniejsze dziecię jakie miałam.:cool2: Na zdrówko niech jej idzie:tak::-).

No i stawiam wszystkim :-)
msjf5i.jpg

Niesprawiedliwe jest to życie. No ale ja mam nadzieję że będzie zdrowa i wesoła :-D
Też mam nadzieję że będzie dobrze;-)

Mamita,od poniedziałku Julu ze mną do pracy będzie jeździł a Olka teściom zostawię.A od września i tak przedszkole go czeka.
Zmyka, bo trzeba się wypicować na randkę z M;-):-p:tak:.
To fajnie że możesz go zabierać. To się ładnie wypicuj:-p

MAMITKA
Zaproszonko wysłałam:tak::tak::tak:

Dobranoc BEATA:-)
Dzięki:-)

To się tatuś musiał wykazać :-D:-D:-D

Moje też się kąpały zawsze w zimnej wodzie a Klaudia karnację ma białą.

Mój też 35/36 a waga 3350 :szok::szok:

Bigos ugotowałam,męża w podróż wyszykowałam i właśnie z małym się użeram co by mi skurczybyk spać poszedł.:angry::baffled::baffled::baffled::baffled::angry::angry:
No wreszcie sie mógł wykazać-pierwsze koty za płoty. teraz zaplanuje spotkanie z koleżankami bo nie wychodziłam z domu odkąd Zuzia jest. Będzie musiał sam wykapać i kaszke zrobic;-)
3350?! To 2 razy tyle! Ale ja miałam nadciśnienie 180/100 a mój gin to lekceważył i mała nie przybierała:no:

Hej ANABUBKA
Koniecznie daj znac co u gina i u dentysty:tak::tak::tak:Moze byc sms
A do gina idziesz na cytologie:confused:

:szok:Przypomniałam sobie że tez miałam cytologię z misiąc temu. Muszę iść zapytac o wynik.

Ide się myć bo Zuzka coś się przebudziła więc nie wiem jaka nocka będzie. A mój A. pod blokiem siedzi z kolegami przy piwku:wściekła/y:
Dobranoc

reklama
Witam się z rańca niewyspana :tak::tak::tak::tak: ogladalismy film do 1.00 w nocy potem pobudka o 6.30.

Chcę jutro kupić Zuzce basen. Do tej pory się bałam że się zaziębi-i nadal się boję. Jak Wasze dzieciaki siedza w basenie? Na golasa?

nie zaziębi się,spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak:Oliwka non stop siedzi w basenie,w tamtym roku też siedziała mimo że miała z 8 mies i nic jej nie było.
czapeczka na głowe i krem z dużym filtrem i wsio_Oliwka to każe się ubierać w strój kąpielowy więc ją ubieram -mała modelka :-D:-D:-D:-D

Witaj BEATA:-)

MAMITKA
Jestes na nk:confused:Jak tak to poprosze o namiary na priv:tak::tak::tak:
mamita ja tez poprosze na priv namiary na Ciebie na nk ok?czekam :-)

pisałam wczoraj z patrysią.komp naprawiony ale nie ma kto go złóżyć,może dzis im się to uda i wejdzie do Nas na bb :tak::tak::tak::tak:

pati była wczoraj na ślubie u Anki.pisała ze Anka wyglądała bosko,już się nie mogę doczekać fotek zeby pooglądać sobie.
a poza tym to pati czuje się dobrze a to najwazniejsze :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Do góry