reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Hej kobiety.wpadlam powiedziec ze zyje.wczoraj w poludnie odcieli mi neta.dzis mi siora swyj tel pozyczyla wiec jestem.nadrobilam troche ale cytatow tu nie ma.
Justyna wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
ANIA Tobie najleprzego na nowej drodze.
BEATa moja mala jak taki upal to biega tylko w kapeluszu.do tego krdm z filtrem 50 i do basenu i po trawie.ja jakbym byla tyle na sloncu co ona to bym czarna byla.
W pon.mam gina i sadyste.
Justyna wszystkiego najlepszego w dniu imienin.
ANIA Tobie najleprzego na nowej drodze.
BEATa moja mala jak taki upal to biega tylko w kapeluszu.do tego krdm z filtrem 50 i do basenu i po trawie.ja jakbym byla tyle na sloncu co ona to bym czarna byla.
W pon.mam gina i sadyste.
Dziewczyny przekochane jesteście
, dziekuje jeszcze raz:-). Nie ucztuje , bo to nie odpowiednie miejsce na chuczne impry... :-(Amelia spi , mąż przy mnie...
Drynimy ( sączymy ) piffko... :-)Ciekawe jak Amelia zareaguje na nowość
.
Mała nadal na cycu
. To najwybredniejsze dziecię jakie miałam.
Na zdrówko niech jej idzie
:-).
No i stawiam wszystkim :-)

Mała nadal na cycu

No i stawiam wszystkim :-)

Też mam nadzieję że będzie dobrze;-)Niesprawiedliwe jest to życie. No ale ja mam nadzieję że będzie zdrowa i wesoła![]()
To fajnie że możesz go zabierać. To się ładnie wypicujMamita,od poniedziałku Julu ze mną do pracy będzie jeździł a Olka teściom zostawię.A od września i tak przedszkole go czeka.
Zmyka, bo trzeba się wypicować na randkę z M;-).

Dzięki:-)MAMITKA
Zaproszonko wysłałam
Dobranoc BEATA:-)
No wreszcie sie mógł wykazać-pierwsze koty za płoty. teraz zaplanuje spotkanie z koleżankami bo nie wychodziłam z domu odkąd Zuzia jest. Będzie musiał sam wykapać i kaszke zrobic;-)To się tatuś musiał wykazać
Moje też się kąpały zawsze w zimnej wodzie a Klaudia karnację ma białą.
Mój też 35/36 a waga 3350
Bigos ugotowałam,męża w podróż wyszykowałam i właśnie z małym się użeram co by mi skurczybyk spać poszedł.![]()
3350?! To 2 razy tyle! Ale ja miałam nadciśnienie 180/100 a mój gin to lekceważył i mała nie przybierała

Hej ANABUBKA
Koniecznie daj znac co u gina i u dentystyMoze byc sms
A do gina idziesz na cytologie![]()

Ide się myć bo Zuzka coś się przebudziła więc nie wiem jaka nocka będzie. A mój A. pod blokiem siedzi z kolegami przy piwku

Dobranoc
reklama
Witam się z rańca niewyspana 

ogladalismy film do 1.00 w nocy potem pobudka o 6.30.
nie zaziębi się,spokojnie

Oliwka non stop siedzi w basenie,w tamtym roku też siedziała mimo że miała z 8 mies i nic jej nie było.
czapeczka na głowe i krem z dużym filtrem i wsi
liwka to każe się ubierać w strój kąpielowy więc ją ubieram -mała modelka 

pisałam wczoraj z patrysią.komp naprawiony ale nie ma kto go złóżyć,może dzis im się to uda i wejdzie do Nas na bb

pati była wczoraj na ślubie u Anki.pisała ze Anka wyglądała bosko,już się nie mogę doczekać fotek zeby pooglądać sobie.
a poza tym to pati czuje się dobrze a to najwazniejsze

:-):-):-):-):-)

Chcę jutro kupić Zuzce basen. Do tej pory się bałam że się zaziębi-i nadal się boję. Jak Wasze dzieciaki siedza w basenie? Na golasa?
nie zaziębi się,spokojnie

czapeczka na głowe i krem z dużym filtrem i wsi

mamita ja tez poprosze na priv namiary na Ciebie na nk ok?czekam :-)Witaj BEATA:-)
MAMITKA
Jestes na nkJak tak to poprosze o namiary na priv
![]()
pisałam wczoraj z patrysią.komp naprawiony ale nie ma kto go złóżyć,może dzis im się to uda i wejdzie do Nas na bb

pati była wczoraj na ślubie u Anki.pisała ze Anka wyglądała bosko,już się nie mogę doczekać fotek zeby pooglądać sobie.
a poza tym to pati czuje się dobrze a to najwazniejsze

Podziel się: