reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam tak na szybciutko:happy2:
aniu i bogdanie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia byście zawsze byli tak szczęśliwi i zakochani jak dziś:happy2::happy2::happy2:

-j- wszystkiego najlepszego w dniu imienin zdrówka miłości i uniesienia;-);-);-)
ja już mykam do pracki ale musiałam choć na chwilunie do was wpaść:-D:-D:-Dmój antoszka wstał skoro świt i tym sposobem jestem od 5 na nogach a pietruszka odsypia:baffled:
przyjechała do nas mama piotra na troszkę jupiii:happy2::happy2:
dobra uciekam bo się spóźnie:-D:-D

reklama
Hej dziewczetam witam niedzielnie
Malinuś spokojnej pracy życze.

do domku dopiero co wrócilismy :tak::tak::tak::tak: Oliwka wychlapała sie w basenie i wariowała na ogródku,było fajnie,ponagrywałam ją troszke na kamerę,bedzie pamiątka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A ja wczoraj ze swoja na 17.30 byłam umówiona na placu zabaw z bratem i jego rodzinka. Bylo bardzo fajnie, moja Wiki sama sie bawila, tak jak zawsze chciala za raczke wszedzie, to teraz latala jak szalona i nawet nie spojrzala, czy w poblizu jest mamausia. Teraz widze ile dal jej ten wypad na wies, usamodzielnila sie mocno, juz nie musze sie dopytywac cz jest glodna, bo jak jest, to wezmie mie ze reke i pokaze co chce zjesc no i wola am.
Ja ja za duzo niusiałam, tam miala wiecej swobody, nie bylo pieszczenia i zobaczcie jak jej na dobre to wyszlo.

A zapomniałam hitu powiedzieć, wczoraj pojechałam do Taty ok.20 tzn. po kąpieli Zuzki i karmieniu. A. został z nią a ona tak mu się zkichała że szok a on nigdy jeszcze jej nie przebierał:szok:, a jak kupa była to wogóle wychodził z pokoju bo teraz takie smierdzące te kupy a on zaraz wymiotuje-strasznie wrażliwy jest:confused: No i wczoraj niestety musiał ją przebrać:-D:-D:-D:-D
No wlasnie, mój tez taki strasznie czuly i az mu sie zwracalo, ale jak zostawal sam todawal rade...

Mala dosypia, Piotr pojechal kwietki na grobach podlać, ja dopiero co w stalam, teraz jakies sniadanie , herbatka , później z braszkiem i ferajną na basen idziemy, nie wiem czy P tez pójdzie do strasznie wymeczony, hihi

Hej.to znowu ja i widze ze niektore spac nie moga:p
Bede musiala sprobowac w swoim tel wejsc na neta.ciekawe ile mi zezre z konta.ale chociaz troszke bym z wami byla.moje panny jeszcze spia.noc zimna byla bo tylko 10stopni ale juz jest 20.na ale po anki chlodne wieczory i poranki;-)ciekawe czy dzis bedzie taki skwar jak zapowiadaja.wczoraj bylo 27stopni i w sloncu bylo goraco ale w cieniu czuc bylo chlod.weronika w koncu nauczyla sie mowic daj:-)
Do gina jade na kontrol bo juz czas i cykle mi sie skracaja chociaz ten byl normalny.i wiecie ze jak mialam krotsze to strasznie rwal mnie bark a jak ten mialam 28dni to i bark mnie nie bolal.dziwne.no i cytologie tez bede robic.przy okazji wskocze do biedronki po chusteczki i pieluchy.wyprobuje te biedronkowe no i mam nadzieje ze do jesieni problem z pieluchami sie skonczy.oby.
Moja weronika niby przylepa ale na podworku ladnie sie bawi sama albo z paulina.ale nadal sie boi dzieci jej wzrostu i mniejszych ale z ciekawoscia zaglada do wozkow.

Niedzielnie z Wami się witam.
Cześć kobitki :tak:

Jeden dzień i trzy lata temu, mój M klękną na kolanko i się oświadczył, więc same rozumiecie, że nie mam czasu :-p:cool2::cool2::cool2:

Buziaki :tak:
piękna rocznica :tak::-):-):-)

Wstałam godzinkę temu.
Kładłam się spać przed 6 :-D:-D:-D czyli pewnie niektóre zaraz wstawały.
Miłego dnia kobitki.:-):-);-)

Wtam! Dzis piękna pogoda. Obiadek wstawiony a potem jedziemy do Taty w odwiedziny, na cmentarz do brata i nad wodę chociaz pospacerować :-):-)
Witam się z rańca niewyspana :tak::tak::tak::tak: ogladalismy film do 1.00 w nocy potem pobudka o 6.30.

nie zaziębi się,spokojnie :tak::tak::tak::tak::tak:Oliwka non stop siedzi w basenie,w tamtym roku też siedziała mimo że miała z 8 mies i nic jej nie było.
czapeczka na głowe i krem z dużym filtrem i wsio_Oliwka to każe się ubierać w strój kąpielowy więc ją ubieram -mała modelka :-D:-D:-D:-D

mamita ja tez poprosze na priv namiary na Ciebie na nk ok?czekam :-)

pisałam wczoraj z patrysią.komp naprawiony ale nie ma kto go złóżyć,może dzis im się to uda i wejdzie do Nas na bb :tak::tak::tak::tak:

pati była wczoraj na ślubie u Anki.pisała ze Anka wyglądała bosko,już się nie mogę doczekać fotek zeby pooglądać sobie.
a poza tym to pati czuje się dobrze a to najwazniejsze :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Namiary wysyłam:-)

witam tak na szybciutko:happy2:
aniu i bogdanie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia byście zawsze byli tak szczęśliwi i zakochani jak dziś:happy2::happy2::happy2:

-j- wszystkiego najlepszego w dniu imienin zdrówka miłości i uniesienia;-);-);-)
ja już mykam do pracki ale musiałam choć na chwilunie do was wpaść:-D:-D:-Dmój antoszka wstał skoro świt i tym sposobem jestem od 5 na nogach a pietruszka odsypia:baffled:
przyjechała do nas mama piotra na troszkę jupiii:happy2::happy2:
dobra uciekam bo się spóźnie:-D:-D
Miłej pracy:-)
Pa Dziewczynki bo Zuzia już spać chce i marudzi. Ja też niewyspana bo pobudke wcześnie zrobiła :baffled:

Witam niedzielnie!
Wybywamy dzisiaj na "Jarmark sprzed lat"do Pawłowa,będzie można zobaczyć jak pracowało się przy warsztacie tkackim czy zboże mełło w żarnach - żywa lekcja historii:tak:.Przy okazji Olka wywieziemy do siorki M to będę miała spokoju trochę i z Julem do pracy.Zgania mnie M:wściekła/y:.

Witam i ja:-)
U mnie mega upal od samego rana a do tego jestem niewyspana:no:
Mlode przebudzil sie kolo polnocy i tak poszły spac przed druga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Lazily z łozeczek do mnie ,ode mnie na nocnik i tak w kolko:szok:Jak na chwile sie polozyły to sie strasznie wiercily i cos tam marudzily:no::no::no:Juz nie wiem co sie z Nimi dzieje bo to nie pierwsza taka noc:no:
Jak przebudzilam sie po 6 to Klaudia spala na podlodze pod lozeczkiem:szok::szok::szok:

reklama
i ja sie witam niedzielnie :-) pózno wstałam i strzanie jestem z tego tytułu przymulona :-D zjadłam sniadanie z dziewczynkami a mąż zabrał Wojtka ze soba do pracy
Na obiad pomidorowa i Zuzia morduje mnie strasznie bo nauczyła sie w koncu jezdzic na rowerze i teraz caly czas by jezdzila :-D:-D Wojtek tez Pozno dzieci sie nauczyły :zawstydzona/y::-(
Miłej niedzieli :tak::-)

Do góry