reklama
Ma tych zabawek najwięcej interaktywnych. Ale już ja wszystkie nudząMAMITKA
Zalezy jakie zabawki juz ma
Moi tez sie wszystkie znudzily a raczej nigdy sie nimi za bardzo nie bawily
Pozmieniałam mlodym posciele i teraz dziewczynki juz spiaOby długo pospaly:-)
A Dominik mnie namawia zebym z Nim pograła w sony wiec zmykam sie troszke poscigac:-);-)

Ja dzisiaj strajkowałam i tylko rosołek był i skrzydełko gotowane, a co? tez chce mieć cos z niedzieli;-)Ja obiad dzisiaj robie pozniej bo w taki upal to nawet mi sie az tak jesc nie chce:-);-)
Teraz wykorzystuje to ze male spia i sie lenie
Jak wstana to rozbije schabik i zaczne robic obiadek:-)
Ale Ci zazdroszczę - a jeszcze jak mąż tańczy dobrze to juz w ogole;-)Hej Laski, ja byłam wczoraj na weselu, dziś ledwo chodzę, nogi mnie bolą tak się wytańczyłam.Było suuuuuuuuuper, pełno znajomych i rodzinki, nareszcie nawet fajny zespół... Jedzenie o.k. No i miałam wygodne buty i świetną kreację, wspaniale się w niej czułam.
A to co mnie znów zaszokowało to na tym weselu dowiedziałam się o kolejnych 3 znajomych w ciążyhehhehehe. Co do mnie to wszyscy mnie pytali czy naprawdę jestem w ciąży, a jak mówiłam, że tak to mówili, że pewnie to początki ciąży hehehe i byli w szoku jak mówiłam że to koniec 4 miesiąca
Mój M muszę się pochwalić jest wspaniałym tancerzem ( wszystkie kobitki z którymi tańczy są tego zdania ) więc szkoda było siedzieć za stołem
Ale się wybawiłam :-):-):-)
O.k. Uciekam na razie odpoczywać... Udanej niedzieli kochane życzę![]()

Ostatnio nie ma dużo do nadrabiania. Jeszcze niedawno jak tu zajrzałam pierwszy raz to po paru godz, wieczorem myślałam że nie dam rady nadrobić-tyle postów byłoWitajcie dawno mnie tu nie było.
No i znowu jest tak ze jak ja jestem to was nie ma :-( :-(

My pojechaliśmy nad jeziorko ale nie było gdzie zaparkować

Idę spać bo padam ze zmęczenia

Fotki na zmknietym?dziewczyny
jeeeeeeeeeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeem
mam nadzieje ze juz na dluzej i nic sie nie zepsuje
wkleilam fotki wiec jest co ogladac![]()
no tak....Fotki na zmknietym?

ahhhFotki sa superDziewczyny wygladałyscie przeslicznie:-)
Juz nie moge doczekac sie fotek ze slubu![]()

no jestem ciekawa kiedy Anka wrzuci foty bo ja nie mam :-(
reklama
luna665
Mama grudniowa 2007
Witaj Pati, dobranoc śpiochy
A ja właśnie wstawiłam szynkę i jeszcze troszkę musi sie pogotować, tak w sumie na szybko, zebym wiedziala, ze mam marynate to inaczej bym sie z nia obeszła, hihi
Upał i u nas, małej ciężko było zasnąć, w końcu padła przy wielkich bólach-moich:-)
A ja właśnie wstawiłam szynkę i jeszcze troszkę musi sie pogotować, tak w sumie na szybko, zebym wiedziala, ze mam marynate to inaczej bym sie z nia obeszła, hihi
Upał i u nas, małej ciężko było zasnąć, w końcu padła przy wielkich bólach-moich:-)
Podziel się: