reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja dotarłam:-)
Mlode wlasnie zasypiaja,Dominik lezy a ja ogladam tv:tak::tak::tak:
U nas tez straszna duchota:no::no:Ale jutro ma byc chlodniej

PATRYSIU
Fajnie ze juz jestes:tak::tak::tak:

reklama
MAMITKA
Zalezy jakie zabawki juz ma:tak::tak::tak:
Moi tez sie wszystkie znudzily a raczej nigdy sie nimi za bardzo nie bawily:no::crazy:
Pozmieniałam mlodym posciele i teraz dziewczynki juz spia:tak::tak::tak:Oby długo pospaly:-)

A Dominik mnie namawia zebym z Nim pograła w sony wiec zmykam sie troszke poscigac:-);-)
Ma tych zabawek najwięcej interaktywnych. Ale już ja wszystkie nudzą :no:

Ja obiad dzisiaj robie pozniej bo w taki upal to nawet mi sie az tak jesc nie chce:-);-)
Teraz wykorzystuje to ze male spia i sie lenie:tak::tak::tak:

Jak wstana to rozbije schabik i zaczne robic obiadek:-)
Ja dzisiaj strajkowałam i tylko rosołek był i skrzydełko gotowane, a co? tez chce mieć cos z niedzieli;-)

Hej Laski, ja byłam wczoraj na weselu, dziś ledwo chodzę, nogi mnie bolą tak się wytańczyłam.:tak::tak::tak: Było suuuuuuuuuper, pełno znajomych i rodzinki, nareszcie nawet fajny zespół... Jedzenie o.k. No i miałam wygodne buty i świetną kreację, wspaniale się w niej czułam.
A to co mnie znów zaszokowało to na tym weselu dowiedziałam się o kolejnych 3 znajomych w ciąży :szok::szok::szok:hehhehehe. Co do mnie to wszyscy mnie pytali czy naprawdę jestem w ciąży, a jak mówiłam, że tak to mówili, że pewnie to początki ciąży hehehe i byli w szoku jak mówiłam że to koniec 4 miesiąca :tak::-D:-D:-D
Mój M muszę się pochwalić jest wspaniałym tancerzem ( wszystkie kobitki z którymi tańczy są tego zdania ) więc szkoda było siedzieć za stołem:tak:
Ale się wybawiłam :-):-):-)

O.k. Uciekam na razie odpoczywać... Udanej niedzieli kochane życzę :tak:
Ale Ci zazdroszczę - a jeszcze jak mąż tańczy dobrze to juz w ogole;-):-p

Witajcie dawno mnie tu nie było.
No i znowu jest tak ze jak ja jestem to was nie ma :-( :-(
Ostatnio nie ma dużo do nadrabiania. Jeszcze niedawno jak tu zajrzałam pierwszy raz to po paru godz, wieczorem myślałam że nie dam rady nadrobić-tyle postów było:szok::szok:

My pojechaliśmy nad jeziorko ale nie było gdzie zaparkować:no::wściekła/y: Więc pojechaliśmy do siostry i Zuzka się wypluskała w baseniku:-)My posiedziałyśmy przy kawusi. Przedtem byłam u Taty-niby wyniki ma lepsze a nogi cały czas takie jak u dinozaura-porobiły się pcherze i :szok:pękaja. Ale wątroba zaczęła pracować bo po tym jak nie jadł pare dni to zastrajkowała:no:
Idę spać bo padam ze zmęczenia:baffled: Dobranoc;-)

reklama
Witaj Pati, dobranoc śpiochy

A ja właśnie wstawiłam szynkę i jeszcze troszkę musi sie pogotować, tak w sumie na szybko, zebym wiedziala, ze mam marynate to inaczej bym sie z nia obeszła, hihi

Upał i u nas, małej ciężko było zasnąć, w końcu padła przy wielkich bólach-moich:-)

Do góry