reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzka śpi, ja kończę kawkę. Zaraz zabieram się za obiad bo A. dzisiaj wcześniej z pracy bo na pogrzeb kolegi idzie na 13,
no tak.... :tak:, nie jestem w temacie bo nie bylo mnie dosc dlugo ale co sie stalo Twojemu tacie jak moge zapytac :confused:

On jest po 3 zawałach i ma wszczepiony stymulator serca. Serce jest zniszczone i czasami dopadaja go takie duszności że kaszle, cisnienie spada gwałtownie. Powinien miec przeszczep ale cukrzyca i in. choroby wykluczaja. Teraz od serca zaczęły mu nogi puchnąć i pekają:no:A ma dopiero 54 lata

mamita juz Cię znalazłam na nk i wysłałam zaproszenie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ok dzięki

Ja byłam z mlodymi na zakupkach w osiedlowych sklepach:tak:Jak wychodzilismy to delikatnie kropiło a teraz leje:no:Ale w domu mam i tak strasznie duszno:no:

PATRYSIU
To fajnie ze czujesz sie dobrze:tak::tak::tak:Oby tak dalej:-):tak:

MH
Bylas juz u tego lekarza:confused:

Robie sobie kawe bo ta pogoda na mnie zle dziala:no::no::no:
Na obiad moje dzieci zazyczyly sobie nalesniki wiec zaczne je smazyc jak dziewczynki wstana a dopiero Je polozyłam:tak::tak::tak:

Cholera cos mi internet muli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez z kawką :tak:
Dowikla, w tym miesiącu mam turne po lekarzach :tak: Sama mam 2 wizyty, a z Anika chyba z 5 :baffled: Na początek. Więc dopiero się wszystkiego dowiem :tak:

Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam :-p

MH
Chodzilo mi o to czy zwazylas juz mała:confused::confused::confused:
Ja jak sie uda to jutro mam wazenie

Mi udalo sie sprzedac kilka ciuszkow na allegro:tak::tak::tak:Teraz wystwilam nowe i juz wsyzstkie sa obserwowane:-):tak:

Jakby ktos chcial poogladac to nick Marcin-kukol(nie chce mi sie wstawiac linku bo internet mi nawala)

Ja i ta moja pusta głowa :baffled: Nie ważyłam małej, stwierdziłam że jutro sie przelecę, w nocy zaczęła mi ładnie jeść :tak: Dlatego jestem niewyspana, krmiłysmy sie strasznie długo :baffled: No ale wiem że maleńka pojadła :tak:

Ja i ta moja pusta głowa :baffled: Nie ważyłam małej, stwierdziłam że jutro sie przelecę, w nocy zaczęła mi ładnie jeść :tak: Dlatego jestem niewyspana, krmiłysmy sie strasznie długo :baffled: No ale wiem że maleńka pojadła :tak:
Rozumiem ze karmisz jeszcze piersia:tak::tak::tak:Fajnie

Słodziutkie te ubranka co wystawilas:tak::tak::tak:
A mala nie nosi juz rozmiaru 0-3 miesiace:confused::baffled:
Moje do dzisiaj chodza w body z krotkim rekawkiem 0-3 miesiace

Rozmiar rozmiarowi nie równy :-D Z tych już wyrosła :tak: Nosi jeszcze 0-3 miesiąca, ale takie większe, te są maleńkie, takie na 50cm :tak:

Karmię piersią i mleka jak dotąd mam sporo, mam nadzieje, że pociągnę jak najdłużej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam siatke albo i nawet dwie ;-)ubranek 62 i kilka 68 ale takich co maja powiedzmy jakas mala plamke lub cos takiego do oddania za koszt wysyłki:tak::tak::tak:
Jak jzu ktoras brzuchatka bedzie na 100% pewna ze bedzie dziewczynka to chetnie oddam:tak::tak::tak:

Tak za misiac lub dwa poprzymierzam dziewczynkom kozaczki bo mam takie sliczne i wogole nie zniszczone na stopke 10 cm i jak beda za male to wystawie na allegro:-):tak::tak::tak:

Do góry