reklama
Zuzka śpi, ja kończę kawkę. Zaraz zabieram się za obiad bo A. dzisiaj wcześniej z pracy bo na pogrzeb kolegi idzie na 13,
On jest po 3 zawałach i ma wszczepiony stymulator serca. Serce jest zniszczone i czasami dopadaja go takie duszności że kaszle, cisnienie spada gwałtownie. Powinien miec przeszczep ale cukrzyca i in. choroby wykluczaja. Teraz od serca zaczęły mu nogi puchnąć i pekają
A ma dopiero 54 lata
ok dzięki
no tak...., nie jestem w temacie bo nie bylo mnie dosc dlugo ale co sie stalo Twojemu tacie jak moge zapytac
![]()
On jest po 3 zawałach i ma wszczepiony stymulator serca. Serce jest zniszczone i czasami dopadaja go takie duszności że kaszle, cisnienie spada gwałtownie. Powinien miec przeszczep ale cukrzyca i in. choroby wykluczaja. Teraz od serca zaczęły mu nogi puchnąć i pekają

mamita juz Cię znalazłam na nk i wysłałam zaproszenie![]()
ok dzięki
Ja byłam z mlodymi na zakupkach w osiedlowych sklepach
Jak wychodzilismy to delikatnie kropiło a teraz leje
Ale w domu mam i tak strasznie duszno
PATRYSIU
To fajnie ze czujesz sie dobrze

Oby tak dalej:-)
MH
Bylas juz u tego lekarza

PATRYSIU
To fajnie ze czujesz sie dobrze

MH
Bylas juz u tego lekarza

Mama Helenki
i Aniki :D
Ja tez z kawką 
Dowikla, w tym miesiącu mam turne po lekarzach
Sama mam 2 wizyty, a z Anika chyba z 5
Na początek. Więc dopiero się wszystkiego dowiem 
Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam

Dowikla, w tym miesiącu mam turne po lekarzach

Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam

MH
Chodzilo mi o to czy zwazylas juz mała

Ja jak sie uda to jutro mam wazenie
Mi udalo sie sprzedac kilka ciuszkow na allegro

Teraz wystwilam nowe i juz wsyzstkie sa obserwowane:-)
Jakby ktos chcial poogladac to nick Marcin-kukol(nie chce mi sie wstawiac linku bo internet mi nawala)
Chodzilo mi o to czy zwazylas juz mała

Ja jak sie uda to jutro mam wazenie
Mi udalo sie sprzedac kilka ciuszkow na allegro

Jakby ktos chcial poogladac to nick Marcin-kukol(nie chce mi sie wstawiac linku bo internet mi nawala)
Mama Helenki
Ja i ta moja pusta głowa
Nie ważyłam małej, stwierdziłam że jutro sie przelecę, w nocy zaczęła mi ładnie jeść
Dlatego jestem niewyspana, krmiłysmy sie strasznie długo
No ale wiem że maleńka pojadła 

Rozumiem ze karmisz jeszcze piersiaJa i ta moja pusta głowaNie ważyłam małej, stwierdziłam że jutro sie przelecę, w nocy zaczęła mi ładnie jeść
Dlatego jestem niewyspana, krmiłysmy sie strasznie długo
No ale wiem że maleńka pojadła
![]()

Słodziutkie te ubranka co wystawilas

A mala nie nosi juz rozmiaru 0-3 miesiace

Moje do dzisiaj chodza w body z krotkim rekawkiem 0-3 miesiace
Mama Helenki
Rozmiar rozmiarowi nie równy
Z tych już wyrosła
Nosi jeszcze 0-3 miesiąca, ale takie większe, te są maleńkie, takie na 50cm 
Karmię piersią i mleka jak dotąd mam sporo, mam nadzieje, że pociągnę jak najdłużej

Karmię piersią i mleka jak dotąd mam sporo, mam nadzieje, że pociągnę jak najdłużej
Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam siatke albo i nawet dwie ;-)ubranek 62 i kilka 68 ale takich co maja powiedzmy jakas mala plamke lub cos takiego do oddania za koszt wysyłki

Jak jzu ktoras brzuchatka bedzie na 100% pewna ze bedzie dziewczynka to chetnie oddam

Tak za misiac lub dwa poprzymierzam dziewczynkom kozaczki bo mam takie sliczne i wogole nie zniszczone na stopke 10 cm i jak beda za male to wystawie na allegro:-)

Jak jzu ktoras brzuchatka bedzie na 100% pewna ze bedzie dziewczynka to chetnie oddam

Tak za misiac lub dwa poprzymierzam dziewczynkom kozaczki bo mam takie sliczne i wogole nie zniszczone na stopke 10 cm i jak beda za male to wystawie na allegro:-)

Podziel się: