Marta1981
Rodzyneczka
As,to coś późno wychodzicie
,bo ode mnie to 1-go sierpnia 17-tka wyszła a mają przed sobą 350km
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to sie kuruj dziewczyno, oczywiście, że pami etamy, gratuluje wygranych bitew!Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta
Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówićW grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.
A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noca wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach
To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano
![]()
Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpia mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.
Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim![]()
Widzalam te burze z dalea, az u mnie niebo jasne sie robilo a taka cisza, jak przed burza:-), niestety nic do mnie poza desczem i duchota nie doszło, a ja kocham burze, no, tylko nie w nocy jak mąż na noccehejka.ja dziś raczej nie posiedze z Wami na bb bo sił mi brak i jestem mega niewyspanamusze dziś troche odespać
wieczorkiem miałam wejść posiedziec troche na bb ale burza nadeszła więc wszystko musiałam powyłanczac
burza trwała ponad godzinę i było ostro.
nie mogłam spać bo tak sie bałam.burza sie skończyła i usnełam dopiero koło północy.
a o 1.30 w nocy przyszła kolejna burza i to gigantyczna i znów pobudka.
tej burzy to bałąm sie na maksa,pioruny waliły okropnie.dawno takiej burzy nie widziałam.i znowu trwała z 1,5 godz.
Potem Oliwka sie budziła i nie mogła spać bo duszno jak cholera bo przez ta burze okna pozamykane,wichura i ulewa
tak więc noc miałam z atrakcjami i do bani.spałm może dziś z 3-4 h max.
kawa już wypita ale głowa boli mnie jak by miała azaraz pęknąć.
zaraz wezme jakąś tabletke przeciwbólowa bo nie wytrzymam.
a za oknem ulewamasakra.do bani ten dzień dzisiejszy.
no to ponarzekałam sobie
musze sie pochwalić Oliwka dziś obudziła sie o 2.30 w nocy i zawołała siku,poszła na nocnik na wpół spiaca i sie wysikałaale się cieszę
A jest jeszcze napewno taka mamuska ktorej ja nie mam???!!!mamita juz Cię znalazłam na nk i wysłałam zaproszenie![]()
No prosze jak szybko mu poszło! No i nie wiem, czy zyczyc zeby sie spóźniła 9 mieś czy tylko kilka dni???witam was dzieweczki poniedziałkowo!!!!
zaczne od tego: z ręką na sercu stwierdzam ze nie chce mi sie odpisywać, wczoraj wszystko sobie pozaznaczałam i nam prad odłączyli,wiec wybaczcie
mój czarek dwa dni temu pierwszy raz wstał w łóżeczku, sam, miał isc spac jeczal jeczal i zaczal sie smiac, my wchodzimy do pokoju a on stoi w łozeczku
zaczelam go sadzac na nocnik juz sie nie boi, a nawet zrobil trzy razy juz kupe
a ja juz trzeci dzien czekam na @ ale sie nie zjawia, poczekamy zobaczymy![]()
Ja też coś tam mam powstawiane, takich tyci tyci to juz sporo poszło, ale sa fajniusie jeszcze!!!Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam![]()
No to bede trzymac kciuki o te wyniki!!!Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.![]()
No to cieszy nas, ze sie podobalo, udalo i w poslubna pewnie zagrzmiałoelllooo
Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam![]()
)
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismyLatalam w powietrzu
![]()
Dobra lece bo juz przed 19![]()
Lece oglądnąć, zaraz wracamdowikla ja jestem
zaraz pokaze moj brzusio![]()
Super że jesteś zadowolona i Gratulacje:-):-):-)elllooo
Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam![]()
)
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismyLatalam w powietrzu
![]()
Dobra lece bo juz przed 19![]()
Jestes wielkaProssssssssssz;-)
![]()
MARTA!!!!! Ty serca nie msz, najulubieńsze kochane żarełko o tej godzinie pod nos podtsawiasz???????Prossssssssssz;-)
![]()