reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bardzo mocno musiałam zastanowic się czy witać poniedziałkowo, czy wtorkowo, więc witam poniedziałkowo:-p

Hehe pewnie mnie tu nikt nie pamięta :-p

Nie mam czasu na BB, trwają u mnie przygotowania do kościelnego i wcale mi nie do śmiechu. Joanna73 pewnie wam później zda relację jak było bo mam nadzieje że będzie.
Mam do was pytanie, bo w piątek poszłam sobie grzecznie do lekarza po skierowanie do ortopedy i pani doktor się przyczepiła że mam chrypkę, jak byłam zdrowa to się okazało że mam ostre zapalenie gardła i że mam próbować najpierw domowymi sposobami a ostatecznie antybiotyk, dzisiaj padło(niedziela) i antybiotyk poszedł w ruch, ale muszę do soboty się całkiem wykurować - kto widział pannę młodą z zasmarkanym nosem nie mogącą mówić :no: W grę nie wchodzą żadne rozgrzewające i bez tego w ta pogodę jestem zlana.

A zmieniając temat muszę wam powiedzieć że pacyfikacja mojego dziecka jest nad wyraz skuteczną metodą wymuszenia posłuszeństwa. Buntuje się - jej prawo - ale jak skapituluje to się prawie natychmiast przestawia na nowe zasady i dzięki temu od wczoraj sama zasypia w swoim łóżeczku i śpi tam całą noc :tak: a wychodząc z placu zabaw sama zbiera swoje zabawki i wraca do domu na własnych nóżkach :tak::-D To pierwsze wymusiłam ja w sobotę wieczorem, drugie mąż w niedziele rano :-D

Nie chce mi się spać, taki zaduch że nie da się leżeć, nie wiem jakim cudem Karola śpi :dry: a mnie na dodatek gardło i zatoki męczą - horror.

Spokojnej nocki i zdrówka wszystkim :tak:
No to sie kuruj dziewczyno, oczywiście, że pami etamy, gratuluje wygranych bitew!

hejka.ja dziś raczej nie posiedze z Wami na bb bo sił mi brak i jestem mega niewyspana :tak::tak::tak::tak: musze dziś troche odespać :tak::tak::tak:

wieczorkiem miałam wejść posiedziec troche na bb ale burza nadeszła więc wszystko musiałam powyłanczac :tak::tak::tak::tak:
burza trwała ponad godzinę i było ostro.

nie mogłam spać bo tak sie bałam.burza sie skończyła i usnełam dopiero koło północy.

a o 1.30 w nocy przyszła kolejna burza i to gigantyczna i znów pobudka.
tej burzy to bałąm sie na maksa,pioruny waliły okropnie.dawno takiej burzy nie widziałam.i znowu trwała z 1,5 godz.

Potem Oliwka sie budziła i nie mogła spać bo duszno jak cholera bo przez ta burze okna pozamykane,wichura i ulewa:no::no::no::no::no::no:

tak więc noc miałam z atrakcjami i do bani.spałm może dziś z 3-4 h max.

kawa już wypita ale głowa boli mnie jak by miała azaraz pęknąć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zaraz wezme jakąś tabletke przeciwbólowa bo nie wytrzymam.

a za oknem ulewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra.do bani ten dzień dzisiejszy.

no to ponarzekałam sobie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

musze sie pochwalić Oliwka dziś obudziła sie o 2.30 w nocy i zawołała siku,poszła na nocnik na wpół spiaca i sie wysikała :tak::tak::tak::tak::tak: ale się cieszę
Widzalam te burze z dalea, az u mnie niebo jasne sie robilo a taka cisza, jak przed burza:-), niestety nic do mnie poza desczem i duchota nie doszło, a ja kocham burze, no, tylko nie w nocy jak mąż na nocce:-p
Wielkie gratulacje dla Oliwci, dzielna nocna dziewusia!

mamita juz Cię znalazłam na nk i wysłałam zaproszenie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
A jest jeszcze napewno taka mamuska ktorej ja nie mam???!!!

witam was dzieweczki poniedziałkowo!!!!

zaczne od tego: z ręką na sercu stwierdzam ze nie chce mi sie odpisywać, wczoraj wszystko sobie pozaznaczałam i nam prad odłączyli,:wściekła/y::wściekła/y: wiec wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mój czarek dwa dni temu pierwszy raz wstał w łóżeczku, sam, miał isc spac jeczal jeczal i zaczal sie smiac, my wchodzimy do pokoju a on stoi w łozeczku :szok::szok::-D:-D

zaczelam go sadzac na nocnik juz sie nie boi, a nawet zrobil trzy razy juz kupe :tak::tak::tak::tak:

a ja juz trzeci dzien czekam na @ ale sie nie zjawia, poczekamy zobaczymy :-D:-D:-D:szok::szok::szok:
No prosze jak szybko mu poszło! No i nie wiem, czy zyczyc zeby sie spóźniła 9 mieś czy tylko kilka dni???

Dziewczyny z brzuchami, wstawiłam fotki ciuszków w dziale sprzedam :-p
Ja też coś tam mam powstawiane, takich tyci tyci to juz sporo poszło, ale sa fajniusie jeszcze!!!

Witajcie.
Dziś mnie nie było na BB ,bo miałam z małym badanie EEg.
Musiałam go obudzić wcześniej i nie pozwolić mu zasnąc.
Byliśmy dziś w lesie i zrobiliśmy olimpiadę sportową :-D:-D:-D:-D
Potem ciepły obiadek i droga do lekarza była na pół śpiąco,ale daliśmy radę.
W gabinecie Kubuś usnął w 2 minuty :szok::-D:-D:-D:-D.
Wynik badania za 2 tygodnie.
Uciekam kochani,bo pielgrzymka za pasem a ja newet się nie przybieram do pakowania.:szok::-D:-D:-D
No to bede trzymac kciuki o te wyniki!!!

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
No to cieszy nas, ze sie podobalo, udalo i w poslubna pewnie zagrzmiało:-D:-D:-D

dowikla ja jestem :)
zaraz pokaze moj brzusio :-D
Lece oglądnąć, zaraz wracam

Wczoraj basen, nie wiem, czy się chwaliłam, popływałam troszkę, starałam się nie opalać, moja Wiki i Julcia-chrześniaczka były w siudmym nebie, latały po trawce i broiły jak trzeba! Dziś dzień tak jakoś szybko zleciał, nic się za bardzo w dodatku nie kleiło, bo najpierw Piotr odsypiał nockę i trza było byc w miarę cicho, a później nie spał i właśnie tym bardziej się nie kleiło;-). Później mała była na maksa marudna, chciała na 3 spacer, a ja już wymiękałam, w końcu nic nie pospała do i po południu, padła o 20. Piotr znów na nocce, ja znów sama, ech...

Wczoraj zasnęłam coś przed 4 rano( znaczy to już dzisiejszy świt) , Piotr wrócił o 6, wyszłam z pokoju bo coś słyszałm, ale nie to jak wchodził i mało zawału nie dostaam, aż musiał mnie przytulić żebym się uspokoiła, bo taka zaspana, podwójnie widziałam i spodziewałam się przyłapać kota jak buszuje a nie wysoką postać w cieniu, hihi. Szybko zasnęłam, spałam do 10 razem z Witusią.
A i muszę się pochwalić, że w nocy robiłam szynkę, no wyszłą rewelacja, PIotr mało samej nie wpindoliłby, gdybym nad nim nie stała, no pycha.

a ja spadam spac bo mnie juz dupa i kregoslup z tego siedzenia oli a jeszcze m musze isc zrobic sniadanie na jutro jak przyjdzie z pracy i sie okapac :tak:;-):-)
dobranoc Wam lasencje :-D

LUNKA
Nie zazdroszcze nocki:no::no::no:

PATRYSIU
Dobranoc:-)

AGNES
A Ty co sie tak pojawiłas i zniklas:confused::baffled::szok::szok::szok:

Mlode wypily kaszke i usneły:tak::tak::tak:Ja troszke pojadlam sle chyba cos za malo:baffled:

elllooo

Dziekuje bardzo za zyczonka
Wpadlam tylko na chwileczke bo juz powinnam byc na sali posprzatac ale co tam:-p :))
Z wesela jestem zadowolona bardzo mi sie podobalo.Staralam sie byc wszedzie i mam nadzieje ze nikt nie czul sie tam obco :-)Wytanczylam sie na maxa Zdjec nie mam jeszcze ale napewno jak beda to wkleje:tak:
PO weseleu spalam tylko 3h i na poprawiny jakas masakra.Ale za to byla udana noc poslubna:tak::tak::tak::-p:-p:-p
Orkiestra swietnie grala wiec tance niezle odstawialismy:-D Latalam w powietrzu:-D
Dobra lece bo juz przed 19:szok:
Super że jesteś zadowolona i Gratulacje:-):-):-)
Zuzia śpi, A. mnie wkur.. i nie gadam z nim. Mieliśmy gości do 20,30 a on poszedł sobie do kolegi i dopiero przylazł!
I mamy matę do hydromasażu od jutra zaczynamy!:-)
Idę się myć i spać bo coś nie moge ostatnio się wyspać:no:
Dobranoc

Ech, widze dziś tez szybko spac panny się pozawijają, szkoda, ja mam znów bezsen a w tv lipa, nie iwem czy bateria naładowana, bo bym wzięła lapka do łóżka i jakis horror obejrzała, tyle tego i nie ma kiedy.

Ja troszke pojadlam sle chyba cos za malo:baffled:
Prossssssssssz;-)
pizza.jpg

reklama
Do góry