reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam :tak:

Niuńka zaczyna ćwiczenia za tydzień. Neurolog powiedziała, że jest tylko trochę napięta, więc mam się nie przejmować specjalnie :tak: Wszystkie odruchy ok :tak:

W końcu nie poszłam do przychodni jej zwarzyć, ale juz padam na pysk.

D fryzjera spóźniłam się dwie godziny :wściekła/y: bo mi sie coś pomerdało :baffled:

A wyglądam teraz tak :-p Nie jest to coś nadzwyczajnego, ale przynajmniej nie jak straszydło :sorry2:
Super ze napiecia sa malutkie:tak:Szybko powinno byc ok:-)
Fajna fryzurka i bardzo Ci pasuje:tak::tak::tak:
Czarownice zlatywać się:angry:;-),bo ja dziś długo nie mogę siedzieć:no:!
Ja wlasnie zlecialam:tak:Jakies pol godziny tem zladowałam do domu:szok:po tym jak wychodzilam z Niego rano:-D:szok:

Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie:tak::tak::tak:
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala:szok:
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie:no:

reklama
dowikla no to super ze dziewczynki Ci przybierają :tak::tak::tak::tak:

ale i tak z nich okruszki są :tak::tak::tak::tak:jejku Oliwka w porównaniu do nich to gigant,przytyła mi ostatnio i na bank wazy 13,5 jak nie z 14kg :szok::szok::szok::szok:

dowiem sie dokładnie jak w połowie wrzesnia będziemy szli na bilns dwulatka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
widac po niej że jest strasznie nabita,będę musiała jej chyba ograniczyć troche tego jedzenia :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie:tak::tak::tak:
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala:szok:
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie:no:
ale i tak z nich male szczypiorki :-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka juz usnęła,szybko dzis padła,zmęczyły ja te dzisiejsze zakupy :tak::tak::tak:

pati a Sewek Ci spi?
nooooooooo juz po 20 zasnal - jak zwykle :-D:-D:-D:-D

No sa male to fakt
Dzisiaj moja pediatra mi powiedziala ze corka takiej cyganichy ktora rodzila 10 dni po mnie w tym samym szpitalu przegonila juz moje dziewczynki:baffled:A Ona urodzila ta mala w 6 miesiacu z waga 640 gr:szok::szok::szok:a teraz wazy 9500kg
Adas od mojej siory wazy 7800

Zaraz myje mlode i klade Je spac:tak::tak::tak:Wypily takie mleczko w kartoniku przez słomke bo moja lekaraka kazala dac Im na probe

No sa male to fakt
Dzisiaj moja pediatra mi powiedziala ze corka takiej cyganichy ktora rodzila 10 dni po mnie w tym samym szpitalu przegonila juz moje dziewczynki:baffled:A Ona urodzila ta mala w 6 miesiacu z waga 640 gr:szok::szok::szok:a teraz wazy 9500kg
Adas od mojej siory wazy 7800

Zaraz myje mlode i klade Je spac:tak::tak::tak:Wypily takie mleczko w kartoniku przez słomke bo moja lekaraka kazala dac Im na probe
a co to za mleczko :confused:

reklama
Do góry