reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Agnes,to na jutro wieczór;-)
,a pozostałe OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA

.My stawiamy poczęstunek a reszta jakieś towarzystwo kombinuje

.

no to dobrze ze jestesHej dziewczyny, jestem
Nadrobiłam zaraz zaczne odpisywać, tylko mi nie uciekajcie, mój nadal nocki, więc nie mam co robić, filmów nie bardzo chce mi sie oglądac bo i tak co 5 min do małej musze latac, a ta wczorajsz nocka, o Boziu, za co???!!!

a co z wczorajsza nocka ??
mala spac nie chciala

Dobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()
wygląda smakowicie.
Ja kolacje jadłam dzis w kfc

a co sie dzieje? co z wczorajsza nocką?Hej dziewczyny, jestem
Nadrobiłam zaraz zaczne odpisywać, tylko mi nie uciekajcie, mój nadal nocki, więc nie mam co robić, filmów nie bardzo chce mi sie oglądac bo i tak co 5 min do małej musze latac, a ta wczorajsz nocka, o Boziu, za co???!!!
okAgnes,to na jutro wieczór;-),a pozostałe OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA
.My stawiamy poczęstunek a reszta jakieś towarzystwo kombinuje
.

Marta1981
Rodzyneczka
Miłego zwiedzania,pozdrów Państwa Gucwińskich;-)
.

luna665
Mama grudniowa 2007
Rzeczywi scie istny maraton, jak Ty się wyrobiłaś, Matko kochana!!!Ja dzisiaj maraton po mieście z Julem zrobiłam,byłam u kosmetyczki na regulacji brwi i wąsiku,w Taniej Prasie kupiłam Olkowi gazetkę Pszczółka Maja,w 2 Pelikanach, Rossmannie,w 3 ciuchlandach,Pepco,u mojego chrzestnego w sklepie i na rynku,w Tesco,na knyszy i w Galerii Rzeczy ładnych
.Kurczę niby kryzys z głupie skarpetki dla dzieci kosztują więcej niż dla dorosłych
.Na szmatkach trafiłam na dzień 50%
to wzięłam sobie 2 bluzki,dla Olka 1 skarpetki a dla Jula 3 pary i 2 pary rajstop na jesień i zapłaciłam 6zł
.
Nogi mi wiadomo skąd wyłażąa mam jeszcze w planach do cioci na morele iść
.Julu wcale nie spał
,choć przymierzał się 2 razy
.
No to dobre rokowania dla małej-całe szczęścieNiuńka zaczyna ćwiczenia za tydzień. Neurolog powiedziała, że jest tylko trochę napięta, więc mam się nie przejmować specjalnieWszystkie odruchy ok
A wyglądam teraz takNie jest to coś nadzwyczajnego, ale przynajmniej nie jak straszydło
![]()
A fryzurka fajniusia
ja po fryzjerze obiecałam Wam fotki zrobić i zrobilam, ale jakies takies w dodatku wyszłam na nich jak szkarada, no ale obiecałam to wrzuce, zaś potem za chwilkę
O mamtko, drogo, ja dziś tak sobie pomyślałm, że może małą brzuszek boli i spać nie może, ale chyba nie, no ale gdyby to mleko było tańsze to bym spróbowała, póki co parzę melisę.Takie zwykle mlekovity o smaku truskawkowym
Przymierzam sie do kupienia Im mleka bebilon comfort dla dzieci z zaparciami i problemami z brzuszkiem ale mala poszka kosztuje 28 zł![]()
jeśłi to było do mnie, to to nie to, pstryknę fotki i wstawię razem z fryzem.A to Twoje ustrojstwo to przypadkiem Oleander?
![]()
Dziś je przesadziłma, jeden mały niestety od razu na wyrzucenie, jednego poprzycinałam i wsadziłam, może mu się uda, kiedyś tak mi sie udało odratować jednego zmarzlaka, zobaczymy
Acha, wysłałam męża po ziemię i odżywkę do palm, a on kupił ziemię zwykłą i odżywkę do paproci-taka malutka różnica

OOOOOOO WŁAŚNIE, a To Ty kochana, pokićkało mi się. Ciągle o tych Twoich żywych kamieniach ( hihi, kamiennych kwiatkach, ale pudło) myśłę, tylko jakoś nie mogę się zebrać i kupić-ech...Szkoda kwiatka, ja też przeżywam jak mi któryś marnieje hehe, zaraz sprawdzam w necie co się może z nim dziać... ;-) Hmmm ja też myślę co mogło się stać z tym twoim...
A o jaki kamienne kwiatki Marty Ci chodzi? O takie co ja Wam ostatnio pokazywałam, co w necie kupiłam? Żywe kamienie?
Widzę, że nie tylko ja tak szaleję z roślinkami![]()
Z przyjemnością, ale już nic nie ma, mała tak opendzlowała i tak się zajadała, że żal było jej nie dawać, wtryniła wszystko mało co sama spróbowałam\luna daj troszeczke tej szyneczki zasmakowac, ja uwielbiam taka domowa
Wszystko co pięne szybko się kończy, a ja musze te zdjęcia jeszcze luknąćNo i jeszcze muszę wspomnieć o tym, że po tym intensywnym tygodniu we Francji naprawdę fajnie wypoczęliśmy w Pobierowie!Baaaaaardzo nam się podobało wylegiwanie na plaży, a Piotruś był tak zachwycony ogromną piaskownicą, że co dzień musieliśmy go siłą z plaży wyciągać
Udało nam się spotkać z Madziuląnataszą i nawet kawkę razem wypić. Fajnie było, tylko szkoda, że tak krótko.![]()
No teraz to i ja zgłodniałamDobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()

Zaraz wracam
Błagam
Nie uciekać!!!!
dobranocja dziewczyny odpadam,musze sie wyspać przed jutrzejsza wycieczką do zoo.
dobranoc.:-):-):-):-)
udanego wypadu

reklama
Marta1981
Rodzyneczka
lunka,wyszliśmy z Julem przed 10-tą z domu a wróciliśmy przed 15-tą,tyle,że w obie strony autobusem a te wszystkie sklepy to na długości 1,5 km ale po bokach porozrzucane,np.:1 Pelikan jest w budynku pod moją kosmetyczką.Jak się da to obrazka wlepię z moją dzisiejszą trasą

Podziel się: