reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

bo ja wiem, generalnie to mam mało wszystkiego, coś zgrabnego, z niezbyt małym dekoltem, w zywych ale nie jaskrawych kolorach, trochę seksi

reklama
Jakas na naramkach krotka lub za kolana:tak:Kolor taki raczej uniwersalny-chociaz jak bedzie ładna to moze byc jakas taka odwazna;-)
Bede miala czerwone lub biale buty,wiec moga byc czerwone wstawki jaby co:-):tak:
Widzialam dzisiaj fajna na ryneczku ale nie mialam jak przymierzyc a taka bylaby git
ok dzisiaj jest juz za pozno ale jutro zaczne poszukiwania :tak::tak::tak::tak:

Sąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe:tak:.
I bez szorowanie, hihihi

Ja staram sie nie dopuszczac do tego zeby mi sie takie robily:no:Ale jak juz mi sie zarzy to przed umyciem zalewam taki kubek woda z sola i wszystko pozniej slicznie schodzi:tak::tak::tak:
A ja jeśli już musze-bo mam taki jeden, co po jednej herbacie jest ble, to pomagam sobie wodą i kwaskiem cytrynowym-tylko uwazac na skórę

luna, dowikla do jakich cen.... :confused: zeby bylo jasne :-);-)
50zł to absolutny maks

reklama
Do góry