reklama
ok dzisiaj jest juz za pozno ale jutro zaczne poszukiwaniaJakas na naramkach krotka lub za kolanaKolor taki raczej uniwersalny-chociaz jak bedzie ładna to moze byc jakas taka odwazna;-)
Bede miala czerwone lub biale buty,wiec moga byc czerwone wstawki jaby co:-)
Widzialam dzisiaj fajna na ryneczku ale nie mialam jak przymierzyc a taka bylaby git

Marta1981
Rodzyneczka
Sąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe
.

no to napewno cosik znajdziemy ale tez jutro zaczne poszukiwania a teraz zapisze sobie jaki chcecie jakby sie mialo cos pogubicbo ja wiem, generalnie to mam mało wszystkiego, coś zgrabnego, z niezbyt małym dekoltem, w zywych ale nie jaskrawych kolorach, trochę seksi

To fajnieok dzisiaj jest juz za pozno ale jutro zaczne poszukiwania![]()
Bede Tobie wdzieczna:-);-)
Bo jak ja szukam to zadnej fajnej nie widzialam

Nie no widzialam ale za 200zl

Ja staram sie nie dopuszczac do tego zeby mi sie takie robilySąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe.

luna665
Mama grudniowa 2007
I bez szorowanie, hihihiSąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe.
A ja jeśli już musze-bo mam taki jeden, co po jednej herbacie jest ble, to pomagam sobie wodą i kwaskiem cytrynowym-tylko uwazac na skóręJa staram sie nie dopuszczac do tego zeby mi sie takie robilyAle jak juz mi sie zarzy to przed umyciem zalewam taki kubek woda z sola i wszystko pozniej slicznie schodzi
![]()
50zł to absolutny maksluna, dowikla do jakich cen....zeby bylo jasne :-);-)
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra,ja wybywam,bo jutro do pracy na 10-tą a poprasować muszę ale to z rana.
Miłej nocki laseczki;-)
.
Miłej nocki laseczki;-)

reklama
dobranocDobra,ja wybywam,bo jutro do pracy na 10-tą a poprasować muszę ale to z rana.
Miłej nocki laseczki;-).
fajne zdjecia :-)
Podziel się: