reklama
Wazne zeby była fajna ;-)ale nie za 200zł:-)luna, dowikla do jakich cen....zeby bylo jasne :-);-)
A moze jeszcze cos kupisz od tego sprzedajacego to bedzie jeden koszt wysyłki:-)no i wygralam dziewczyny kupilam ja za 21,02 zl plus 11 zl przesylka... ale teraz mysle czy nie za drogo - no coz![]()

MARTA
Dobranoc:-)
Jadźka
mama 2 synów
Ja byłam w niedzielę w ZOO ale tak trochę popołudniu było superwyglądasz bardzo ładnie i super że z malutką ok,i nie przejmuj sie te cwiczenia szybko dadzą efekty i będzie git
i ja jestem:-)
co Was tak mało znowu????/
bylismy sobie na zakupach w Magnolii i tesco.pochodzilismy,kupiłam pampersy na basen dla Oliwki bo w tym tyg chcemy sie wybrac do Aquparku
a na koniec odwiedzilismy kfc-ale sie najadłamOliwka wsunęła frytki :-)
a jutro mamy w planach wycieczke do zoo,oby pogoda była ładna,zapowiadają ciepło i bez deszczu oby ta prognoza sie sprawdziła![]()

Super ze napiecia sa malutkieSzybko powinno byc ok:-)
Fajna fryzurka i bardzo Ci pasuje
Ja wlasnie zlecialamJakies pol godziny tem zladowałam do domu
po tym jak wychodzilam z Niego rano
Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie![]()
Super że przybierają a ruwieśników jeszcze dogąnią jak będą więkrzeNo sa male to fakt
Dzisiaj moja pediatra mi powiedziala ze corka takiej cyganichy ktora rodzila 10 dni po mnie w tym samym szpitalu przegonila juz moje dziewczynkiA Ona urodzila ta mala w 6 miesiacu z waga 640 gr
a teraz wazy 9500kg
Adas od mojej siory wazy 7800
Zaraz myje mlode i klade Je spacWypily takie mleczko w kartoniku przez słomke bo moja lekaraka kazala dac Im na probe
Seweryn przeważnie zasypia u nas w pokoju a potem go przenosze do niegoAgnes,Julu cyca do 8 m-ca ciągnął i uwielbia przytulać się do zasypiania,bo przeważnie(jak na fotelu nie padnie) to na kolanach mi zasypia wtulony we mnie
![]()
Mój Seweryn miał skaze i mu prawie przeszło. Prawie bo jak nieraz bardzo przesadzi to na pupie mu chrostki wychodzą ale już ich dano niewidziałam. A mój mj ak był mały to podobno bardzo szybko zaczoł jeść normalne żarełko bo nie chciał mleka i do tej pory mu zostałohehehe....
no a moj m tez ma skaze - na szczescie Sewi nie ma :-)
A ty znowu zaczynaszDobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobića tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-)
![]()

nie to chyba ok. A mój m pali tylko w pracy i na imprezach w domu ani jednego nawet jak jest w domu cały dzień. Wydaje mi się to strasznie choreIde polozyc mlode i zaraz tu wroce
Aha dzisiaj spalilam tylko 1 papierosa:-)No ale przed spanie bedzie drugi-to i tak niezle co;-)
Martuś tam już nie ma Gucwińskich. Rządzi kto inny i od razu widaćMiłego zwiedzania,pozdrów Państwa Gucwińskich;-).
Był taki okres u seweryna że budził się w nocy i strasznie płakł i się żucał nie można było go uspokoić i do tej pory niewiem dlaczego podejrzewałam brzuszek poiłam go miętą i nieraz pomagał termofor z ciepłom wodą. A twoja córcia może ze zmęczenia tak marudzi, niekture dzieci też tak mająSpoko wierze na slowo
A moja to chyba przechwalilam, juz tak pieknie mi spala tylko raz w nocy na dopicie sie budzila i masz babo placek
Zasypia srednio, a nocki, o boziu. Budzi sie koło 23 i sie zaczyna. Za nic nie moze zasnąć, nie iwem, czy to zabki( nic nie wskazuje), czy brzuszek(raczej nie, chociaz...), czy cos ja przestraszylo i sni sie po nocach. Dzis miala problm z zasnieciem i czuje w kosciach powtórke z rozrywki. Wczoraj zaczęłam walczyć z nia o 23 cos tam i skonczyłam kapitulacją o 3.40-zabrałam ja do siebie do łózka. Nic nie pomagało, na ręce, herbatka, mleko,, czopek-Viburcol, drapanie po pleckach, olewanie, zmiana pampka, no nic absolutnie nic.
A później śpi do 10, po południu nie chce, zmęczona dopiero koło 18, co jej juz w tedy nie mogę położyć, bo by spała do 20, a o 21 najpóźniej muszę ją kłaść. No lipa. Jakieś pomysły??? Plisss
Dobra jest u mnie wszyscy już śpiąJa tez juz jestem zmeczona ale bede twardo czekala na moje seriale na polsacie
Wiktoria juz spi a Klaudia biega po Jej po pokoju i bawi sie krzeselkiem uczydelkiem-normalnie ROBOCOP jakis
PATRYSIU
Chwal sie sukienka
ja uzywam cifuSąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe.
ale bidulekDobra,ja wybywam,bo jutro do pracy na 10-tą a poprasować muszę ale to z rana.
Miłej nocki laseczki;-).
Patysia sukienka fajna

Już w sumie niemogę się doczekać kiedy skącze karmić żeby wruciły do normy i do normalnych cyckonoszy.
Jadźka
mama 2 synów
fajna i jużno i wygralam dziewczyny kupilam ja za 21,02 zl plus 11 zl przesylka... ale teraz mysle czy nie za drogo - no coz![]()
To jak zwyklę się spuźniłam

reklama
Wpadam tylko się przywitac bo wkurw.. mam takiego że hej. Byłam u taty a tam horror jakiś. Kaczor pełen sików, wkoło niego kałuże na podłodze bo pęcherze na nogach mu pękaja i woda leci strużkami, kroplówka nie leci bo się skończyła, on siedzi we fotelu i nikt nie pomógł mu na łózko przejść.
A mama odeszła 2 godz wcześniej bo do pracy musiała. To żadna franca z pielegniarek do niego nie xzajrzała sie nauczyły że mama 24h przy ojcu i już maja go gdzies, a lezy na intensywnej kardiologii
Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie
Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji.

Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli

Dobranoc

Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie

Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji.

Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli

Dobranoc
Podziel się: