reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no to ja kupilam co chcialam...
kiedys sie w niej pokaze :-p:-p:-p
wasze opisy ubran zapisane wiec jutro zaczne poszukiwanie a ja ide spac... :tak::tak::tak:
dobranoc :-)

wyglądasz bardzo ładnie i super że z malutką ok,i nie przejmuj sie te cwiczenia szybko dadzą efekty i będzie git :tak::tak::tak::tak:

i ja jestem:-)

co Was tak mało znowu????/

bylismy sobie na zakupach w Magnolii i tesco.pochodzilismy,kupiłam pampersy na basen dla Oliwki bo w tym tyg chcemy sie wybrac do Aquparku :tak::tak::tak::tak:

a na koniec odwiedzilismy kfc-ale sie najadłam :-D:-D:-D:-D:-D Oliwka wsunęła frytki :-)

a jutro mamy w planach wycieczke do zoo,oby pogoda była ładna,zapowiadają ciepło i bez deszczu oby ta prognoza sie sprawdziła :tak::tak::tak::tak:
Ja byłam w niedzielę w ZOO ale tak trochę popołudniu było super:-D:-D:-D. Potem byliśmy na fontannach akurat trafilismy na pokaz

Super ze napiecia sa malutkie:tak:Szybko powinno byc ok:-)
Fajna fryzurka i bardzo Ci pasuje:tak::tak::tak:

Ja wlasnie zlecialam:tak:Jakies pol godziny tem zladowałam do domu:szok:po tym jak wychodzilam z Niego rano:-D:szok:

Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie:tak::tak::tak:
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala:szok:
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie:no:

No sa male to fakt
Dzisiaj moja pediatra mi powiedziala ze corka takiej cyganichy ktora rodzila 10 dni po mnie w tym samym szpitalu przegonila juz moje dziewczynki:baffled:A Ona urodzila ta mala w 6 miesiacu z waga 640 gr:szok::szok::szok:a teraz wazy 9500kg
Adas od mojej siory wazy 7800

Zaraz myje mlode i klade Je spac:tak::tak::tak:Wypily takie mleczko w kartoniku przez słomke bo moja lekaraka kazala dac Im na probe
Super że przybierają a ruwieśników jeszcze dogąnią jak będą więkrze

Agnes,Julu cyca do 8 m-ca ciągnął i uwielbia przytulać się do zasypiania,bo przeważnie(jak na fotelu nie padnie:cool2:) to na kolanach mi zasypia wtulony we mnie:tak:
Seweryn przeważnie zasypia u nas w pokoju a potem go przenosze do niego

hehehe....
no a moj m tez ma skaze - na szczescie Sewi nie ma :-)
Mój Seweryn miał skaze i mu prawie przeszło. Prawie bo jak nieraz bardzo przesadzi to na pupie mu chrostki wychodzą ale już ich dano niewidziałam. A mój mj ak był mały to podobno bardzo szybko zaczoł jeść normalne żarełko bo nie chciał mleka i do tej pory mu zostało

Dobra,ja zgłodniałam i lecę kanapkę sobie zrobić :tak:a tu coś dla Was jak kolacji jeszcze nie jadłyście;-):tak::-D:-D
kanapka,sowa.jpg
A ty znowu zaczynasz :-D. Smakowite:-D

Ide polozyc mlode i zaraz tu wroce:tak::tak::tak:
Aha dzisiaj spalilam tylko 1 papierosa:-)No ale przed spanie bedzie drugi-to i tak niezle co;-)
nie to chyba ok. A mój m pali tylko w pracy i na imprezach w domu ani jednego nawet jak jest w domu cały dzień. Wydaje mi się to strasznie chore

Miłego zwiedzania,pozdrów Państwa Gucwińskich;-):tak:.
Martuś tam już nie ma Gucwińskich. Rządzi kto inny i od razu widać

Spoko wierze na slowo

A moja to chyba przechwalilam, juz tak pieknie mi spala tylko raz w nocy na dopicie sie budzila i masz babo placek
Zasypia srednio, a nocki, o boziu. Budzi sie koło 23 i sie zaczyna. Za nic nie moze zasnąć, nie iwem, czy to zabki( nic nie wskazuje), czy brzuszek(raczej nie, chociaz...), czy cos ja przestraszylo i sni sie po nocach. Dzis miala problm z zasnieciem i czuje w kosciach powtórke z rozrywki. Wczoraj zaczęłam walczyć z nia o 23 cos tam i skonczyłam kapitulacją o 3.40-zabrałam ja do siebie do łózka. Nic nie pomagało, na ręce, herbatka, mleko,, czopek-Viburcol, drapanie po pleckach, olewanie, zmiana pampka, no nic absolutnie nic.
A później śpi do 10, po południu nie chce, zmęczona dopiero koło 18, co jej juz w tedy nie mogę położyć, bo by spała do 20, a o 21 najpóźniej muszę ją kłaść. No lipa. Jakieś pomysły??? Plisss
Był taki okres u seweryna że budził się w nocy i strasznie płakł i się żucał nie można było go uspokoić i do tej pory niewiem dlaczego podejrzewałam brzuszek poiłam go miętą i nieraz pomagał termofor z ciepłom wodą. A twoja córcia może ze zmęczenia tak marudzi, niekture dzieci też tak mają

Ja tez juz jestem zmeczona ale bede twardo czekala na moje seriale na polsacie:tak:
Wiktoria juz spi a Klaudia biega po Jej po pokoju i bawi sie krzeselkiem uczydelkiem:szok:-normalnie ROBOCOP jakis

PATRYSIU
Chwal sie sukienka
Dobra jest u mnie wszyscy już śpią

Sąsiadka przyszła,po naczynia ze zmywarki,bo kubki jej od herbaty pozachodziły a tu proszę - idealnie białe:tak:.
ja uzywam cifu

Dobra,ja wybywam,bo jutro do pracy na 10-tą a poprasować muszę ale to z rana.
Miłej nocki laseczki;-):tak:.
ale bidulek

Patysia sukienka fajna :tak: a bluzka jak dla mnie nie bardzo mam za duże cyce hi hi a ta kokarda to dopiero by powiększyła.

Już w sumie niemogę się doczekać kiedy skącze karmić żeby wruciły do normy i do normalnych cyckonoszy.

reklama
Wpadam tylko się przywitac bo wkurw.. mam takiego że hej. Byłam u taty a tam horror jakiś. Kaczor pełen sików, wkoło niego kałuże na podłodze bo pęcherze na nogach mu pękaja i woda leci strużkami, kroplówka nie leci bo się skończyła, on siedzi we fotelu i nikt nie pomógł mu na łózko przejść.:szok: A mama odeszła 2 godz wcześniej bo do pracy musiała. To żadna franca z pielegniarek do niego nie xzajrzała sie nauczyły że mama 24h przy ojcu i już maja go gdzies, a lezy na intensywnej kardiologii:no:
Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie:angry:

Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji. :-D:-D:-D
Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli:no::no::baffled:
Dobranoc

Do góry