reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
reklama
Dzień Dobry! :-)

...
Myszunia a ja Cię chyba nie mam na nk :-( poszukam jeszcze na wszelki wypadek :tak: ależ Ci zazdroszczę takich wakacji :-)
...
Masz, masz! :tak: Poszukaj dobrze :-p

myszunia hej , ale miałas swietne wakacje, ale zazdroszcze. niestety niemam cie w nk wiec niezobacze zdjec
...
Przyślij mi na PW swoje namiary to ci wyślę zaproszenie! :tak:

no kochanaaaaaaaaaa to super ze wycieczka sie udala...
ciesze sie a zarazem zazdroszcze tego pobytu :cool2::cool2::cool2:

no i super ze czujesz sie o wiele lepiej a jak brzusio ???
...
Brzusio dużo za duży jak na ten etap ciąży :zawstydzona/y: Nie żałowałam sobie jedzonka, oj nie :no:
...
Ja wlasnie zlecialam:tak:Jakies pol godziny tem zladowałam do domu:szok:po tym jak wychodzilam z Niego rano:-D:szok:

Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie:tak::tak::tak:
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala:szok:
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie:no:
Biedaczko, widzę, że ty ostatnio zapracowana jesteś!
Dobrze, że szczypiorki przybierają :tak:

Bo One pija bardzo malo tego pepti i kazała dac Im zeby zobaczyc jak zareaguja:baffled:
W sumie to co lekarz to mowi mi cos innego bo napewno jak pojde do tej gastrolog to mnie zjebie za to mleko:szok::no:
No ale Im smakowało

A to comfort to nawet nie wiem czy jest na recepte,ale watpie bo mozna je kupic w kazdym markecie
No cóż, tak to już jest, że co lekarz to inna opinia, a często też diagnoza :baffled: Ciężko powiedzieć komu trzeba wierzyć, najlepiej chyba ufać własnemu instynktowi. :tak:

Wpadam tylko się przywitac bo wkurw.. mam takiego że hej. Byłam u taty a tam horror jakiś. Kaczor pełen sików, wkoło niego kałuże na podłodze bo pęcherze na nogach mu pękaja i woda leci strużkami, kroplówka nie leci bo się skończyła, on siedzi we fotelu i nikt nie pomógł mu na łózko przejść.:szok: A mama odeszła 2 godz wcześniej bo do pracy musiała. To żadna franca z pielegniarek do niego nie xzajrzała sie nauczyły że mama 24h przy ojcu i już maja go gdzies, a lezy na intensywnej kardiologii:no:
Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie:angry:

Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji. :-D:-D:-D
Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli:no::no::baffled:
Dobranoc
No co za małpy z tych pielęgniarek. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja bym je pogoniła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Takim to jak się porządnej awantury nie zrobi i jeszcze nie pogrozi jakimiś konsekwencjami to mają człowieka głęboko w d....... :angry::angry::angry::angry:

...
myszunia prośba bo nam sie kalendarz skończył byś w wolnej chwili podgoniła go dalej:tak::tak::-)
Oki, jak tylko będę miała dłuższą chwilę to się za to wezmę! :tak:

dziewczyny antoniemu do kompletu jedynek doszły 2 górne dwójki:tak::tak::tak::tak:tak więc z toniego już gryzoń pełną gembą ma już 6 zębów a widzę że niedługo dolne 2 wyjdą:tak::tak::tak::tak:
Gratulacje dla Antoszki! :tak::tak::tak::tak:

No u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogoda
U mnie też pochmurno :-:)-:)-(

Do góry