reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie. :sorry2:
ale biedaczek teraz pewnie paznokieć mu zejdzie:baffled:
witajcie babolki.
Ja jeszcze się pakuję. W sumie nie spałam całą noc .Kładłam się o 6 rano a wstałam po 9.
Muszę chłopakom na 9 dni naszykować :-D:-D:-D:-D
W nocy było prasowanko na maxa i jakieś tam pakowanko.
Teraz znów pakowanie,upychanie,wykładanie i znów układanie i znów upychanie....
Niby niewiele a miejsca brak.:szok::szok::-D:-D:-D
Jeszcze idę na ostatnie zakupy i znów za gotowanie się biorę.
Dziś jeszcze na obiad rosół a wieczorkiem chłopakoom z rosołku na jutro pomidorową zrobię.Na piątek usmażę im mielone.Potem to już ze słoików Darek będzie wyciągał klopsy,bigos itp...
Aha jeszcze temu swojemu galaretę z nóżek zrobiłam ,niech ma facet normalne jedzenie ,bo jeszcze mi schudnie pod moją nieobecność.:-D:-D:-D:baffled::baffled:
Postaram się jeszcze do Was zajrzeć wieczorkiem.
:tak:;-):-):-)
ty jesteś niesamowita:-D:-Dno i schudnąć broń boziu nie może bo ty kochasz tulić się do swojego miśka:-):-)
Usunełam;-):tak:
Dowikla dziekuje
serio serio a czemu????

reklama
Witam laseczki
dzisiaj humorek lepszy;-)
ale opisywac mi sie nie chce:zawstydzona/y:

ocywiscie dod M sie nie odzywam i nie bede sie odzywac jescze przez tydzien:sorry2::sorry2::sorry2:

dzisiaj cały ranek prasowałam ciuszki Zuzi:-):-):-):-) mam juz prawie pełną komode:szok::-D:-D:-D:-D

mój czarek odpukac śpi ładnie :tak::tak::tak:
mam nadzieje że nic mu nie odwali i bedzie tak spac nadal :-D:-D:-D

u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie moze :no::no:

ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezal :baffled::baffled::confused::confused::confused:
To jutro rano z pierszego moczu zrub:-D

Piotruś poszedł już na drzemkę, ale się wcześniej biedaczyna spłakał okropnie. :-(Mieliśmy mały wypadek - mały złośnik zrzucił sobie ze stołu na nóżkę szklaną miseczkę no i poleciała mu akurat kantem na duży paluszek u stópki. :-(Na paznokietku zrobił się krwiaczek no i musiało go porządnie boleć, bo chyba z godzinę musiałam go tulić i dmuchać na paluszek, przykładałam mu mokry ręczniczek no i trochę przeszło, chociaż nadal jak chodzi to stawia tą stópkę na pięcie. :sorry2:
Ale bidulek

Sebek właśnie zasnoł a Seweryn maluje farbami więc pewnie pujdę kuchnią się zająć i Seweryna pokojem. U siebie posprzątałam a i jakieś pranie przydałoby się wstawić

Witam laseczki
dzisiaj humorek lepszy;-)
ale opisywac mi sie nie chce:zawstydzona/y:

ocywiscie dod M sie nie odzywam i nie bede sie odzywac jescze przez tydzien:sorry2::sorry2::sorry2:

dzisiaj cały ranek prasowałam ciuszki Zuzi:-):-):-):-) mam juz prawie pełną komode:szok::-D:-D:-D:-D
Ja ostatnio też miałam taki plan jak się pokłuciłam z m ale wytrzymałam tylko 3 dni:baffled:

reklama
Do góry