reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja sobie wyluksowałam cała chate i pomylam podłogi:tak::tak::tak:Zrobilam generalny porzadek u Dominika-znowu siora dostanie dzisiaj siatke zabawek:-D:-D:-D
Jak poloze mlode spac to wskocze sobie pod prysznic:-):tak:
Teraz chce wystawic na allegro pumki po Klaudi ale to allegro cos mi wolno chodzi ostatnio

reklama
Cześć wpadam się przywitać. Mieszkanko trochę wysprzatałam, pranie zrobiłam, teraz ide robic koło siebie póki Zuzka śpi. Spacerówka się nam popsuła:wściekła/y::no::wściekła/y::no: Muszę jechac na reklamacje oddać tylko nie wiem co zrobimy bez wózka:baffled:

Cześć wpadam się przywitać. Mieszkanko trochę wysprzatałam, pranie zrobiłam, teraz ide robic koło siebie póki Zuzka śpi. Spacerówka się nam popsuła:wściekła/y::no::wściekła/y::no: Muszę jechac na reklamacje oddać tylko nie wiem co zrobimy bez wózka:baffled:

a to peszek :no::no::no::no:

ja zmykam poroznosić cv po mieście moze akurat cos sie znajdzie, zwłaszcza teraz i oczywiscie kupie sobie teścik :-D:-D:-D

papatki wieczorkiem wpadnę :tak::tak::tak:;-);-);-)

Stale cos:no::no::no:
Oby wozek szybko naprawili

a to peszek :no::no::no::no:

ja zmykam poroznosić cv po mieście moze akurat cos sie znajdzie, zwłaszcza teraz i oczywiscie kupie sobie teścik :-D:-D:-D

papatki wieczorkiem wpadnę :tak::tak::tak:;-);-);-)
Czekamy na wiadomosc jak juz zrobisz test

My po spacerku i przychodni :tak:
Dowikla w końcu zważyłam małą :tak: 4620 i 55,5 cm :tak:
W siatce centylowej dla wcześniaków jest na 90 centylu, a w takiej normalnej na 25, czyli nie jest źle :sorry2:

mój czarek odpukac śpi ładnie :tak::tak::tak:
mam nadzieje że nic mu nie odwali i bedzie tak spac nadal :-D:-D:-D

u nas tez pogoda do bani tak niby slonce sie probuje przebic ale cos nie moze :no::no:

ja robiłam wieczorkiem i była jedna kreska i rano z ciekawości jeszcze raz zajrzałam i byla jedna ta testowa i jedna taka cieniutka, nie wiem czy to bo jestem w ciazy czy ze juz długo test lezal :baffled::baffled::confused::confused::confused:
Mnie się widzi, ze to ciąża :cool2: Ale trzeba sprawdzić :tak:

Usunełam;-):tak:
Dowikla dziekuje

Czemu??

Witam laseczki
dzisiaj humorek lepszy;-)
ale opisywac mi sie nie chce:zawstydzona/y:

ocywiscie dod M sie nie odzywam i nie bede sie odzywac jescze przez tydzien:sorry2::sorry2::sorry2:

dzisiaj cały ranek prasowałam ciuszki Zuzi:-):-):-):-) mam juz prawie pełną komode:szok::-D:-D:-D:-D

Madea, to już na 100% Zuzia?? Bo chyba cos przegapiłam :baffled:

MH
No to niezle Tobie rosnie:tak::tak::tak:Super oby tak dalej:-)
A ile przybrała od ostatniego razu:confused:

Moje nawet na siatce dla wczesniakow sa ponizej 3 centyla zarowno z waga jak i z wzrostem

reklama
Do góry