reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no a dzisiaj to wogole ide wczesniej spac bo jestem zmeczona....
nie wysiedze tutaj a jeszcze jest u nas Ola i to spanie bedzie takie do dupy... :dry: bo rano pewnie bedzie trzaskanie i budzenie nas... wiec trza sie wyspac na zapas :tak:
kolacje juz zjadlam zara ide sie kapac i do wyyyyyyyyyyrka :cool2::cool2::cool2:

ja dalej do m si nie odzywam humor dalej do dupy,
syf w domu bo ja postanowilam nie s[rzatac skoro on ne potrafi nic po sobi nawet wymiesc-ale ja juz sie "przyzwyczaiłam" i jak mnie polowe dnia w domu nie ma to on sobie moze w syfie siedzeic w czasie urlopu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
My po spacerku i przychodni :tak:
Dowikla w końcu zważyłam małą :tak: 4620 i 55,5 cm :tak:
W siatce centylowej dla wcześniaków jest na 90 centylu, a w takiej normalnej na 25, czyli nie jest źle :sorry2:

Mnie się widzi, ze to ciąża :cool2: Ale trzeba sprawdzić :tak:

Czemu??

Madea, to już na 100% Zuzia?? Bo chyba cos przegapiłam :baffled:
nie, jeszcze nie:-p 13 sierpnia mam wizyte:-)

Dowikla, dobrze, że ma ci kto przywieźć :-p

A jeszcze mi sie przypomniałao.

Sąd zabrał dziecko, bo w domu był bałagan

W związku z powyższym idę troszkę ogarnąć...
:szok: głupota:baffled:

I bardzo dobrze, zamknij oczy i Bóg strzegł się przejmwać i denerwowac, w końcu mu to zbrzydnie i się domyśli.

Ale głodna jestem, chciałam zapchac się paróweczką, ale była o jakieś 2 m za krótka, hihi

ja juz wymiekam dziewczyny nawet nie poodpisywalam nic :-:)-:)-(
jutro rano nadrobie - jak nie bedzieie duzo pisac :-p:-p:-p

a teraz wiecie erotycznych senkow Wam zycze i upojnej nocy
no a my lunka mozemy se pomarzyc w nocy bo chlopy w pracy :dry:
ale rano bedzie czas :tak:;-)

Ano tak Pati...
Dobranoc, niech się śni chociaż przyjemnie...
I rzeczywiście awatarek słodki, wiem skąd...

Hej Dziewczynki przyszłam się tylko wyżalić, że choruję. Chyba jakaś grypa żołądkowa ...:-( Cały dzień w łóżku, prawie nic nie robiłam. Zjadłam przez cały dzień jedną bułkę popiłam szklaneczką herbaty i już mi było niedobrze więc nie jadałam potem cały dzień.
Dobrze że był M w domu to było mi łatwiej... A teraz tylko maluchy umyję , wezmę prysznic i znów do wyrka. Mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie... Moja teściowa ma to samo... :baffled:
Dla mnie to już tradycja z tą grypą żołądkową bo w poprzednich ciążach też ją przechodziłam, więc teraz też musiało być bez wyjątku...
o.k. uciekam bo ledwo siedzę...
Trzymajcie się i dobrej nocki ...

reklama
Z pewnościa skorzystam! Uwielbiam takie rzarcie, szkoda ze tyle roboty, ale wtrynię je w listę dań tego miesiąca!

Ja licytuje na razie jedna:tak::tak::tak:Na inne sie jeszcze tak na 100% nie zdecydowałam:no:
Kochana jak chcesz to licytuj bo ja mam kilka na oku:-);-)wiec luzik
Kurcze, nie iwem jakim cudem przegapiłam tę odpowiedź, a właściwie to chyba całą stronę:wściekła/y:. Peszek

Do góry