B
Beata1988
Gość
Witam 
Ja wpadłam się tylko przywitać
nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu
szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli 

M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór
na godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie 
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień
będę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział
mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda 

Wózek bardzo fajny
u nas podobne stoją na targu po 400 

Ja wpadłam się tylko przywitać

M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór

Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień

szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróżyWpadłam się pożegnać kochane.
Pobudka o 4 z minutami ,a ja jeszcze nie wykąpana i właśnie na spacer z psem wychodze.
Zajrzę do Was dopiero 15 sierpnia wieczorkiem
Ściskam Was mocno i pomodlę się za tę naszą szczęśliwą ferajnę bb,co by nam się lepiej żyło.;-):-)![]()

meduska u mnie w komisie stoi twój wózio atlantic a 330 zł
a babcia toniemu kupiła taki WÓZEK PARASOLKA BABY DESIGN RIDER 09` W-wa (706701669) - Aukcje internetowe Allegro fajnie się go prowadzi tylko ja taka byłam nastawiona na ten peg perego plikop3![]()
Wózek bardzo fajny