Jadźka
mama 2 synów
darowanemu cos tam cos tam. Wózek fajny. Ale ja tez tak mam. Babcia cos kupi a ja noskiem kjrece bo upatrzyłam sobie cos innegomeduska u mnie w komisie stoi twój wózio atlantic a 330 zł
a babcia toniemu kupiła taki WÓZEK PARASOLKA BABY DESIGN RIDER 09` W-wa (706701669) - Aukcje internetowe Allegro fajnie się go prowadzi tylko ja taka byłam nastawiona na ten peg perego plikop3![]()
no i dobrzepowiem wam że po tej drace jak narazie babki trochę się wzieły za robotę tym bardziej ze wiedzą że szefowa ma je na oku![]()
Będe trzymać kciuki żeby wypaliłoWitam
Ja wpadłam się tylko przywitaćnocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu
szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczórna godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzieńbędę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział
mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda
szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróży
Wózek bardzo fajnyu nas podobne stoją na targu po 400
![]()
Ale bym zjadła takiego gofra ciekawe gdzie u nas sąWitam czwartkowo!
Czekamy z niecierpliwością i sprzyjającej pogody oraz mało pęcherzy życzymy;-).
Ja trzymam;-)&&&&&&&&&.
Może udało się zdać i oblewa;-)
.
To do chóru by ich chyba nie przyjęli;-)
.Gratki na nową pracę.
Ja dopiero śniadanko wcinam i to jakie.....Gofry z bitą śmietaną
.Lenia nicniechcieja mam;-)
,nawet dywan ciężko odkurzyć
,nastawiłam szparagówkę i barszczyk czerwony,bo zupa dawno była u nas
.
Ja też tylko dade są super a teraz w biedrące chusteczki tańsze o ponad zyglaale ty masz śniadankomniam mniam
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostekkurcze jeszcze teraz jest tak gorąco
chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać
no zła jestem jak cholera
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką![]()
Ja mam dziśaj podejście do sprzątania ze jakoś nieidzie