reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska u mnie w komisie stoi twój wózio atlantic a 330 zł:tak:
a babcia toniemu kupiła taki WÓZEK PARASOLKA BABY DESIGN RIDER 09` W-wa (706701669) - Aukcje internetowe Allegro fajnie się go prowadzi tylko ja taka byłam nastawiona na ten peg perego plikop3:zawstydzona/y:
darowanemu cos tam cos tam. Wózek fajny. Ale ja tez tak mam. Babcia cos kupi a ja noskiem kjrece bo upatrzyłam sobie cos innego

powiem wam że po tej drace jak narazie babki trochę się wzieły za robotę tym bardziej ze wiedzą że szefowa ma je na oku:dry:
no i dobrze

Witam :-D
Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu :no: szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli :-D:-D:-D
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór :tak: na godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie :baffled:
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień :-D:-D będę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział :tak: mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda :tak:

szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróży :-D

Wózek bardzo fajny :-D:-D u nas podobne stoją na targu po 400 :szok:
Będe trzymać kciuki żeby wypaliło

Witam czwartkowo!

Czekamy z niecierpliwością i sprzyjającej pogody oraz mało pęcherzy życzymy;-):tak:.

Ja trzymam;-):tak: &&&&&&&&&.

Może udało się zdać i oblewa:dry:;-):tak:.

To do chóru by ich chyba nie przyjęli:no:;-):-D:-D:-D.Gratki na nową pracę.

Ja dopiero śniadanko wcinam i to jakie.....:cool2: Gofry z bitą śmietaną:tak:.Lenia nicniechcieja mam;-):-D,nawet dywan ciężko odkurzyć:sorry2:,nastawiłam szparagówkę i barszczyk czerwony,bo zupa dawno była u nas:tak:.
Ale bym zjadła takiego gofra ciekawe gdzie u nas są

ale ty masz śniadanko:-D:-D:-D:-Dmniam mniam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy:confused:
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostek:wściekła/y::wściekła/y:kurcze jeszcze teraz jest tak gorąco:wściekła/y::wściekła/y:chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać:wściekła/y::wściekła/y:no zła jestem jak cholera:wściekła/y::wściekła/y:
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką:confused:
Ja też tylko dade są super a teraz w biedrące chusteczki tańsze o ponad zygla

Ja mam dziśaj podejście do sprzątania ze jakoś nieidzie

reklama
Hello
My juz po zakupkach i po zabawie na placu:tak:Jestem w szoku bo moje dzieci sie dzisiaj bardzo ładnie bawily:-):tak::tak::tak:
Obiadek juz kupilam-wstapilam do pizzeri i wzielam pizze hawajska na wynos:-);-)Jak mlode wstana bo wlasnie Je polozyłam to tylko podgrzeje ja w mikrofali i mamy obiadek:tak::tak::tak:

MALINUS
No co Ty te pampersy pomaranczowe sa takie tandetne:szok::szok::szok::confused:Dobrze ze napisalas bo ja chcialam J esiostrze dla Adasia kupic a teraz to wiem ze kupie zwykle zielone:-):tak:Kurcze ten chrzest jest jzu 16 a ja nie wiem co kupic:baffled:Napewno pampersy a co slje to nie mam pojecia

Pisałam Wam wczoraj ze zadzwonilam do mojego taty ze w lidlu czy w biedronce sa na promocji krzeselka obracane do biurka i kazałam Jemu kupic:tak:Dzisiaj rano do mnie zazdzwonil ze w zadnej biedronce w Poznaniu tego nie ma a w lidlu patzryli an Niego jak na ufo jak o to sie pytał:baffled:Wiec poszperałam w internecie i okazalo sie ze one sa ale w tesco:-D:-D:-D
Wiec Mu zadzwonilam jeszcze raz no ale pojechał i kupil Dominikowi;-):-)

dobre :-D:-D:-D:-D:-D

zdrowiej kobieto!!! oby jak najszybciej :tak::tak::tak::tak::tak:

dobrze ze przyponmialas, ja glowy do takich rzeczy nie mam :no::no::no:

a co sie stało :confused::confused::confused::confused::confused:
a ta twoja malutka to wczesniaczek???
czy taka malutka poprostu???
mój jak sie urodził to 4130 ważył :szok::szok::szok:
Zuzka jest wcześniakiem ważyła 1580

Witam się z Wami;-)
U nas ładna pogoda piore Taty ubrania szpitalne i reczniki bo mama całą noc przy nim siedziała i siedzi nadal. Pielęgniarki powiedziały jej wczoraj że umrze w nocy-prosto z mostu-pindy jedne. A Tata wygląda dzisiaj lepiej chociaz nadal słaby jest. :no::baffled:
Zuzia spi więc robie obiadek i lece podłogi pomyć

MAMITKA
Niestety w naszych szpitalach jest tak ze jak nie dasz koperty lub nie masz znajomosci to pacjentow traktuja fatalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

Zmykam na balkon powiesic pranie:-)

Hello
My juz po zakupkach i po zabawie na placu:tak:Jestem w szoku bo moje dzieci sie dzisiaj bardzo ładnie bawily:-):tak::tak::tak:
Obiadek juz kupilam-wstapilam do pizzeri i wzielam pizze hawajska na wynos:-);-)Jak mlode wstana bo wlasnie Je polozyłam to tylko podgrzeje ja w mikrofali i mamy obiadek:tak::tak::tak:

MALINUS
No co Ty te pampersy pomaranczowe sa takie tandetne:szok::szok::szok::confused:Dobrze ze napisalas bo ja chcialam J esiostrze dla Adasia kupic a teraz to wiem ze kupie zwykle zielone:-):tak:Kurcze ten chrzest jest jzu 16 a ja nie wiem co kupic:baffled:Napewno pampersy a co slje to nie mam pojecia

Pisałam Wam wczoraj ze zadzwonilam do mojego taty ze w lidlu czy w biedronce sa na promocji krzeselka obracane do biurka i kazałam Jemu kupic:tak:Dzisiaj rano do mnie zazdzwonil ze w zadnej biedronce w Poznaniu tego nie ma a w lidlu patzryli an Niego jak na ufo jak o to sie pytał:baffled:Wiec poszperałam w internecie i okazalo sie ze one sa ale w tesco:-D:-D:-D
dowikluś dobra jesteś tak tatusia zganiać:-D:-Dw tesco w tesco my też w tesco kuiliśmy juli biurko i krzesełko:tak::tak:
a nie lepiej do pamperków i jakiejś pamiątki dać kase to kupią co im będzie potrzebne??
Zuzka jest wcześniakiem ważyła 1580

Witam się z Wami;-)
U nas ładna pogoda piore Taty ubrania szpitalne i reczniki bo mama całą noc przy nim siedziała i siedzi nadal. Pielęgniarki powiedziały jej wczoraj że umrze w nocy-prosto z mostu-pindy jedne. A Tata wygląda dzisiaj lepiej chociaz nadal słaby jest. :no::baffled:
Zuzia spi więc robie obiadek i lece podłogi pomyć
takie pindy to rozstrzelać:wściekła/y::wściekła/y:
wróciłam z rebiatą ze spaceru i padam na twarz a tu obiad trza robić a buuuuu:cool2:

Hello

MALINUS

Ale przegoniłaś tatę po sklepach :-D:-p

A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawa :tak: Niedomykalność i szmery są ale minimalne :tak: Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność :tak:

A szpital bez kolejek :szok: wygląda na pusty :-p Wszystko sprawnie poszło :tak:

MH
Ale sie ciesze ze z serduszkiem malej wszystko dobrze:tak::tak::tak:
My kolejna wizyte u kardiologa mamy w marcu

MALINUS
A jakie biurko kupiliscie:confused:Ja bym chciala takie male ale z szufladka i szafka moze byc nawet z czyms niebieskim:-);-)
No i musze Dominikowi kupic jakas mala komodke do bielizny na ktorej bedzie mial tv:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki wlasnie mecza Pysie -Dominika chomiczka:szok:Wlozyły ja do takiego kolka w ktorym powinna biegac i nia kreca:szok::szok::szok::no:

Ale przegoniłaś tatę po sklepach :-D:-p

A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawa :tak: Niedomykalność i szmery są ale minimalne :tak: Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność :tak:

A szpital bez kolejek :szok: wygląda na pusty :-p Wszystko sprawnie poszło :tak:
ale super że z Nikusi serduszkiem wszystko ok:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
moje dzieci mają dzisiaj mega smętacza chodz marudzą wyją skarżą przepychają się no mam ich powolusiu dosyć.............julka kłóci się po raz setny o coś z adamem i mówi do niego"adam ty jesteś starszy ale wcale a wcale nie mądrzejszy..."adam"co ty sobie myślisz ja jestem prawie dorosły i mądrzejszy...."na co julka"mądrzejsz????mądrzejszy???przecieą ty jesteś tylko chłopakiem!!!!":szok::szok::szok:skąd jej się to bierze:confused::confused::confused:

reklama
MALINUS
Mowisz ze tylko kase mam dac na te chrzciny:baffled:Ale ja nie wiem ile i tak jakos mi dziwnie
Od tesciow dostała juz 1000zl:szok::szok::szok:ale na tyle to mnie nie stac:no::no::no:

Do góry