reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej hej hej

wlecialam sie przywitac
Od nastepnego tygonia jestem w domku wiec bedzie mnie wiecej na forum:-)
Dzis bylam z Laura w europarku szalalysmy obie:tak:
Jestem mega zmeczona padam na ryj a Lali dalej ma sile i szaleje z kuzynem i kolezanka:baffled::szok:

Spadam ogladanac fotki Myszuni:tak:

A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawa :tak: Niedomykalność i szmery są ale minimalne :tak: Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność :tak:
A szpital bez kolejek :szok: wygląda na pusty :-p Wszystko sprawnie poszło :tak:
Rewelacyjna wiadomość:tak:,ze z serduszkiem wszystko OK,a co do pustek to przecież urlooopy mają;-):tak::-D.
MALINUS
Mowisz ze tylko kase mam dac na te chrzciny:baffled:Ale ja nie wiem ile i tak jakos mi dziwnie
Od tesciow dostała juz 1000zl:szok::szok::szok:ale na tyle to mnie nie stac:no::no::no:
Chyba nie doczytałam:sorry2:,a masz być za chrzestną czy jako gość:eek:?Bo u nas to chrzestna tort przynosi i dziecko ubiera i moje chłopaki to 50zł dostali ale to już trochę czasu temu było i taką książeczkę Pamiątka Chrztu Świętego z medalikiem.

Tak MARTUS mam byc chrzestna:tak:u nas juz dawno nie ma tego ze chrzestni kupuja gromnice i szatke:no:Rodzice wszystko kupuja sami a chrzestni sa od prezentow

Bylam z mlodymi na placu i dziewczynki ładnie w obydwie strony szły po nozkach:tak::tak::tak:Wszyscy sie wybawili a teraz ogladaja baje i jedza kolacyjke:tak::tak::tak:A ja pije kawke:-)

Jutro i sobote planuje jechac nad jeziorko ale to zalezy od pogody:-):tak:

ANKA
No wkoncu bedziesz z nami na BB:-);-)

No to mi nic innego nie został jak na 5000:szok: się postawić,korzystajta póki możeta;-):tak::-D:-D:-D.
stol1.jpg

Jak zabawa to na całego;-):tak:
dysk_5.jpg

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=n1b77m0CHqk"]YouTube - A TERAZ IDZIEMY NA JEDNEGO :)[/ame]

barman trochę zaspał:sorry2:;-):tak:...
257_agent_fbi_spi_lawka_pijak_zul.jpg

...więc same drinki wybierajcie
cabinet.jpg

Ostatnia edycja:
Zuzka jest wcześniakiem ważyła 1580

Witam się z Wami;-)
U nas ładna pogoda piore Taty ubrania szpitalne i reczniki bo mama całą noc przy nim siedziała i siedzi nadal. Pielęgniarki powiedziały jej wczoraj że umrze w nocy-prosto z mostu-pindy jedne. A Tata wygląda dzisiaj lepiej chociaz nadal słaby jest. :no::baffled:
Zuzia spi więc robie obiadek i lece podłogi pomyć

to juz wogole serca nie maja, nie mam słów na takich ludzi:no::no::no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Ale przegoniłaś tatę po sklepach :-D:-p

A my po kardiologu. Serduszko ok, jest znaczna poprawa :tak: Niedomykalność i szmery są ale minimalne :tak: Kontrola za 10 miesięcy, ale lekarz powiedział, że to formalność :tak:

A szpital bez kolejek :szok: wygląda na pusty :-p Wszystko sprawnie poszło :tak:
to super ze sreduszko jest ok, oby juz tak zostalo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-)

fajny wozeczek :tak::tak::tak::tak::tak:

No to mi nic innego nie został jak na 5000:szok: się postawić,korzystajta póki możeta;-):tak::-D:-D:-D.
stol1.jpg

Jak zabawa to na całego;-):tak:
dysk_5.jpg

YouTube - A TERAZ IDZIEMY NA JEDNEGO :)

barman trochę zaspał:sorry2:;-):tak:...
257_agent_fbi_spi_lawka_pijak_zul.jpg

...więc same drinki wybierajcie
cabinet.jpg
martini z lemoniadą lodem i z cytrynka .....

bym zamówiła ale narazie sie wstrzymam :-D:-D:-D:-D

witam was wieczorowa pora, żeby sie z wami spiknac musialam do cioci na dol zejsc, bo u mnie necik siadl i chyba poprostu komp jest taki słabiuski ze nie mze dłuzej niz dwa miesiace chodzic :no::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

bb nałóg i mnie dopadł :-D:-D:-D:-D:-D

Dowikluś a może kojec taki żeby sie dziecko nie poobijało jak zacznie juz chodzic:confused::confused::confused::confused:
moja siostra czarkowi taki kupila :tak::tak:
jestem bardzo zadowolona zwlaszcza teraz kiedy zaczal sam wstawac w łóżeczku nie obija sie o szczebelki, a jak podrosnie jest taki bok odpinany gdzie dziecko sobie samo swobodnie moze wchodzic i wychodzic :tak::tak::tak::tak::tak:
bardzo praktyczne, mój braciszek tydz temu chciał wyjsć tyle że przez górę, i wylądował na podłodze :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry