reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Malinka, bardzo fajny wuzio, niech służy jak należy!

Joasiu, jak egzamin, bo cos za cicho???

Beatko gratuluje posadki, kasa zawsze się przyda, tylko z drugą połóweczką żadziej będziecie się widywać. Ale i ja bym chciała dorobić...

Dowikla, no dzielny ten dzadziuś, tyle jeżdżenia. Mój by się po pierwszej takiej reakcji wypioł:-)

Mamita, brak słów na te suki, noż kuźwa, przecież nie one są od przekazywania takich informacji, a już na pewno nie takim tekstem, aż sie wkuźwiłam!!!

MH strasznie się cieszę, że z serdusiem w porządku:-)

Marta, aleś się postawiła, a kelnera nie zmieniaj, taki jedyny w swoim rodzaju!

No, to lece na te zdjęcia

ja tu pisze że z wami zostaję a wy na maratonik filmowy sie umawiacie???

to ja chyba tez zalegne przed tv :tak::tak:
ściągnęłam filmy 1408 nie wiecie moze co to za film???
fajny jakiś :confused::confused::confused::confused:

Hejka dziewczyny,wpadłam tylko ma chwilkę bo jestem padnięta i zaraz wskakuję do wyrka.

Oliwka i M już spią i ja tez zaraz zaliczę odlot :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

w zoo byliśmy dziś bo wczoraj za bardzo pogoda nie dopisała,więc wczoraj zrobiliśmy wypad do znajomych a dziś do zoo.

cały dzień na nogach,wyszliśmy z domu przed 10.00 rano a wrócilismy ok 18.00 :tak::tak::tak::tak::tak::tak: nogi to mi wchodzą do d...... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale było swietnie,super dzień spędziliśmy,fotek mnóstwo nacykaliśmy ,kilka wstawione we własciwe miejsce :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka najlepiej sie czuła jak zwykle w zagrodzie z kozami,chodziła za nimi i beczała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siłą trzeba było ją stamtąd wyciągać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

spała mi w wózku 1,5 godz więc my troche odpoczeliśmy na ławeczce i jedlismy lody :-):-):-):-):-)

jutro też robimy wypad do chrzesnego Oliwki a potem jedziemy połazic na Rynek więc będzie równiez milutko :tak::tak::tak::tak::tak:

A ja ogladam Moment prawdy:-);-)
Wydepilowaam sobie dzisiaj nogi do kolan bo musze jakos wygladac jak pojade na jeziorko:tak::tak::tak:
Klaudia tez juz spi:szok::szok::szok:

ja tu pisze że z wami zostaję a wy na maratonik filmowy sie umawiacie???

to ja chyba tez zalegne przed tv :tak::tak:
ściągnęłam filmy 1408 nie wiecie moze co to za film???
fajny jakiś :confused::confused::confused::confused:
raczej nie ogladalam :baffled:
Hejka dziewczyny,wpadłam tylko ma chwilkę bo jestem padnięta i zaraz wskakuję do wyrka.

Oliwka i M już spią i ja tez zaraz zaliczę odlot :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

w zoo byliśmy dziś bo wczoraj za bardzo pogoda nie dopisała,więc wczoraj zrobiliśmy wypad do znajomych a dziś do zoo.

cały dzień na nogach,wyszliśmy z domu przed 10.00 rano a wrócilismy ok 18.00 :tak::tak::tak::tak::tak::tak: nogi to mi wchodzą do d...... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale było swietnie,super dzień spędziliśmy,fotek mnóstwo nacykaliśmy ,kilka wstawione we własciwe miejsce :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka najlepiej sie czuła jak zwykle w zagrodzie z kozami,chodziła za nimi i beczała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siłą trzeba było ją stamtąd wyciągać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

spała mi w wózku 1,5 godz więc my troche odpoczeliśmy na ławeczce i jedlismy lody :-):-):-):-):-)

jutro też robimy wypad do chrzesnego Oliwki a potem jedziemy połazic na Rynek więc będzie równiez milutko :tak::tak::tak::tak::tak:
no to super jak wypad sie udal :tak::tak::tak::tak:

Hej;-)
Właśnie dzwoniłam do Mamy. Rozmawiała z lekarzem który ma dyżur w zastepstwie-jakis wojskowy. Mama zapytała czy jest nadzieja a on że idzie ku dobremu i opuchlizna schodzi więc może juz byc tylko dobrze:-) A jest obolały i słaby bo juz 2 tyg nie wstaje ale dojdzie do siebie;-)
Tata się dzisiaj znowu załamał bo przywieźli do niego na pokój w południe kobietę -był u niej ksiądz i zmarła 2 godz temu i leży teraz obok bo czekają aż wystygnie...:baffled:
Ale się cieszę-wreszcie jakiś normalny lekarz ;-)No wię Marta dżin z tonikiem poproszę;-)
Joasia może oblewa zdany egzamin i dlatego milczy;-)Mam nadzieję:tak:

reklama
Dobra kochane, to ja się przełączam na baterię i legnę na kołderce, jakiegoś romantika chyba ściągnęłam, to zapodam na dobry początek

Do góry