reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pati no szczerze Ci powiem, ze sama bym miała problem...

Kurcze, właśnie skończyłam oglądać ''JESTEM NA TAK'' polecam serdecznie, dawno nie rozbawił mnie tak żaden film. Obejrzyjcie, jest na torrentach. Teraz zabieram się za SŁABĄ PŁEĆ, tylko bateria zaczęła obumierać. Mała nadal śpi, czyżby czyżyk???

reklama
dzieki a spytaj jeszcze czy to przednie mozna zdemontowac wrazie co????
Dobra,zapytam i real foto wrzucę;-):tak:.
Właśnie popijam i się chętnie podzielę kakao
kakao

Witam wszystkich :-)

ale słońce przygrzewa juz od rana,super ciepło.
No to dzis wypadamy na rynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no trudny wybór.
mi tylko ni epodoba sie ten Delti a 1, 3 i 4 mi się podobają :tak::tak::tak::tak::tak:

ide nakarmić bojego łóbuza bo juz swiruje od rana a M sobie śpi,jak zwykle nigdy nie wstanie wczesniej aby cos zrobić koło dziecka.tylko stale słyszę bo on na urlopie że wyspać się nie moze.a ja niby kiedy będę mieć choć 1 dzień urlopu?:baffled: to się nazywa sprawiedliwość :no::no::no::no::no:

Dzień Dobry :-)
Nie wyspałam się. Wczoraj po 19 wypiłam kawkę rozpuszczalną taką pół na pół z mlekiem i później nie mogłam zasnąć do 1.00 :szok:
A koło północy budziłam mojego m, bo wpadł mi do pokoju taki wielki, zielony konik polny, no i musiał na niego zapolować. Zły był jak nie wiem, że go budzę, ale ja mało zawału przez tego konika nie dostałam. :szok:

Patrysia, widziałam, że zastanawiasz się nad wózkiem wielofunkcyjnym. My mamy taki jak na pierwszym zdjęciu: CHICCO WOZEK TRIO ENJOY 5KOLORY+POL.GWARANCJA (699415141) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. i jestem z niego naprawdę bardzo zadowolona. Fotelik i gondolka dobrze spełniły swoje funkcje, a teraz korzystamy ze spacerówki i jest o tyle fajna, że jest leciutka i mogę ją wnosić po schodach nawet razem z zakupami. Do tego ma skrętne kółka, które bardzo przydają się w sklepie, ale można je też zablokować. Ważne jest też to, że łatwo się pierze. :tak:Wózek ma sporo akcesoriów - bardzo przydatna torba, w której od razu była mata do przewijania, pokrowiec przeciwdeszczowy, szeleczki do spacerówki. Fotelik jest wielofunkcyjny, bo można go wpiąć w wózek zamiast gondolki, może służyć za nosidełko, bujaczek, leżaczek, no i oczywiście fotelik samochodowy. Uważam, że wózek jest naprawdę super i wart swojej ceny - mamy go od urodzenia Piotrusia aż do tej pory i nigdy nie było powodów do narzekań. :tak::tak:
To zrobiłam reklamę. :-D:-D:-D:-D
Ja z kolei zaczynam się rozglądać za wózkiem dla dwojga, bo jakoś nie wierzę, że Piotruś tak grzeczniutko będzie mi spacerował przy wózeczku. :dry: Może któraś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii? :confused:

reklama
Marta dobre:-D:-D:-D:-D

A nam brame zrobil pijaczyna przed USC:-D:-D:-D:-Dstal z kwiatuszkiem i czekal na kacu na flaszeczke:-D:-D:-D
ha ha ha on tam pewnie od rana stoi i czeka co ślub to myk i flaszka:-D:-D:-Da ja jak dawno dawno (i nie prawda ma sie rozumieć)brałam ślub to nikt mi bramy nie zrobił i moja babcia powiedziała wtedy no i długo to wy małżeństwem nie będziecie tak bez bramy:szok:wtedy byłam na nią zła ale no cóż sprawdziło sie i kropka:confused:
spadam bo czarek sam na gorze został :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jeszcze później poproboje wejsc na moim kompie ale nie obiecuję :no::no::no::no::no:
ciezko mi sie z wami rozstawac :-:)no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
ty się nie rozstawaj:no:
Będę później i zamówienia zbiorę,bo CSI 2 odcinki;-).

Moje dzieciaki juz wykapane i leza w wyrkach:szok:
Wikusia juz spi ale cos niewyrazna była i miala wieczorem 38,5:no:Pewnie w nocy bede musal jej zbijac jak jeszcze Jej podskoczy:no:Oby do jutra Jej minelo bo planuje jeziorko:tak:A to juz ktorys raz jak ma goraczke bez powodu:baffled:
moja julia tak ma często wieczorem ma gorączkę nie wiadomo skąd a rano nawet śladu po niej:confused:a jak dziś Wiki???
Hejka dziewczyny,wpadłam tylko ma chwilkę bo jestem padnięta i zaraz wskakuję do wyrka.

Oliwka i M już spią i ja tez zaraz zaliczę odlot :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

w zoo byliśmy dziś bo wczoraj za bardzo pogoda nie dopisała,więc wczoraj zrobiliśmy wypad do znajomych a dziś do zoo.

cały dzień na nogach,wyszliśmy z domu przed 10.00 rano a wrócilismy ok 18.00 :tak::tak::tak::tak::tak::tak: nogi to mi wchodzą do d...... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale było swietnie,super dzień spędziliśmy,fotek mnóstwo nacykaliśmy ,kilka wstawione we własciwe miejsce :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka najlepiej sie czuła jak zwykle w zagrodzie z kozami,chodziła za nimi i beczała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siłą trzeba było ją stamtąd wyciągać :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

spała mi w wózku 1,5 godz więc my troche odpoczeliśmy na ławeczce i jedlismy lody :-):-):-):-):-)

jutro też robimy wypad do chrzesnego Oliwki a potem jedziemy połazic na Rynek więc będzie równiez milutko :tak::tak::tak::tak::tak:
ale mieliście fajny dzionek:tak:to mężusia masz na urlopie??(to widać małpo tak mało ciebie na bb:-p)
A ja ogladam Moment prawdy:-);-)
Wydepilowaam sobie dzisiaj nogi do kolan bo musze jakos wygladac jak pojade na jeziorko:tak::tak::tak:
Klaudia tez juz spi:szok::szok::szok:
a czemu tylko do kolan taki strój masz???:-D:-D:-D
Moja też kocha kozy
Dowikla a czemu do kolan, to ty w jakimś skafandrze bedziesz???, hihihi
lunka nie wiem jak inni ale ja kofam twoje poczucie humoru:tak::tak:nie raz jak czytam twoje posty to wyje ze śmiechu:-D:-D:-D
Hej;-)
Właśnie dzwoniłam do Mamy. Rozmawiała z lekarzem który ma dyżur w zastepstwie-jakis wojskowy. Mama zapytała czy jest nadzieja a on że idzie ku dobremu i opuchlizna schodzi więc może juz byc tylko dobrze:-) A jest obolały i słaby bo juz 2 tyg nie wstaje ale dojdzie do siebie;-)
Tata się dzisiaj znowu załamał bo przywieźli do niego na pokój w południe kobietę -był u niej ksiądz i zmarła 2 godz temu i leży teraz obok bo czekają aż wystygnie...:baffled:
Ale się cieszę-wreszcie jakiś normalny lekarz ;-)No wię Marta dżin z tonikiem poproszę;-)
Joasia może oblewa zdany egzamin i dlatego milczy;-)Mam nadzieję:tak:
super że z tatą leiej :tak:ale trup na sali hmmmm mój tata to by pewnie zszedł jak by obok niego lerzał zmarły ja zresztą też:confused:
No lece, chyba, ze zaczniemy gadac o seksie???!!!
ty zbereźnico:-D:-D:-Doooo ale dawno sexu na bb nie było:cool2::cool2:
a ja ogladam wozki i chyba juz wiem na jaki sie zdecyduje... tylko czy m sie bedzie podobal...

agnes dobranoc :tak:
bo wybrac wózio to sztuka:-)mi się podoba najbardziej 1 3 tż jst super nawet bardzo 4 fajny ale co druga mama go ma a 2 ten delti odradzam koleżanka ma i jest nie zadowolona mówi że gondola jak cie mogę ale sacerówkę ciężko się prowadzi jest mało zwrotna i jej mały ma teraz 10 m-cy i jakoś tak śmiesznie w niej wygląda:confused:
To ja się jeszcze pokręcę.Dobranoc,wzięły się pospijały i poszły spać;-):tak::-D:-D:-D.
a było tak szczodrze lać:baffled::-D:-D:-D:-Dja poproszę winko czerwone wytrawne:tak::tak::tak:
Witam wszystkich :-)

ale słońce przygrzewa juz od rana,super ciepło.
No to dzis wypadamy na rynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no trudny wybór.
mi tylko ni epodoba sie ten Delti a 1, 3 i 4 mi się podobają :tak::tak::tak::tak::tak:

ide nakarmić bojego łóbuza bo juz swiruje od rana a M sobie śpi,jak zwykle nigdy nie wstanie wczesniej aby cos zrobić koło dziecka.tylko stale słyszę bo on na urlopie że wyspać się nie moze.a ja niby kiedy będę mieć choć 1 dzień urlopu?:baffled: to się nazywa sprawiedliwość :no::no::no::no::no:
kurcze agnes wy macie najpiękniejszy rynek w polsce nawet kraków się chowa:tak:zazdroszczę ci tego rynku a zresztą gdy:tak:bym miała sobie wybrać miasto do życia i mieszkania to byłby właśnie wrocław to takie miasto z klimatem śliczne tyle mostów rynek świetny zoo no ja jestem zakochana we wrocławiu:tak:

ufff nadrobiłam:-D
wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spały:szok: a ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
nocka za to:wściekła/y:tonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman:confused::confused:
w pracy wczoraj sie wściekłam była szefowa i narazie zostaję w tym casto bo babeczka która miała przyjść za mnie złamała noge:angry::angry:druga jest na urlopie i cholera wie ile w tym casto będe:angry::angry::angry:ja myślę że przez sierpień przez czas urlopów mnie przetrzyma:wściekła/y:zobaczymy przy wypłacie czy będe chciała tak tyrać:dry:

Do góry