reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam przy kawusi. Dziśaj mamy piękną pogodę. Ale jestem trochę zła bo miałam dzisiaj jechać na lumpy z koleżanką ale ona dzisiaj napisała że w przyszłym tygodniu:baffled:. A ja się już nastawiłam. Może pojadę sama sama nie wiem. Znajdę coś fajnego i będe hepi

reklama
Witam przy kawusi. Dziśaj mamy piękną pogodę. Ale jestem trochę zła bo miałam dzisiaj jechać na lumpy z koleżanką ale ona dzisiaj napisała że w przyszłym tygodniu:baffled:. A ja się już nastawiłam. Może pojadę sama sama nie wiem. Znajdę coś fajnego i będe hepi
dobry pomysł, jak bede w miescie to tez chyba sobie wypad na lumpeczki zrobie bo juz dawno nie bylam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok:

Cześć kobitki :tak:

Zaraz spadam do parku :tak: M mi dzisiaj dał pospać, więc niedawno wstałam :-p

Jakby która chciała to moja kumpela ma do sprzedania taki wózek Coneco kolor pomarańczowy,idealny dla dzieci rok po roku
brevi_twin_m.jpg

A dużo chce?? :sorry2:

Przynajmniej na kwiatka się wydał,z resztą co to kwiatek w porównaniu z flaszeczką;-):tak::-D:-D:-D.
a tam wydal na kwiatka zerwal z klombu:-D:-D:-D
spadam bo czarek sam na gorze został :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
jeszcze później poproboje wejsc na moim kompie ale nie obiecuję :no::no::no::no::no:
ciezko mi sie z wami rozstawac :-:)no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::no2::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown::frown:
nalog, normalka:-D

Natalineczka
,a masz shakera:eek:;-):-D?
Martini%20Bianco.JPG
lemoniada.jpg
con01625.jpg

W razie czego to lemoniada Ci zostaje.Która następna?
ja tez ja tez:happy2:
Moje dzieciaki juz wykapane i leza w wyrkach:szok:
Wikusia juz spi ale cos niewyrazna była i miala wieczorem 38,5:no:Pewnie w nocy bede musal jej zbijac jak jeszcze Jej podskoczy:no:Oby do jutra Jej minelo bo planuje jeziorko:tak:A to juz ktorys raz jak ma goraczke bez powodu:baffled:
czasami w organizmie jest jakis wirus ktory powoduje goraczke a potem sam opuszcza organizm
Moja też kocha kozy
Dowikla a czemu do kolan, to ty w jakimś skafandrze bedziesz???, hihihi
:-D:-D:-D:-D stroj pletwonurka czyli nurkowca:-D:-D:-D
Hej;-)
Właśnie dzwoniłam do Mamy. Rozmawiała z lekarzem który ma dyżur w zastepstwie-jakis wojskowy. Mama zapytała czy jest nadzieja a on że idzie ku dobremu i opuchlizna schodzi więc może juz byc tylko dobrze:-) A jest obolały i słaby bo juz 2 tyg nie wstaje ale dojdzie do siebie;-)
Tata się dzisiaj znowu załamał bo przywieźli do niego na pokój w południe kobietę -był u niej ksiądz i zmarła 2 godz temu i leży teraz obok bo czekają aż wystygnie...:baffled:
Ale się cieszę-wreszcie jakiś normalny lekarz ;-)No wię Marta dżin z tonikiem poproszę;-)
Joasia może oblewa zdany egzamin i dlatego milczy;-)Mam nadzieję:tak:
fajnie ze coraz lepiej a patrzenie na smierc to nic milego:baffled:
Pięć stron po 40 postów :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Za dużo, nie nadrobię :no: Tym bardziej, że mój małżonek jęczy mi nad głową, że znowu tylko te BeBetki i BeBetki :-D:-D:-D:-D

Piotruś nam dziś dał czadu. Był mega marudny, nie chciał jeść i o wszystko się awanturował. Piszczał tak, że nam głowy pękały, aż jesteśmy obydwoje trochę podenerwowani i chyba dlatego siedzimy przy komputerach tyłem do siebie, coby się jeszcze bardziej nie znerwić :-D:-D:-D:-D:-D
Dziś już nie mam siły, jutro zajrzę i może zdołam choć trochę nadrobić. :tak:

Jadźka, wysłałam ci zaproszenie na NK! :tak: To ja jakbyś miała jakieś wątpliwości. :-D

Dobrej nocy BeBetki! :-D
dobry pomysl zeby sie nie klocic siedziec pleckami do siebie:sorry2:
Witam nocą. My dziśaj byliśmy u znajomej i Seweryn wyskakał się na trampolinie.
Już chyba przestanę karmić Sebka cycem bo coś mu mało coś niemam pokarmu dziśaj dałam mu dwa razy butlę a w piersiach mleka tylko trochę było dałam mu i zobaczymy na ile mu wystarczy. Jak jadł to potem płakał i tak w kółko. Jak dostał dziśaj pierwszą butle to spał 2 godziny:szok:. Co ostatnio się niezdażało napił się poszliśmy na dwór i dalej spał. W sobotę jedziemy na grila do znajomych alę się ciesze:-D.

Z kompem mi się coś dzieje albo z netem bo już sama niewiem, ale mi się laptop marzy:confused:. Pozaznaczałam ale poznikało niechce mi się jeszcze raz.

Mama Helenki super ze wszystko ok

Chyba malinka fajnie nieraz dzieci posłuchać można się uśmiać

dowikla Sebek na chrzciny dostał od chrzesnej komplecik i stówę a od chrzesnego pamiątkę chrztu i stówę. Ale to wcale niejest głupi pomysł z pieluchami i mlekiem

Gazetkę tesko można obejrzeć w necie i zresztą innych sklepów też

patrysia wózki fajne ale coneko chwalą nawet jak byłam w zoo to pani mnie zaczepiła i oglądała spacerówkę bo mówiła że ma coneco gondole i chce też tej firmy spacerówkę i oglądała moją.

myszunia widziałam oglądałam zdjęcia super a synuś śliczniutki.

I już nic więcej nie pamiętam :baffled:
nie ma jak aktywne dzionki:tak: ja sama na trampolinie skakalam:-)
Witam wszystkich :-)

ale słońce przygrzewa juz od rana,super ciepło.
No to dzis wypadamy na rynek :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no trudny wybór.
mi tylko ni epodoba sie ten Delti a 1, 3 i 4 mi się podobają :tak::tak::tak::tak::tak:

ide nakarmić bojego łóbuza bo juz swiruje od rana a M sobie śpi,jak zwykle nigdy nie wstanie wczesniej aby cos zrobić koło dziecka.tylko stale słyszę bo on na urlopie że wyspać się nie moze.a ja niby kiedy będę mieć choć 1 dzień urlopu?:baffled: to się nazywa sprawiedliwość :no::no::no::no::no:
ja tez nie mam urlopu:baffled:
Witam piątkowo
słoneczko swieci dzieci sie bawią a ja ide kawe zrobic wstałam i patrze a na rece mam 3 bomble od ukąszenia komara a koło oka 4
jqa mialam oststnio ukaszenia na st5opie cholernie swedzialo ale staralam sie nie drapac dzis mam 2 na dloni:baffled:
ha ha ha on tam pewnie od rana stoi i czeka co ślub to myk i flaszka:-D:-D:-Da ja jak dawno dawno (i nie prawda ma sie rozumieć)brałam ślub to nikt mi bramy nie zrobił i moja babcia powiedziała wtedy no i długo to wy małżeństwem nie będziecie tak bez bramy:szok:wtedy byłam na nią zła ale no cóż sprawdziło sie i kropka:confused:

ufff nadrobiłam:-D
wczoraj miałam do was wpaść ale moje kochanie chciało mi relaxik zapewnić i jak przyszłam dzieci już spały:szok: a ja miałam kolację było winko potem wsólny prysznic i masaz i sex no życ nie umierać:zawstydzona/y::-D:-D:-D
nocka za to:wściekła/y:tonik budził sie od 1 do 6 co 15-20 minut i kto go wie o co kamman:confused::confused:
w pracy wczoraj sie wściekłam była szefowa i narazie zostaję w tym casto bo babeczka która miała przyjść za mnie złamała noge:angry::angry:druga jest na urlopie i cholera wie ile w tym casto będe:angry::angry::angry:ja myślę że przez sierpień przez czas urlopów mnie przetrzyma:wściekła/y:zobaczymy przy wypłacie czy będe chciała tak tyrać:dry:
mam nadzieje ze te 4 bramy starcza na cale zycie:szok: a z ta pracda to faktycznie niezle cie zalatwili:baffled:
I jeszcze jeden news! Kupujemy Piotrusiowi nowe łóżeczko, o takie: PIĘKNY TAPCZANIK DLA TWOJEGO MALUSZKA! PROMOCJA!! (703589718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. :-)
Chcemy, żeby się do niego przyzwyczaił zanim maluch przyjdzie na świat, żeby nie było, że mu coś odbieramy, żeby dać dzidziusiowi. :tak:
swietne:tak:
agnes no właśnie wrocław ma ten klimt którego szczecin na przykład nie ma wcale:no::no::no::no::no:
M do 15 no dobrze poczekamy tu na ciebie.......:-D:-D:-D
agnes oliwka coraz bardziej robi sie do taty podobna:tak::tak::tak::tak:
a muszę sie wam pochwalić antoś mówi ma-ma :happy2::happy2::happy2:jaka jestem dumna siedzi na dywanie i mama mama mama mama no super:happy2::happy2::happy2:a poza tym to mały fan teletubisiów i dobranocnego ogrodu oj biada temu kto wyłączy tv jak on to ogląda:-D:-D
gartulacje dla Antosia

Ja na chwile wlecialam nadrobic bo wybieram sie do Dino Prku a popoludniu o 16 ma wpasc Medeuska z chlopem na kawulca:-)
Wkoncu odespalam wszystko wiec moge normalnie funkcjonowac:-D

Witam
Mialam jechac nad wode ale nie jade :no::no::no:bo Wikusia jest goraca jak ogien:szok::szok:Myslalam ze Jej przejdzie a ma jeszczec wyzsza goraczke:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wlasnie wstala i ma 39,5 i daje Jej nurofen

reklama
Do góry