To by bla wiecznie mloda,mega szczesciaraWtedy by sie wcale nie starzała, bo by nie było kiedy urodzin obchodzić![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To by bla wiecznie mloda,mega szczesciaraWtedy by sie wcale nie starzała, bo by nie było kiedy urodzin obchodzić![]()
No jak to czemu
Ja sie urodzilam 12 lutego tylko ze 18 lat temu;-)![]()
meduska to kurcze dziwne ja jak byłam w ciąży z antkiem to chodziliśmy z piotrkiem po szpitlach(3)i mogliśmy oglądać pytać dostaliśmy nawet jakieś tam małe gadżety kremiki pampersy itp a do szkoły rodzenia nie chodziłam(zresztą przy 3 porodzie to było by zbyteczneWitam
rano pocytałam i mialam juz odpisywac ale komp mi sie wylaczyl
od kiedy mjest w domu to jakos nie mam czasu na bb heh
bylismy dzisiaj ogladacokna-no niestetykolo 2 tys musimy wydac
bylismy tez na porodówce- znaczy chcielismy alepowiedzieli e tak do poooglądania nie wpuszczają prywatnie tylko zeszkoły rodzenia wiec niech sie fakają- dosłownie
znieczulenia nie ma- nawet jakby sie chcialo miliony zaplacic:-(
jedyny plus- dl adziecka tylko pampersy treba wziac bo reszte zapewnia szpital- ubranka oliwki mydla itd
wiecej nic sie nie dowiedzialam:-(
zaraz sie biore za obiad.... troche mis ie nie chce ale cóż..obiore ieniaki wstawie mieso i sie klade
na 16 idiemy na kawke do Anki
buziaki dziewczynki:-)
no znaleźć dobrego lekarza to też ciężko ale iść z 3Tak prawieSpytałam sei Je czy obowiazuja mnie wizyty domowe skoro mieszkam tak daleko od poradni to mi powiedziala ze nie
A pozniej sie Jej zapytałam czy istnialaby mozliwosc zeby w razie czego przyjezdzala na prywatne wizyty do mnei to powiedziala ze juz Jej sie nie chce tak jezdzic a poza tym musialaby byc dyspozycyjna 7 dni w tyg przez cala dobe.
Jak nie Ona to znajde sobie inna-oby rownie dobra jako lekarke
Moje mlode juz leza wiec mam ciszePosprzatałam sobie odkurzaczem i pomyłam wszystkie podlogi:-)
![]()
dziękujemy za gratulacjeNo to gratulacje dla małego gaduły i dla dumnej mamy!
My też nie mamy za dużo miejsca i patrzyliśmy w sklepach na takie rozkładane kanapy dla dzieci, ale jak taką kanapę nam rozłożyli, to się okazało, że w zasadzie to dziecko śpi na prawie miękkich poduszkach, które w dodatku mogą się rozjechać, więc postanowiliśmy kupić takie łóżeczko dla dobra Piotrusiowego kręgosłupka. Nie wiem jak nam się dwa łóżeczka i nasze łóżko zmieszczą razem, no ale jakoś chyba się przemęczymy.;-)
Biedna Wikusia! Oby szybciutko przeszło.
Ten twój Pietruszka to normalnie książę z bajki!Gdzie ty takiego chłopa znalazłaś?
![]()
![]()
Rzeczywiście jakoś tak jest, że jak facet jest w domu to zawsze brakuje czasu na BB
Z tą polityką, że tyko ze szkoły rodzenia wpuszczają to sprytnie, a pewnie jeszcze za szkołę trzeba zapłacićEeeech... Służba zdrowia
A co do znieczulenia to podobno jak kobieta naprawdę nie daje sobie rady z bólem to powinni bez łaski dawać, bo się należy, tyko że wiadomo jak to w tych naszych szpitalach jest.![]()
a dziękuję bardzo no jestem ba pękam z dumyMALINUS
Ja dopiero teraz doczytam ze Twoj Antos mowi mama
Ale superMega gratulacje:-);-)
Mozesz byc cholernie dumna
luty super w lutym fajni ludzie się rodzą mój adam z 16 lutego pietruszka z 12 lutego no i toniek poczety 14 lutego tak romantiko w walentynkiNa 18 lutego.
no proszę jak mądrze napisaneAaaaa, no tak! Ale te 18 lat szybko zleciało nie?
No ja też już jakby nie było te 18 mamZresztą my chyba tu wszystkie rówieśniczki, nie?
![]()
No baaaa;-)Aaaaa, no tak! Ale te 18 lat szybko zleciało nie?
No ja też już jakby nie było te 18 mamZresztą my chyba tu wszystkie rówieśniczki, nie?
![]()
Dowikluś super fotkiNie umiem tam wiec wstawiam tutaj kilka foteczek:-)
To w basenie to jest z moimi dziewczynkami i corkami kolezanki
Dzieki:-)Kochana moje dzieci nei sa duze tylko jakies takie wyrosniete;-)Dowikluś super fotkity swietnie wyglądasz jak na 18 to duże masz te dzieci
ale najlepsze 2 focie jedna na podłodze z dziewczynkami i druga ma się rozumieć umywalkowa no szczypiorki wszędzie się wcisną
![]()
WOWNo wziełąm się troszkę za siebiePozmywałam i poskładałam ręczniki i dalej klapnęłam d... przy kompie
![]()