reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam jestem tu nowa i sie rozglądam dopiero.

Ale moj mąż siedzac w domu (obecnie jest w czasie załatwiania spraw z nowa praca) i dorywczo dorabia,ale tez uwaza ze siedze w domu i nic nie robi.Poza tym ze sprzatam,gotuje i zajmuje sie dzieckiem to nic nie robie.Bo nie zarabiam kasy.

reklama
O cholera:szok::szok::szok:No ale przeciez w takich miejscach nie moze byc kamer:baffled:
Dobrze ze ja nic nie przymierzam jak kupuje-no prawie nic:-):tak:

No ty masz taką figurkę, że na tobie to wszystko świetnie leży, ale ja na przykład nie mogę nic bez przymierzenia kupić - muszę najpierw wiedzieć jak wyglądam. :baffled:

A wracając do tego C&A to pani tłumaczyła, że przecież jest ostrzeżenie, że jest "obiekt monitorowany" no ale to rozumiem, że w sklepie, czy nawet niech będzie w przymierzalni, ale nie w kabinie, gdzie się ludzie przebierają.
Mówię wam, że obydwoje z m byliśmy (i jesteśmy) strasznie tym zbulwersowani. A ta sprzedawczyni zachowywała się tak jakby to było normalne i nic się nie stało. :no:

To jest chamstwo po prostu! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ile można w castoramie ukraść chowając się w wc, no przecież kabiny prysznicowej nikt na siebie nie włoży, a te drobiazgi to sobie mogą w koszty wliczyć. Nie sądzę żeby naprawdę dużo ludzi kradło w ten sposób. :no: Takie rzeczy powinny być zabronione prawem. :wściekła/y:
średnio dziennie łapią20-25 osób na kradzieży:szok::szok:ostatnio niemiec zrobił zakupy na 600zł zapłacił a nakradł w kieszenie na 200:szok:niby pierdoły ale jakieś wkręty tytanowe zawieszki:confused:ostatnio 3 chłopaków żarówek na 350 zł:szok:
Czyzby nasze kochane ,zdolne dzieci myslały podobnie:-);-)
dowikluś no chyba tak:-D:-D:-D

Ale moj mąż siedzac w domu (obecnie jest w czasie załatwiania spraw z nowa praca) i dorywczo dorabia,ale tez uwaza ze siedze w domu i nic nie robi.Poza tym ze sprzatam,gotuje i zajmuje sie dzieckiem to nic nie robie.Bo nie zarabiam kasy.
witaj u nas napisz coś o sobie o rodzince:happy2:

Witam
Napisz cos wiecej o Was:tak::tak::tak:

średnio dziennie łapią20-25 osób na kradzieży:szok::szok:ostatnio niemiec zrobił zakupy na 600zł zapłacił a nakradł w kieszenie na 200:szok:niby pierdoły ale jakieś wkręty tytanowe zawieszki:confused:ostatnio 3 chłopaków żarówek na 350 zł:szok:

dowikluś no chyba tak:-D:-D:-D

Mimo wszystko myślę, że dla takiej castoramy takie kwoty to pikuś. A wyobraź sobie jak dostęp do takich taśm z WC dostanie ktoś nieodpowiedzialny - powiedzmy nastolatek przyjdzie odwiedzić tatę w pracy i jakoś się taśma dostanie w jego ręce, a później wrzuci sobie filmiki na You Tube - jakie to upokorzenie dla tych ludzi, którzy nawet nie mają świadomości, że są nagrywani w tak intymnej sytuacji! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mimo wszystko myślę, że dla takiej castoramy takie kwoty to pikuś. A wyobraź sobie jak dostęp do takich taśm z WC dostanie ktoś nieodpowiedzialny - powiedzmy nastolatek przyjdzie odwiedzić tatę w pracy i jakoś się taśma dostanie w jego ręce, a później wrzuci sobie filmiki na You Tube - jakie to upokorzenie dla tych ludzi, którzy nawet nie mają świadomości, że są nagrywani w tak intymnej sytuacji! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zgadzam sie z Toba w 100%
Kurde kamery w takich miejscach powinny byc zabronione i koniec:no:
Sa te czujki przy wyjsciach i one powinny zalatwiac sprawe

Dobra, dziewczyny, ja odpadam! Piotruś zaraz wstanie, a ja muszę jeszcze pranie powiesić. :sorry2: No i jakąś godzinę temu miałam iść pod prysznic :zawstydzona/y: A wy mnie tu trzymacie i trzymacie :-p:-p:-p:-p:-p:-p

W weekend małżonek w domu, więc pewnie czasu na BB nie będzie, to w takim razie życzę udanego weekendu i jakbym nie dała rady w weekend to na pewno będę w poniedziałek. :tak:
Buziaki! :-)

reklama
to prawda jedyny plus monitoringu w casto że nie może tam wejść nikt nawet my tam nie sprzatamy nikt poza obsługa monitoringu nie może i już nawet ochroniarze którzy stoją na sklepie ani pracownicy czy kierownictwo.jak kogoś złapią to wtedy taśma jest odtwarzana złodziejowi kierownikowi zmainy i dyrektorowi no i jak kradzież przekroczy magiczny pułap 270 zł to i policji:tak:co nie zmienia faktu że w takich miejscach kamer być nie powinno:no::no:
Ja zmykam
Moje pindy wstały a Wikusi znowu rosnie goraczka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
kurcze nie dobrze bidulka się męczy:-:)-(
Dobra, dziewczyny, ja odpadam! Piotruś zaraz wstanie, a ja muszę jeszcze pranie powiesić. :sorry2: No i jakąś godzinę temu miałam iść pod prysznic :zawstydzona/y: A wy mnie tu trzymacie i trzymacie :-p:-p:-p:-p:-p:-p

W weekend małżonek w domu, więc pewnie czasu na BB nie będzie, to w takim razie życzę udanego weekendu i jakbym nie dała rady w weekend to na pewno będę w poniedziałek. :tak:
Buziaki! :-)
no patrz siłą cię trzymałyśmy ale dałaś radę jakos uciec:-D:-D
ja poszłam rozwieiś pranie nalać zupkę antoniemu wracam a on śpi na podłodze przytulony do swojego królika:-D:-D:-D:-D
zaraz mój pietruszka będzie z pracy jupi jak się cieszę:-D:-D

Do góry