reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam byłam w lumpie i kupiłam Sewerynowi pulowerek H&M. Spodnie dzinsowe za małe na mnie:baffled: i bluzkę ktura będzie dobra jak mi cycki zmaleją:baffled: ale jest świetna albo ją komuś odsprzedam a i Sebkowi czapeczkę z daszkiem.
Dziewczyny mam pytanko czy mogę Sebkowi chrupki kukurydziane dawać?
pewnie że możesz juz dawać :tak::tak::tak::tak::tak:

własnie wróciłismy z rynku.
jestesmy zmeczeni na maksa.Oliwka była w iekszości czasu bardzo niegrzeczna :no::no::no::no::no::no:

w ogóle się nie słuchała,ganiała jak szalona,latała cały czas za gołebiami,umorusana jak największy brudas :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o mały włos nie wpadła do fonntanny :no::no::no::no:a ja nie wziełam ubrań na zmianę.

nie wiem jak tak patrzyłam to dzieci grzecznie chodziy z rodzicami za rączkę a moje dziecko jak wypuszczone z buszu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D powaznie az momentami było mi głupio.

zamiast wypocząć to zmachałam się okrutnie za nią biegając :tak::tak::tak::tak::tak:

moje białe spodnie sa już biało czarne niestety :no::no::no::no::no::no::no::no::no:

reklama
NATALINECZKA
Ja tez zanim zaszłam z dziewczynkami w ciaze mialam raz tak ze były dwie kreseczki ale ta druga ledwo widoczna:baffled::baffled::baffled:W sumei to juz sie cieszyłam ze jestem w ciazy ale dostałam @:no::no::no:
Z tym ze ja robilam test zawsze przed @ bo moja druga ciaza byla w 100% planowana i Dominik nie mogl doczekac sie Oskarka

reklama
Albo po prostu zleci badanie krwi :tak: i wtedy będzie wiadomo na 100% Bo musi sprawdzić ile tak naprawdę jest tych hormonów i w razie czego podać leki :tak:

Do góry