reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
chyba sie wybiore
kurcze, a mnie badał na stwierdzeniu w szóstym tyg i pózniej co dwa tyg :confused::confused::confused::confused:
a czemu nie moze??
U nas lekarze nie badaja wczesniej bo to jest wszystko za swieze i moze doprowadzic do poronienia:no::no::no:
Ja wczesniej chodzilam tylko na usg:tak::tak::tak:A badala mnie dopiero jak skonczylam 10 tydz
Moja siora chodzila do innej lekarki i ta robila tak samo

Jak sie lezy w szpitalu na podtrzymaniu i jest rozwarcie,skrocona szyjka i zagraz porod przedwczesny to tez lekarze raczej nie badaja:no::no::no:
Mnie jak jechalam z mlodymi lekarz zbadal w dzien przyjecia,potem na drugi dzien zeby zobaczyc czy na porodowe czy gdzie i pozniej dopiero byłam badana po 2 tyg przez ordynatora i w ten sam dzien urodzilam

U nas lekarze nie badaja wczesniej bo to jest wszystko za swieze i moze doprowadzic do poronienia:no::no::no:
Ja wczesniej chodzilam tylko na usg:tak::tak::tak:A badala mnie dopiero jak skonczylam 10 tydz
Moja siora chodzila do innej lekarki i ta robila tak samo

Jak sie lezy w szpitalu na podtrzymaniu i jest rozwarcie,skrocona szyjka i zagraz porod przedwczesny to tez lekarze raczej nie badaja:no::no::no:
Mnie jak jechalam z mlodymi lekarz zbadal w dzien przyjecia,potem na drugi dzien zeby zobaczyc czy na porodowe czy gdzie i pozniej dopiero byłam badana po 2 tyg przez ordynatora i w ten sam dzien urodzilam

Dokładnie :tak: A wszczególnośi niebezp[ieczne może byc badanie ze wziernikiem :sorry2:

reklama
jak wrzucic filmik????

z ginem poczekam na mojego m jak wroci zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie :tak::tak::tak::tak:
a co moze byc przyczyną zbyt malego stezenia hcg???

U mnie był krwiak :baffled: Jeden gin mi powiedział, że ciąża jest martwa i mam iść do szpitala na wyczyszczenie macicy :angry: Powinnam pójść do niego z Helenką :cool2::-p

Ja wrzucam filmiki na you tube
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=oRxgz8m9ejo"]YouTube - Anika, siostrzyczka Helenki :D[/ame]
:-p:-p:-p

Ostatnia edycja:
Do góry