reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Unormuje, tyklko duzo cierpliwości trzeba

A ja jeszcze raz przypominam, jakby któraś nie doczytała-polecam film-JESTEM NA TAK, no normalnie rewelka!!!
Moja zasnęła, więc ja idę film oglądać, dziś o gejach
jaki film o gejach ???? ;-)

Akurat tego mi nie brakuje bo od 1,5 roku to ja wstaje w nocy do malego i najwiecej ile spalam to 3h wiec moze wystarczy.
pewnie że wystarczy :tak::tak::tak::tak:
jak najszybciej go przestaw bo to już duży chłopak,wyspi się w dzień a [potem w nocy Ci buszuje bo już tyle snu nie potrzebuje.

reklama
aha witam nowa mamusie ewelinke ;-):tak::tak:

no i ja spadam spac :tak:
jescze pod wieczor okno mylam i mnie juz normanie maci jak nie wiem ide sie kapac ...
wpadne jutro jak bede miala czas bo sprzatanie i do tego jeszcze musze isc do mamy :sorry2::dry:

chcę się porądnie wyspac bo jutro rano jedziemy do Aquparku :tak::tak::tak::tak: juz się nie moge doczekać :tak::tak::tak::tak::tak::-)
A ja swoich do cyrku jutro wysyłam:-p,bo Zalewski przyjeżdża:tak:.
Pofilmowałam się ;-):tak:a pranko do rozwieszenia poczeka:sorry2:.
Hej ewelinkaaa,witamy w klubie,ale uważaj to wciąga;-):tak::-D:-D:-D.
Agnes,a Ty przypadkiem impressski jakiej nie szykujesz?

Idę sobie herbatki zrobić,któraś kce:confused:?
herbata.jpg

reklama
Hej dziopki zeszłam na dół na chwile bo mi komp padł i nie moge wejsc na neta bo mi sie wylacza nie wiem co sie stało :confused::confused::confused::confused:

przeszukałam też internet w zwiazku z tymi moimi nieszczesnymi testami i wszedzie pisza ze niezaleznie od zabarwienia paska powinno sie test czytac jako pozytywny :tak::tak::tak::tak::tak:

tak wiec mysle ze zakonczylismy nasze starania, i czarek nie bedzie juz sam :-D:-D:-D:-D:-D

patrzylam takze na te stezenie hcg niestety mnie to nie pocieszyło wręcz przeciwnie aż ryczeć mi sie chce w poniedziałek ide do mojego gina na potwierdzenie mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i ze to poprostu testy byly trefne:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

boje sie jak cholera musze leciec na gore do mojego maluszka :tak::tak::tak::tak:
trzymajcie sie cieplutko

Do góry