reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziopki zeszłam na dół na chwile bo mi komp padł i nie moge wejsc na neta bo mi sie wylacza nie wiem co sie stało :confused::confused::confused::confused:

przeszukałam też internet w zwiazku z tymi moimi nieszczesnymi testami i wszedzie pisza ze niezaleznie od zabarwienia paska powinno sie test czytac jako pozytywny :tak::tak::tak::tak::tak:

tak wiec mysle ze zakonczylismy nasze starania, i czarek nie bedzie juz sam :-D:-D:-D:-D:-D

patrzylam takze na te stezenie hcg niestety mnie to nie pocieszyło wręcz przeciwnie aż ryczeć mi sie chce w poniedziałek ide do mojego gina na potwierdzenie mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i ze to poprostu testy byly trefne:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

boje sie jak cholera musze leciec na gore do mojego maluszka :tak::tak::tak::tak:
trzymajcie sie cieplutko

Nie martw się kochana na pewno wszystko będzie dobrze :tak: a do poniedziałku szybko zleci :-D:-D:-D

Myszunia
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy,
niech Ci mężuś nago tańczy!!!!

Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D

Witam
Jestem mega niewyspana:no:Z Wiktorka walczylam do 1 w nocy i wkoncu dałam Jej pyralgine w czopku:tak:Pozniej o 4 wstala Klaudia i nie chciala juz spac,jak wkoncu usnela to wstała spowrotem o 7 i tak buszuje mi po chacie od tej godz:wściekła/y::no::no::no:
No ale Wiki nie ma od rana goraczki:tak::tak::tak:Wiec mam nadzieje ze jzu bedzie dobrze:-):tak::tak::tak:
Jak nic sie nie zmieni to smigamy nad jeziorko tak przed 11:-)

No to dobrze że gorączki nie ma :tak: ja dzisiaj też z Kuba walczyłam w nocy :no: w ciągu pół godziny budził się chyba z 10 razy i to w środku nocy bo po 2.00 :no::no::no: i się o 6.00 obudził :no:

Witam w sobotę! Już mam posprzątane na szczęście :tak::tak::tak:
Byłam sobie na targu rano, nic ciekawego nie widziałam niestety. Ale za to Kubek się zdrzemnął i teraz znowu walczy ze snem już godzinę prawie. Śpi ale tak marudzi że szok :no: za duszno w domu mam. Okna otwarte nawet przeciągu nie ma :no: jeszcze jakiś debil w helikopterze mi lata koło bloku :wściekła/y: która ma granata albo coś innego? No już mnie zaczyna denerwować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ostatnio coś drażliwa jestem, przez to że M w domu 3 dni juz siedzi. Dobrze że jutro do pracy idzie :-D:-D:-D
A ja potem na basenik znowu pójdę. Posiedzę z półtorej godziny przynajmniej chłodniej będzie :tak:
Ale wczoraj się uśmiałam :-D:-D Radka pracodawca nie zgłosił do urzędu że jest zatrudniony i Radek też nie poszedł. Dostał wypłatę i jeszcze z urzędu pracy zasiłek nam przysłali hehe :tak::tak: i jeszcze dzisiaj do teściowej jadę to też zarzuci jakąś kasą ach jakie szczęście bo już myślałam że nie damy rady w tym miesiącu :-D ale i tak kasa leci nawet nie wiem na co :no: muszę samochód zalać bo już rezerwa się od dwóch dni świeci :no: ach skarbonka bez dna te samochody :tak:
A wczoraj wieczorem moja siostra do szpitala pojechała bo skurczy dostała. Jak na razie ma tylko 2cm rozwarcia ale wszystko pomału idzie do przodu :tak: ja mówie szwagrowi że szkoda że pojechała tak szybko bo teraz będą ją tam męczyć znając naszą służbę zdrowia :no: ale oby wszysko szybko poszło :tak: termin ma na 17 sierpnia ale może już rodzić :-D będzie następny chłop do kąpletu :tak::tak::tak: trzech muszkieterów hehe :-D:-D:-D
Lecę coś na obiad przyszykować i do Kubka zjarzeć :tak: jak nie zapomnę to wrzucę kilka fotek z basenu :-D miłego i chłodnego dnia życzę :-D

reklama
Witam weekendowo!
Wczoraj napisałam posta i zawiesił mi sie komp a dzis walczyłam żeby go wogóle włączyć:wściekła/y::angry:
Zacznę od tego że Tacie zeszła opuchlizna i myślałam ze juz będzie dobrze. A tu o 17 wczoraj Mama dzwoni że Tacie duzo gorzej-okazało się że piguła podała za duzo insuliny i spadł mu cukier do 30mg! Ale i tak się ciesze że zajarzyli że to od cukru:angry::baffled:
Wszystko juz sobie wysprzatałam, o jedfnym oknie umytym nie wspomnę. Tylko podłogi zostały i ziemniaczki ugotować. Tata odzyskał apetyt więc gotuje dla niego żeberka w kapuście:tak::-)
Zuzka zasnęła więc łykam kawulca i lece dalej;-)
Nie wiem co z tym kompem. Jak wyłącze go z prądu albo tym guziczkiem z tyły to potem za Chiny nie moge go włączyć:wściekła/y::wściekła/y::confused:

Nie martw się kochana na pewno wszystko będzie dobrze :tak: a do poniedziałku szybko zleci :-D:-D:-D

Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D

No to dobrze że gorączki nie ma :tak: ja dzisiaj też z Kuba walczyłam w nocy :no: w ciągu pół godziny budził się chyba z 10 razy i to w środku nocy bo po 2.00 :no::no::no: i się o 6.00 obudził :no:

Witam w sobotę! Już mam posprzątane na szczęście :tak::tak::tak:
Byłam sobie na targu rano, nic ciekawego nie widziałam niestety. Ale za to Kubek się zdrzemnął i teraz znowu walczy ze snem już godzinę prawie. Śpi ale tak marudzi że szok :no: za duszno w domu mam. Okna otwarte nawet przeciągu nie ma :no: jeszcze jakiś debil w helikopterze mi lata koło bloku :wściekła/y: która ma granata albo coś innego? No już mnie zaczyna denerwować :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ostatnio coś drażliwa jestem, przez to że M w domu 3 dni juz siedzi. Dobrze że jutro do pracy idzie :-D:-D:-D
A ja potem na basenik znowu pójdę. Posiedzę z półtorej godziny przynajmniej chłodniej będzie :tak:
Ale wczoraj się uśmiałam :-D:-D Radka pracodawca nie zgłosił do urzędu że jest zatrudniony i Radek też nie poszedł. Dostał wypłatę i jeszcze z urzędu pracy zasiłek nam przysłali hehe :tak::tak: i jeszcze dzisiaj do teściowej jadę to też zarzuci jakąś kasą ach jakie szczęście bo już myślałam że nie damy rady w tym miesiącu :-D ale i tak kasa leci nawet nie wiem na co :no: muszę samochód zalać bo już rezerwa się od dwóch dni świeci :no: ach skarbonka bez dna te samochody :tak:
A wczoraj wieczorem moja siostra do szpitala pojechała bo skurczy dostała. Jak na razie ma tylko 2cm rozwarcia ale wszystko pomału idzie do przodu :tak: ja mówie szwagrowi że szkoda że pojechała tak szybko bo teraz będą ją tam męczyć znając naszą służbę zdrowia :no: ale oby wszysko szybko poszło :tak: termin ma na 17 sierpnia ale może już rodzić :-D będzie następny chłop do kąpletu :tak::tak::tak: trzech muszkieterów hehe :-D:-D:-D
Lecę coś na obiad przyszykować i do Kubka zjarzeć :tak: jak nie zapomnę to wrzucę kilka fotek z basenu :-D miłego i chłodnego dnia życzę :-D
a u nas pogoda taka akurat ani goraco ani chłodno, cieplo jest i slonce nie swieci :-D:-D:-D:-D:-D
duchoty tez za bardzo nie ma:-D:-D:-D:-D
tak akurat:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
żebyście pozniej nie musieli oddawac do kuronia tych pieniazkow :tak::tak::tak::tak::tak:
ostatnio u nas podobna sytuacja z rodzinnym byla :tak::tak::tak::tak:
wszystkim podwojna lub potrojną wyplate dali a pozniej kazali zwracac :tak::tak::tak::tak:
ja sie nie zalapalam, ale kolezanka dostała z rodzinnego za jeden miesiac prawie 400 zł :szok::szok::szok::szok::szok:

Ja z miłą chęcią tyle że mój organizm odwrotnie reaguje na kawę - śpiąco :tak::tak::tak:
ja też, dlatego pije ta 3 w 1 bo to jak kakao i słodziutkie takie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja dziś jak mróweczka, albo pszczułka, mówcie mi Maju:-D:-D:-D
Podłogi wyszorowane, 3 prania zrobione, 2 zdjęte, okna wypucowane, firanki poprane i powieszone, zakupy, kuchnia i łazienka i kibelek lśnią. A ja nóg nie czuje, mała tak mnie na spacerze nie oszczedzała, po takim dniu...

No to w weekend możesz się lenić:-D:-D:-D

Hej dziopki zeszłam na dół na chwile bo mi komp padł i nie moge wejsc na neta bo mi sie wylacza nie wiem co sie stało :confused::confused::confused::confused:

przeszukałam też internet w zwiazku z tymi moimi nieszczesnymi testami i wszedzie pisza ze niezaleznie od zabarwienia paska powinno sie test czytac jako pozytywny :tak::tak::tak::tak::tak:

tak wiec mysle ze zakonczylismy nasze starania, i czarek nie bedzie juz sam :-D:-D:-D:-D:-D

patrzylam takze na te stezenie hcg niestety mnie to nie pocieszyło wręcz przeciwnie aż ryczeć mi sie chce w poniedziałek ide do mojego gina na potwierdzenie mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku i ze to poprostu testy byly trefne:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

boje sie jak cholera musze leciec na gore do mojego maluszka :tak::tak::tak::tak:
trzymajcie sie cieplutko
Gratulacje-mam nadzieję że lekarz potwierdzi i wszystko jest ok;-):-)

Witam
Jestem mega niewyspana:no:Z Wiktorka walczylam do 1 w nocy i wkoncu dałam Jej pyralgine w czopku:tak:Pozniej o 4 wstala Klaudia i nie chciala juz spac,jak wkoncu usnela to wstała spowrotem o 7 i tak buszuje mi po chacie od tej godz:wściekła/y::no::no::no:
No ale Wiki nie ma od rana goraczki:tak::tak::tak:Wiec mam nadzieje ze jzu bedzie dobrze:-):tak::tak::tak:
Jak nic sie nie zmieni to smigamy nad jeziorko tak przed 11:-)
Mam nadzieję że Wiki przeszło na dobre. Tez bym poleżała nad jeziorkiem i troche słoneczka złapała:tak:

Mój A. wczoraj jak byłam u Taty wziął się za kapanie Zuzki:szok: Pierwszy raz:-) A potem powiedział że mam go nauczyć kaszkę przyrządzać:-) Mam nadzieje że częściej mnie będzie wyręczał:-)

A i byłam wczoraj w Biedronce -jest dużo rzeczy dla dzieci w promocji, pampersy, chusteczki dada po 3,39, nocniki, zabawki, zeszyty, kaszki po 4,99!:tak:

Witam jestem tu nowa i sie rozglądam dopiero.

Ale moj mąż siedzac w domu (obecnie jest w czasie załatwiania spraw z nowa praca) i dorywczo dorabia,ale tez uwaza ze siedze w domu i nic nie robi.Poza tym ze sprzatam,gotuje i zajmuje sie dzieckiem to nic nie robie.Bo nie zarabiam kasy.
O :szok: moja imienniczka:-D:-D:-D
Witam:-)

No to w weekend możesz się lenić:-D:-D:-D

Gratulacje-mam nadzieję że lekarz potwierdzi i wszystko jest ok;-):-)

Mam nadzieję że Wiki przeszło na dobre. Tez bym poleżała nad jeziorkiem i troche słoneczka złapała:tak:

Mój A. wczoraj jak byłam u Taty wziął się za kapanie Zuzki:szok: Pierwszy raz:-) A potem powiedział że mam go nauczyć kaszkę przyrządzać:-) Mam nadzieje że częściej mnie będzie wyręczał:-)

A i byłam wczoraj w Biedronce -jest dużo rzeczy dla dzieci w promocji, pampersy, chusteczki dada po 3,39, nocniki, zabawki, zeszyty, kaszki po 4,99!:tak:

no to trzeba nalot na biedfronke zrobic :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem juz ale tylko na chwilkę bo padam z nóg,zaraz usne na stojąco.

Własnie wróciliśmy z Aquaparku :tak::tak::tak::tak::tak:
Było bosko :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Fotki wkleję wieczorkiem bo teraz nie dam rady :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wypad udany na maksa,Oliwka dano się tak dobrze nie bawiła a my razem z nią,superaaaśnieeeee było :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
no to trzeba nalot na biedfronke zrobic :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja robię nalot na biedronkę conajmniej 3 razy w tygodniu bo gdyby nie biedronka :no: to nie wiem jak bym dziury zalatala :baffled: ostatnio mleko kupilam Gabi nestle juniora za 10.99 i widziałam fajne rzeczy dla dzieci bardzo mi sie podobala nakladka na sedes Disneya
a zeby było śmiesznie to mialam podjechac do biedronki bo myslalam kupic wiecej picia i dupa akumulator padl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mówiłam zeby kupic nowy bo siostra Tomka mówiła ze były z nim problemy wczesniej :dry:

Do góry