reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mam nadzieje ze zaraz obydwie usna:-)Poki co Wicia lezy w lozeczku a Klaudia na podlodze:szok::-D

JOANNO
Co za popapraniec z tego egzaminatora:wściekła/y::wściekła/y:Gdyby nie On to niedlugo bys odbierala prawko

nie bylo zagrożenia bo zdązyłabym wyhamowac a ten h.. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ile przez to mam teraz kłopotow :szok::szok::szok: nie moge ubezpieczyc samochodu, nie moge jechac na przegląd, padł akumulator bo samochód stoi mąz tlucze naczynia nerwus sie zrobil okrutny i zacząl pic :zawstydzona/y::-:)-(a cszkoda mowic była spokojniejsza ibardziej szczęsliwa bez tego wszytkiego nie dosc z prawie rok juz to prawko robie to zawsze pod górkę mam dobrze zeleki biore t ojakos to jest ale pewnie ja tez bym tłukał naczyniaalbo zacżela palic

Ostatnia edycja:
Malinka,leć po masełko śmietankowe;-):tak::-D
Zobacz załącznik 155310
Tubisie lubię :tak:ale taki maraton to nie dla mnie:no: a te drugie to baaaaaaaaaaardzo rzadko:sorry2:.Jakoś nie pociąga mnie ten gatunek :no:.
lecę mam osłkowe:tak:
Wogóle sie nie denerwowalam na placu tak mi pieknie poszło ze az trudno uwierzyc :szok: wyjechalam i po zawrotce z wyjazdu z drogi ustąp piewrwszenstw za pózno spojrzałam na lewo i zacżelam hamowac a ten h.. egzaminator zahamowa pierwszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do dupy
Dzieciaki jak dzieciaki Zuzia pyskuje drze sie Wojtek jest u mojej mamy a Gabi wszystko psuje A nie bylo mnie bo z tytulu niezdanego egzaminu narobilo sie troche klopotow Mąz sie tak wkurzyl ze potluk szkalinki poszarpał Gabi wydziera sie na dzici i teraz w pracy zadzwonil i wiem ze wypil z kolegami bo bardzo mu sie jezyk plątal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i wiele innych rzeczy powychodzilo
samo to ze nastepny egzmin musze znowu zdawac testy a jak nie zdam to nie bede mogal zdac jazduy no i ponad miesiac musze czekac a od 1 wrzesnia musze podjac kurs z Biura pracy bo mnie wyrejestruja no i szkola dzici sie zacznie nie wiem jak ja dam radę
kurcze a con mąż taki nerwowy:confused:ja wiem że pewnie by chciał byś miała prawko ale takim zachowaniem to tylko pogorszy sytuację:dry:dasz radę z wszystkim kochan bo po pierwsze jesteś kobietą a po drugie bo musisz:confused:tule mocno wyżal się nam jak trzeba wypłacz a wszystko to i tak nic do wieczności:tak:
mój adam też ostatnio nabuntowany pyskuje ostatnio 2 razy prrzekloł ech dorasta a mi czasmi sił brak:-(
Witaj Kochana:tak::tak::tak:

Dobranoc:-)

ja mlode wlasnei polozylam ale Wikusi musialam dac czopek bo znowu byla mega goraca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nie wiem co to za cholerstwo z ta goraczka:no::no::no:
Ale siora znalazła mi w internecie ze neonatolog ktora prowadzila male po porodzie jezdzi na prywatne wizyty domowe wiec w razie czego wiem juz gdzie mam dzwonic-chociaz to dobre
Adas od mojej siory tez mial po powrocie znad jeziora goraczke ponad 39:szok::szok::szok:

A z dobrych wiadomosci to to ze na 99,9 % na weekend od 21 jedziemy do Grzybowa:tak::tak::tak:Tylko jutro musze potwierdzic rezerwacje
grzybowo jest super cisza sokój fajnie moi znajomi jeżdżą do grzybowa od 10 lat pod namiot i chwalą bardzo:tak:a podobno w powietrzu jest wirus co niby oskrzela atakuje w wyborczej chyba dzisiaj czytałam w przcy:dry:
hej jestescie/Malinka jestes?
jestem kochana tylko powoli spadam bo muszę się umyć i wyspać bo jutro znów do arbeitu na 10 godzin tym razem:baffled:byle do emerytury:-D:-D
a gdzie to zapowiadana anabubka hmmmm???????

lecę mam osłkowe:tak:

kurcze a con mąż taki nerwowy:confused:ja wiem że pewnie by chciał byś miała prawko ale takim zachowaniem to tylko pogorszy sytuację:dry:dasz radę z wszystkim kochan bo po pierwsze jesteś kobietą a po drugie bo musisz:confused:tule mocno wyżal się nam jak trzeba wypłacz a wszystko to i tak nic do wieczności:tak:
mój adam też ostatnio nabuntowany pyskuje ostatnio 2 razy prrzekloł ech dorasta a mi czasmi sił brak:-(

a gdzie to zapowiadana anabubka hmmmm???????
A ja Extra:-p:-p:-p;-):tak::-D:-D.
Joasiu,zgadzam się z Malinką:tak:.
No właśnie a ja czekam,bo u mnie na Zamkniętym puchy jak nic:szok::-(.
Ja na nerwa to już 2 drinki z tego co zostało z urodzin Jula z colą wypiłam i trochę lepiej:-p;-):tak::cool2:.Chłopy zaśpione a stare Szantów z wieży słucha przez sen:baffled:.

Jestem Malinka ale mialam problem z zalogowaniem bo musze z tel bo nie moge go jakos do kompa podlaczyc.siora tez probowala ale jej tez nie szlo.moje panny po 22zasnely a p w pracy wiec mam luzik.poza tym ze ciagle mi te nieszczesne osemki wylaza.musze jej jak najszybciej usunac bo mam juz dosc i w koncu moje zeby calkiem sie pokrzywia.
Narazie z netem cisza.oj jak mi was brakuje.
W tym tyg caly czas bylam w rozjazdach to zajecie mialam.w poniedzialek znow mam dentyste.
Asiu wspolczuje ale musi byc dobrze.

reklama
Do góry