Marta1981
Rodzyneczka
Joasiu,jaki ten świat mały,dopiero zobaczyłam,że Ty z Kielc
-moi znajomi niedługo do Kielc dotrą;-),ja byłam w 1997 na Kadrówce.Z resztą na fotce na NK jestem na zamku w Chęcinach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze zaraz obydwie usna:-)Poki co Wicia lezy w lozeczku a Klaudia na podlodzeDOWIKLA współczuję nie ma nic gorszego niz rozbudzone dzieci![]()
Mam nadzieje ze zaraz obydwie usna:-)Poki co Wicia lezy w lozeczku a Klaudia na podlodze
JOANNO
Co za popapraniec z tego egzaminatoraGdyby nie On to niedlugo bys odbierala prawko
lecę mam osłkoweMalinka,leć po masełko śmietankowe;-)
Zobacz załącznik 155310
Tubisie lubięale taki maraton to nie dla mnie
a te drugie to baaaaaaaaaaardzo rzadko
.Jakoś nie pociąga mnie ten gatunek
.
kurcze a con mąż taki nerwowyWogóle sie nie denerwowalam na placu tak mi pieknie poszło ze az trudno uwierzycwyjechalam i po zawrotce z wyjazdu z drogi ustąp piewrwszenstw za pózno spojrzałam na lewo i zacżelam hamowac a ten h.. egzaminator zahamowa pierwszy
do dupy
Dzieciaki jak dzieciaki Zuzia pyskuje drze sie Wojtek jest u mojej mamy a Gabi wszystko psuje A nie bylo mnie bo z tytulu niezdanego egzaminu narobilo sie troche klopotow Mąz sie tak wkurzyl ze potluk szkalinki poszarpał Gabi wydziera sie na dzici i teraz w pracy zadzwonil i wiem ze wypil z kolegami bo bardzo mu sie jezyk plątali wiele innych rzeczy powychodzilo
samo to ze nastepny egzmin musze znowu zdawac testy a jak nie zdam to nie bede mogal zdac jazduy no i ponad miesiac musze czekac a od 1 wrzesnia musze podjac kurs z Biura pracy bo mnie wyrejestruja no i szkola dzici sie zacznie nie wiem jak ja dam radę
grzybowo jest super cisza sokój fajnie moi znajomi jeżdżą do grzybowa od 10 lat pod namiot i chwalą bardzoWitaj Kochana
Dobranoc:-)
ja mlode wlasnei polozylam ale Wikusi musialam dac czopek bo znowu byla mega goracaJuz nie wiem co to za cholerstwo z ta goraczka
Ale siora znalazła mi w internecie ze neonatolog ktora prowadzila male po porodzie jezdzi na prywatne wizyty domowe wiec w razie czego wiem juz gdzie mam dzwonic-chociaz to dobre
Adas od mojej siory tez mial po powrocie znad jeziora goraczke ponad 39
A z dobrych wiadomosci to to ze na 99,9 % na weekend od 21 jedziemy do GrzybowaTylko jutro musze potwierdzic rezerwacje
jestem kochana tylko powoli spadam bo muszę się umyć i wyspać bo jutro znów do arbeitu na 10 godzin tym razemhej jestescie/Malinka jestes?
A ja Extralecę mam osłkowe
kurcze a con mąż taki nerwowyja wiem że pewnie by chciał byś miała prawko ale takim zachowaniem to tylko pogorszy sytuację
dasz radę z wszystkim kochan bo po pierwsze jesteś kobietą a po drugie bo musisz
tule mocno wyżal się nam jak trzeba wypłacz a wszystko to i tak nic do wieczności
mój adam też ostatnio nabuntowany pyskuje ostatnio 2 razy prrzekloł ech dorasta a mi czasmi sił brak:-(
a gdzie to zapowiadana anabubka hmmmm???????