reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie mam pojecia Kochana co Jej jest:no::no::no:Ale to juz jest dobijajace,bo nie pierwszy raz tak goraczkuje:no:Zawsze miala badanie,moczu,krwi a nawet usg brzuszka i wszystko zawsze bylo dobrze:no::no::no:

A ten trixx to tylko malinowy:confused:

Oby te tabletki pomogly:tak::tak::tak:Sa jeszcze opakowania po 30 tabletek
czasmi w sezonie grillowym pojawia sie trix jabłkowy:-p

reklama
Nie mam pojecia Kochana co Jej jest:no::no::no:Ale to juz jest dobijajace,bo nie pierwszy raz tak goraczkuje:no:Zawsze miala badanie,moczu,krwi a nawet usg brzuszka i wszystko zawsze bylo dobrze:no::no::no:

A ten trixx to tylko malinowy:confused:

Oby te tabletki pomogly:tak::tak::tak:Sa jeszcze opakowania po 30 tabletek
dowikluś a ty kochana sugerujesz że ty niby malin nie ten tego:confused::confused::confused::confused::-D:-D:-D

czasmi w sezonie grillowym pojawia sie trix jabłkowy:-p
To musze zajrzec do biedrony:tak::tak::tak:

a nie dodałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:już dodaje:
joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcą:tak::tak::tak:mąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok:tak:

100% racji:tak::tak::tak:

joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcą:tak::tak::tak:mąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok:tak:
:-D:-D:-DLeżę i kwiczę aż mi pomidor z kanapki się z baleronu zsunął na spodnie:sorry2::tak::-D:-D:-D.

MALINKA KOCHAM CIĘ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D rozbawilas mnie do łez :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W umywalce?:-D
Malinkus dzieki za referat.do tego sposob w jaki opiralaś mnie rozwala:-D
Gratuluje wszystkim ciezarnym:-*
Dobrze ze Pati idzie na swoje.tez bym chciala schudnac...
Luna moja tez zarta.w czwartek u babci zjadla pol litra zupy i 5plackow ziemniaczanych.
Moj p narazie grzeczny.przez zoladek i ten organ nizej do serca:p:-D
Pogoda narazie dopisuje.
MH kiedy mnie w koncu odwiedzisz?
Moje posty pewnie ida z opoznieniem wiec czytajcie wstecz:-D
Co by tu jeszcze?wesele ani sie udalo?

boszszsz chybam zmęczona bo sie upoiłam bezalkoholowym;-)karmi:-D:-D:-D:-D:-Da pietruszka patrzy i mówi to nic malinka że od prawie 2 godzin idziesz pod prysznic.......:-D:-D:-D

reklama
Do góry