Joanna73
uzależniona od BB
ten makaron jest dobry do zupy wrzucam pod koniec gotowania tako ok 7 minut a potem to fajnie dochodzi i sie nie rozwala zreszta moje dzieci lubia makron aldente
osobno nie gotowalam nigdy w zupie sie sprawdza

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się zdasz następnym razemzapomniałas napisać ze JOANNA (jak mozna nie zdac dupa z tej Joanny) oblała egzamin![]()
ij
ej mąż wpadl w wściekłośc i zaczal pić łobuż
a nie dodałamjuż dodaje:
joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcąmąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok
![]()
:-):-):-)NO kochana szacuneczek,masz talentstreścić tydzień hmmmmmmm
myszunia w ciąży dobrze się czuje
patrysia teżi kupuje mieszkanie
i nie będzie mieć teściowej za ścianą
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włączniea i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humorumąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka
ma się rozumieć parówka nie luna
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlopale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzeniea burak chyba zwiał
medea kłóciła się z mężem albo on z niąale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywaale tak bez nas
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał)
no chyba wsio
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi
no a teraz proszę o skrót co u ciebie![]()
Anabubka dobrze kochana , że jesteś choć na chwilkę, a raczej byłaś hehe.Jestem Malinka ale mialam problem z zalogowaniem bo musze z tel bo nie moge go jakos do kompa podlaczyc.siora tez probowala ale jej tez nie szlo.moje panny po 22zasnely a p w pracy wiec mam luzik.poza tym ze ciagle mi te nieszczesne osemki wylaza.musze jej jak najszybciej usunac bo mam juz dosc i w koncu moje zeby calkiem sie pokrzywia.
Narazie z netem cisza.oj jak mi was brakuje.
W tym tyg caly czas bylam w rozjazdach to zajecie mialam.w poniedzialek znow mam dentyste.
Asiu wspolczuje ale musi byc dobrze.
Hahaha dobre, ja też lubię Karmi kawoweja miałam ostatnio fazę na redsa malinowego oczywiście ale przeszło mi i teraz karmi kawowe rządzia piotrek się nabija że piję piwo dla matek karmiących
![]()
streścić tydzień hmmmmmmm
myszunia w ciąży dobrze się czuje
patrysia teżi kupuje mieszkanie
i nie będzie mieć teściowej za ścianą
dowiklusi wiki gorączkuje ale jak to szczypiory energi mają za nas wszystkie razem z dziećmi włączniea i dowiklusia ma problem co tu na chrzciny kupić bo wszystko mają
lunka rozwala mnie swoimi postami bo ja kocham jej poczucie humorumąż jej tyra mała miała ciężkie noce a i w nocy jest głodna i może się zapchać arówką ale jest o 2 m za krótka
ma się rozumieć parówka nie luna
agnes mniej na forum schudła i nie wiadomo czy z tesknoty za nami czy dla tego że mąż ma urlopale dużo czasu poświęcaja sobi i oliwce może jakies dzieci z tego będą
jadźka nie wie co ma dawać sebciowi do jedzenia ale chrupki kukurydziane powiedziałyśmy jej że tak
marta obłowiła się w prezenty i syn po tygodniu wrócił pracuje w ciąży nie jest ale chyba przed @ bo pisze że nerwowa
agunia coś nie zagląda chyba szef w jej pokoju zapuścił korzeniea burak chyba zwiał
medea kłóciła się z mężem albo on z niąale jest ok rodzą razem bez znieczulenia chyba no chyba że z
ania odespała weselicho no i już jest pani nie panna
a&e miała zaglądac ale wpadła jak po zapałki i słuch zaginął chyba wypoczywaale tak bez nas
ja tyram (podobno to i dobrze bo w poniedziałek chyba wypłata)toni ma 6 zębów pietruszka mnie rozpieszcza (no a kogo innego by miał)
no chyba wsio
a mamita zuzię rehabilituje z taa lepiej i ostatnio ogórki kisi
no a teraz proszę o skrót co u ciebie![]()
a nie dodałamjuż dodaje:
joasia miała na egzaminie instruktora co chyba chciał być najlepszy we wszystkim i hamowal jak nikt go o to nie prosił(o taki przerost ambicji wiadomo facet) no i ją świniak(wiadomo facet )oblał ale to nic bo teraz zda i będzie najlepszym kierowcąmąż miał z tego powodu nerwa(wiadomo facet)zrobił redukcje szkła domowego(ale teraz kupi pewnie nowe fajniejsze) i upił się (wiadomo facet) ale asia pierdyknie łapą w stół porządek zaprowadzi i będzie ok
![]()
MALINKA KOCHAM CIĘrozbawilas mnie do łez
![]()