reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja wlasnie szykuje obiadek:-)Wiki ma znowu 38,5:no::no::no:
Udalo mi sie zarezerwowac pokoj w Grzybowie od 20-23 sierpnia:tak::tak::tak:Dzieciaki juz sie ciesza:-)

reklama
Wycieczka do zoo udana :tak::tak::tak: ludzi multum a dzieci to od groma :-)
Oliwka przywiozła zyrafe wielką,nie da sobie teraz nikomu jej dotknąć ,wszedzie z nią chodzi :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGNES
Udanego wypadu do zoo:tak:
Ja wtaki upal bym sie nie zdeycydowała na taki wypad:no::no::no:

dowikla było gorąco ale był też chłodny wiatr dosyc mocny więc się az tego upału nie odczuwało :tak::tak::tak::tak::tak: nie było xle,były gorsze dni :tak::tak::tak:

My po wczorajszych urodzinkach troche sobie dzisiaj pospalismy :-):-):-)

:szok::szok::szok:

zobaczcie jaki porod:sorry2::-D:-D:-D jak ja bym taki lajtowy chciala:-D:-D:-D:-D

YouTube - Broadcast Yourself.

lajtowy,szkoda ze ja takiego nie miałam:tak::tak::tak::tak:

Cześć kobitki :tak:

Dzieci powinny mieć wyłącznik :baffled:
Resztę dopowiedzcie sobie same :dry:

oj masz rację,powinny :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Udalo mi sie zarezerwowac pokoj w Grzybowie od 20-23 sierpnia:tak::tak::tak:Dzieciaki juz sie ciesza:-)

dowikla to co tak wiki goraczkuje?ma jakieś inne objawy oprócz tej goraczki>idziesz z nia do lekarza?

to fajnie ze udało Wam się zarezerwować pokój,bo wiem że tak na teraz to już nie ma z reguły miejsc :tak::tak::tak::tak::tak:

a poradzisz sobie sama z trójka dzieciaków????

AGNES
Super ze wypad sie udal:tak::tak::tak:
U ans w pewnym momencie było tak duszno ze nie było czym oddychac:szok::no:

A nie wiem dlaczego Wicia tak goraczkuje:no:Innych objawow nie ma a do lekarza na razie nie ide bo 38,5 to nie jest wysoka goraczka:no:Wicia normalnie sie bawi i wariuje tylko jest cieplejsza;-):-)

Nad morze jedzie ze mna napewno siora i moze pojedzie tez M brat ,dzisiaj sie dowiem

witam niedzielnie cały czas rozbawiona prze Malinke :tak::-D;-);-);-):-D:-D:-D umyłam garczki po sniadaniu pościelilam łozko nawet udało mi sie śniadanie zjesc i kawkę 3w1 wypić i przyprawiłam kotleciki na obiad teraz marynuja sie w lodowce
mąż troche pośpi bo wrocił w nocnej zmiany trzeżwy:szok::szok::szok::szok::szok: i obudze go mamy jechac do leklerka po dzbanek z filtrem do wody a i pewnie cos sie jeszcze kupi nie mam listy bo wszystko jest w domu no moze kawye rozpuszczalna kupie bo mam tylko mielona Primę ktora po zaparzeniu śmierdzi papierosami i dlatego jej nie lubie :no::no: no i pewnie dziewczynkom sie kupi po drobiazgu
MIŁEGO DNIA :-)
no super że dobry humorek cię trzyma :-):-):-)ja dzisiaj miałam głupwkę w casto nawet najbardziej zapyziałego szefa takiego co to wiecznie skwaszony chodzi ubawiłam :-D
Witam i ja:-)
My dopiero wstalismy i jeszcze jestesmy jacys przymuleni:-D:-D:-D
U nas tez mega upal ale nie wiem co bedziemy robic:baffled:bo zobaczymy co bedzie z Wikusia:-)Na razie nie ma goraczki wiec jest super:tak::tak::tak:

AGNES
Udanego wypadu do zoo:tak:
Ja wtaki upal bym sie nie zdeycydowała na taki wypad:no::no::no:

MALINUS
Pewnie w pracy:no:Oby te 10 godz szybciutko minelo;-):-)

MARTA
Ja rowniez zycze Tobie milej niedzieli:tak::tak::tak:

MAKUNGA
Ja mysle ze mozesz sie kapac:-);-)Tylko bez jakis dzikich wskokow do wody na głowke itd;-):-D
jak miło że o mnie pomyślałaś:tak:szybko mineło wkońcu to tylko 10 godzin:-D:-D
witaj kochana:-D:-D:-D:-D:-D

fajnie ja tez nie bylam w cyrku :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tylko takim na lodzie i g... z niego pamietam :-D:-D:-D:-D

jesteś kobietą i na pewno dasz rade :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
twój mąz jak by był na twoim miejscu pewnie juz dawno by sie załamał :tak::tak::tak::tak:

no to miłego weekendu :tak::tak::tak::tak:

jak ty to wszystko pamiętałaś :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dupa ale w nowoczesnym slangu młodzieży, czyli super ekstra laska :tak::tak::tak::tak:
trzymaj sie w garsci kobito :-D:-D:-D

100000000000000% prawdy :tak::tak::tak:
mądrze powiedziane :-D:-D:-D:-D:-D

mi też jakiś kiełek na podniebieniu za jedynką wyrósł :baffled::baffled::baffled::baffled:
lubie językiem sie nim bawic :-D:-D:-D:-D:-D

kobieto, jak lekaz nie ma zadnych przeciwwskazań :tak::tak::tak::tak::tak:
ja w siodmym miesiącu wybrałam sie do męża do szwajcarii autobusem, i pływałam w jeziorze bodeńskim :-D:-D:-D:-D:-D
ludzie mieli pewnie ubaw, ale co tam, tyle że siłę ciążenia miałam inną :-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam was dziopki w niedziel, u nas pogodnie :tak::tak::tak::tak:
wczoraj do mamy zjechała sie cała rodzinka, i graliśmy w kalambury, ubaw na całego :-D:-D:-D:-D:-D
dzieci wszsystkie posnęły (mój w łożeczku mojego bracika bo jako jedyny chodzi wczesnie spac) :tak::tak::tak::tak:
tak wiec siedzielismy do pierwszej :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ale zabawa przednia, głośno bylo i że dzieciaki sie nie pobudziły to szok normalnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak zapamiętałam no tak z głowy:-)
zabawa w kalambury nasza rodzinna ulubiona zabawa a ile przy tym śmiechu super :tak::tak:
Cześć kobitki :tak:

Dzieci powinny mieć wyłącznik :baffled:
Resztę dopowiedzcie sobie same :dry:
oj kochana ja też bym je chciała czasami wyłączyć:tak:tulam mocno:blink:mój antoszka budził się dzisiaj chyba 10 razy:confused:
Dzień Dobry! :-)
Se pozaznaczałam i gdzieś mi wcięło te cytaty... :confused::confused::confused: Czary jakieś czy cóś? :confused:
Postaram się tak szybciutko tyle ile pamiętam.

Przede wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia 18-tkowe ;-):-D Baaaaaardzo miło mi się zrobiło. :tak::tak::tak::tak:

Szkoda, że wczoraj wieczorem nie mogłam tu zajrzeć, bo widzę, że Malinka w wyjątkowo dobrym nastroju była:-D Malinuś rozwaliłaś mnie kilkoma tekstami.

Dowikla, Grzybowo fajna sprawa! Trzymam kciuki, żebyście ładną pogodę mieli! :tak:

Joasia, tulę mocno. Domyślam się, że ten egzamin był wyjątkowo frustrujący - w końcu byłaś już tak blisko. Szkoda... :-(

.... i nie wiem co jeszcze... :sorry2:

U nas weekend prawie spokojnie biegnie. Prawie, bo dziś Piotruś włożył sobie na główkę swoją nakładkę na sedes (nie wiem jak tego dokonał :szok:) no i żadną miarą nie mogliśmy tego ściągnąć, bo się o uszka zaczepiało :wściekła/y: Skończyło się tak, że mój m wziął duże nożyce i pociął i połamał ten plastik. Ale Piotrunio trochę się wystraszył. :tak:
No to chyba tyle...
Wesołej niedzieli dziewczynki! :-)
kochana jak on to zrobił:szok:dzieci to maja pomysły:szok:
hej.witam niedzielnie.tym razem od mamy.wlasnie zjedlismy obiad,dziewczyny mcza sie w wodzie,moze mala niedlugo pojdzie spac.pogoda wypasna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zatem blogie lenistwo:-)
mam zrobila obiad:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jutro czeka mnie dentysta,juz sie boje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

oj tak.wspolczuje Ci bidulu.pewnie upal sie daje we znaki co?
zapakuj dziewczyny w auto i przyjedzaj do mnie ja sie zajme Helena i zobaczysz ze na wsi beda spokojniejsze:-)

uciekam.
Malina wyslij mi w tygodniu jakies smska ze streszczeniem z gg :-):-):-):-)
trzymajcie sie cioteczki.
odezwe sie jak tylko bede mogla
pewnie ze ci streszcze w tygodniu co nieco;-)
Cześc kochane i od razu przepraszam, ze nie poczytałam, ale postaram się nadrobić nieco jutro z pracy, szef wziął wolne a burak mam nadzieję, że się jeszcze pourlopuje:-D:-D:-D:-D

Mam mega NIUSA:szok::szok::szok:idę zaraz do teściowej na obiad:szok::szok::szok::szok:po raz pierwszy, a jestem 6 lat po ślubie, rok narzeczeństwa i 3 lata chodzenia:tak::tak::tak::tak:to znaczy że idę po raz pierwszy od 10-iu lat:-) Jakiś przełom. Ale pomalutku sobie na to pracuję nieco urabiając teściówkę:-D:tak::tak::-D

Reszta w poniedziałek

Miłej niedzieli dziewczynki dla Was, dzieciaczków i mężusiów;-);-)
kochana pisałam streszczenie dla anabubki korzystaj:tak:
a co się teściowej stało że cię zaprosiła:szok::szok:napisz co chciała:-D
Czy ktoś tu jeszcze zagląda??:confused:
no rzadko bo rzadko ale sie zdarza że ktoś coś napisze np ty;-):-):-D
kurcze męczy ja ta goraczka:-:)-(
ale super ze jedziecie odpocząć:tak:
Wycieczka do zoo udana :tak::tak::tak: ludzi multum a dzieci to od groma :-)
Oliwka przywiozła zyrafe wielką,nie da sobie teraz nikomu jej dotknąć ,wszedzie z nią chodzi :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

dowikla było gorąco ale był też chłodny wiatr dosyc mocny więc się az tego upału nie odczuwało :tak::tak::tak::tak::tak: nie było xle,były gorsze dni :tak::tak::tak:

lajtowy,szkoda ze ja takiego nie miałam:tak::tak::tak::tak:

oj masz rację,powinny :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

dowikla to co tak wiki goraczkuje?ma jakieś inne objawy oprócz tej goraczki>idziesz z nia do lekarza?

to fajnie ze udało Wam się zarezerwować pokój,bo wiem że tak na teraz to już nie ma z reguły miejsc :tak::tak::tak::tak::tak:

a poradzisz sobie sama z trójka dzieciaków????
ja poproszę o fotkę oliwki z nową przyjaciółką:tak:
agnes jak dowiklusia sobie da radę...........zamknie ich w pokoju i pójdzie na plażę:-D:-D:-D:-D:-D:-D a tak serio pewnie rutyna zdążyła się przyzwyczaić do 3 dzieciaków:-p:-D:-D:-Dznam to:-D:-D:-D
a ja po pracy :tak::tak:jupi:-):-):-):-)weekend za mną:-D:-D:-D:-D:-D
jakoś poszło nie było najgorzej jakos tak na wesoło :confused::cool2::cool2::cool2::cool2:pół casto rozbawiłam pytają sie kiedy przyjde do nich do pracy np na kasy by mieli wesoło ze mną:confused::-D:-D:-D

MALINUS
Widze ze robisz niezła furore w pracy:-D:-D:-DTak trzymaj Kochana;-):-)

A z tym zamknieciem dzieci i w pokoju i pojsciem na plaze to super pomysł:tak::tak::tak:Dzieki:-);-)

MALINUS
Widze ze robisz niezła furore w pracy:-D:-D:-DTak trzymaj Kochana;-):-)

A z tym zamknieciem dzieci i w pokoju i pojsciem na plaze to super pomysł:tak::tak::tak:Dzieki:-);-)
oj dowikluś bo jak ja mam głupawke to się jakoś wszystkim udziela:confused::cool2:
a z ta praca w casto to hmmmmm ja mam zamiar złożyć papiery w przyszłą wiosnę jak t:cool2:oni będzie miał załatwiony żłobek:tak:bo socjal maja tam rozwinięty świetnie płacą super no i praw pracownika przestrzegają:tak:tylko dostać sie tam wcale nie tak łatwo bo ludzie trzymają się tej pracy niektórzy pracuję w tym casto od początku czyli 10 lat:tak:

My po wczorajszych urodzinkach troche sobie dzisiaj pospalismy :-):-):-)

:szok::szok::szok:

zobaczcie jaki porod:sorry2::-D:-D:-D jak ja bym taki lajtowy chciala:-D:-D:-D:-D

YouTube - Broadcast Yourself.

kurcze niektore to maja szczescie:tak::tak::tak::tak:
ale w cieplej wodzie jest ponoc o wiele latwiej:tak::tak::tak:
ja sama chcialam w basenie albo wannie rodzic ale nie maja u nas mozliwosci:no::no::no::no:

Dzień Dobry! :-)
Se pozaznaczałam i gdzieś mi wcięło te cytaty... :confused::confused::confused: Czary jakieś czy cóś? :confused:
Postaram się tak szybciutko tyle ile pamiętam.

Przede wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia 18-tkowe ;-):-D Baaaaaardzo miło mi się zrobiło. :tak::tak::tak::tak:

Szkoda, że wczoraj wieczorem nie mogłam tu zajrzeć, bo widzę, że Malinka w wyjątkowo dobrym nastroju była:-D Malinuś rozwaliłaś mnie kilkoma tekstami.

Dowikla, Grzybowo fajna sprawa! Trzymam kciuki, żebyście ładną pogodę mieli! :tak:

Joasia, tulę mocno. Domyślam się, że ten egzamin był wyjątkowo frustrujący - w końcu byłaś już tak blisko. Szkoda... :-(

.... i nie wiem co jeszcze... :sorry2:

U nas weekend prawie spokojnie biegnie. Prawie, bo dziś Piotruś włożył sobie na główkę swoją nakładkę na sedes (nie wiem jak tego dokonał :szok:) no i żadną miarą nie mogliśmy tego ściągnąć, bo się o uszka zaczepiało :wściekła/y: Skończyło się tak, że mój m wziął duże nożyce i pociął i połamał ten plastik. Ale Piotrunio trochę się wystraszył. :tak:
No to chyba tyle...
Wesołej niedzieli dziewczynki! :-)

zdolniacha:tak::tak::tak::tak::tak:

Cześc kochane i od razu przepraszam, ze nie poczytałam, ale postaram się nadrobić nieco jutro z pracy, szef wziął wolne a burak mam nadzieję, że się jeszcze pourlopuje:-D:-D:-D:-D

Mam mega NIUSA:szok::szok::szok:idę zaraz do teściowej na obiad:szok::szok::szok::szok:po raz pierwszy, a jestem 6 lat po ślubie, rok narzeczeństwa i 3 lata chodzenia:tak::tak::tak::tak:to znaczy że idę po raz pierwszy od 10-iu lat:-) Jakiś przełom. Ale pomalutku sobie na to pracuję nieco urabiając teściówkę:-D:tak::tak::-D

Reszta w poniedziałek

Miłej niedzieli dziewczynki dla Was, dzieciaczków i mężusiów;-);-)
i jak obiadek????

Czy ktoś tu jeszcze zagląda??:confused:
a nie widać??? tutaj jak w centrali telefonicznej podczas wojny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a czasem i gorzej:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
No i wrocilam a tu takie pustki:szok::szok::szok:
Wiktoria sie wykrzyczala ,poszlam do Niej na rozmowe i na razie jest spokoj:-)Ona ma charakterek za mna wiec jest mega uparta:no::wściekła/y:
strzelila focha o to ze kazałam Jej oddac Klaudi przytulasa(pieluszke tetrowa)no i zaczeły sie krzyki i swiganie sie gdzie popadnie:no::no::no:Zamknełam Ja w pokoju i jak sie uspokoila to do Niej poszlam

Teraz ogladamy Brzydule:tak::tak::tak:

Do góry