reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

meduska o mamo tobie już tylko 69 dni zostało:szok:ale ten czas leci:szok:
powiem ci co mi powiedziała położna jak rodziłam antka była wolna wanna i mogłam w niej rodzić gdybym chciała i powiedziała troszkę złagodzi ból to napewno ale poród średnio trwa 4-5 godzin dłużej bo woda łagozi ból ale rozleniwia mięśnie:tak:więc ja zrezygnoałam a dziewczyna która jak ja rodziła 3 dziecko chciała bardo w wodzie i jak weszła na porodówkę godzinkę po mnie z mega skurczami ja chodziłam a ona siedziała w wodzie ja rodziłam o 24.15 a ona następnego dnia o 16:szok:pytałam się położnej czemu tak długo a położna z noworodków powiedziała mi wiadomo tak jest jak się rodzi w wodzie:baffled:

no to ja nie wiedziałam że poród się az tak bardzo wydłuża :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
medea myślę że można teraz już chyba nie narzucają pozycji do rodzenia:baffled:ja cały czas chodziłam skakałam na piłce wchodziłam pod prysznic słuchałam muzyki o 24.05 położna przebiła mi pęcherz i wtedy powiedziałam że na mnie już czas i idę do domu wrócę jak przestanie tak boleć:zawstydzona/y:i pietruszka musiał mnie zatrzymać:zawstydzona/y:położna zaytała jak chcę rodzić ale zanim pomyślałam to usiadłam z nogami w rozkroku raz się zaparłam i urodziłam na jednym parciu antka i lożysko:szok:zero pęknięć nacinań więc super:tak:

Witam i ja
Tez jestem niewyspana:no::no::no:Mlodzi wstali mi przed 8:szok:
Robi sie goraco na dworze i mi sie nic nie chce:no:
Nie mam pojecia co na obiad-jakby co to mam od wczoraj karkowke i sosik;-):-)

Klaudia mi wyje bo Wiktoria zabrala jej siatke z zabawkami a Dominik poszedł umyc zeby

dziewczyny macie buziaczki od aguni:happy2:jest w pracy chciała z nami popisać ale komp w pracy padł :-(burak wrócił z urlopu więc cisza martwa w pokoju:-Dw domu tez z nami za bardzo nie popisze bo ma internet z i plusa i coś jej gubi zasięg:-(

Witam i ja
Tez jestem niewyspana:no::no::no:Mlodzi wstali mi przed 8:szok:
Robi sie goraco na dworze i mi sie nic nie chce:no:
Nie mam pojecia co na obiad-jakby co to mam od wczoraj karkowke i sosik;-):-)

Klaudia mi wyje bo Wiktoria zabrala jej siatke z zabawkami a Dominik poszedł umyc zeby
dowikluś znaczy się standartowy poranek niewyspanej matki która najchętniej zamkneła by dzieci na balkonie i wypuściła przed wieczornym spaniem:-D:-D:-D:-D(znam to z autopsji:-D)

dowikluś znaczy się standartowy poranek niewyspanej matki która najchętniej zamkneła by dzieci na balkonie i wypuściła przed wieczornym spaniem:-D:-D:-D:-D(znam to z autopsji:-D)
Dokladnie:-D:-D:-D

Dziekje za pozdrowki od AGUNII:tak::tak::tak:Pozdrow Ja tez:-):tak:
A z tym burakiem to rzeczywiscie gorzej niz jakby sama siedziala

reklama
Do góry