reklama
Hej ja tylko an chwilke...
za niedlugo idziemy do banku zalatwiac z tym kredytem...
ale musze Wam cos powiedziec dzis rano jaks ie obudzilam to mala mi tak buszowala w brzuszku ze po lewej stronie mialam taka kulke tam mi sie tam wepchnela...
ale musze Wam cos powiedziec dzis rano jaks ie obudzilam to mala mi tak buszowala w brzuszku ze po lewej stronie mialam taka kulke tam mi sie tam wepchnela...

Natalineczka555
kocham kochać :)
Cześć Dziewczyny:-)
Od rana netu nie miałami myślałam że nie nadrobię ale nie było aż tyle tego
Potem pojechaliśmy do Taty-nie wiadomo czy będzie chodził bo wody w organiźmie tyle się nazbierało i jest usisk na mózg. Jest załamany-powiedział ze nie chce żyć -dzisiaj chciał sobie żyły podciąć...
W ogóle cos nie teges chwilami mówi niedorzecznie, normalnie delikatnie mówiąc dostaje na głowe. KLtos musi byc przy Nim 24h. Boshh tak się boję.
A taki nerwowy że wszystkich wygania ze szpitala, nie każe się odwiedzać wcale.
Bylismy troszkę z Zuzka nad jeziorkiem-pospacerowaliśmy ale nie mam miru coś.
Jutro do neurologa na kontrolę. Jestem ciekawa co powie bo ostatnio mówiła że Zuzka nie będzie mówić, ale już zaczęła tata, dziadzia, baba. Mam nadzieje że będzie dobrzeLecę bo oczy mi się zamykają same, a jutro podróż do lekarza 80km-mam nadzieję że nie będzie aż tak gorąco-bo klimy w aucie nie ma a południe wyjeżdżamy
Dobranoc. Jutro zdam relację co i jak![]()
mamita, bedzie lepiej, zobaczysz

wystraczy ze wyjdzie ze szpitala, w domu zawsze lepiej

nie wiedzialam ze tak sie porod wydluza w wanniemeduska o mamo tobie już tylko 69 dni zostałoale ten czas leci
powiem ci co mi powiedziała położna jak rodziłam antka była wolna wanna i mogłam w niej rodzić gdybym chciała i powiedziała troszkę złagodzi ból to napewno ale poród średnio trwa 4-5 godzin dłużej bo woda łagozi ból ale rozleniwia mięśniewięc ja zrezygnoałam a dziewczyna która jak ja rodziła 3 dziecko chciała bardo w wodzie i jak weszła na porodówkę godzinkę po mnie z mega skurczami ja chodziłam a ona siedziała w wodzie ja rodziłam o 24.15 a ona następnego dnia o 16
pytałam się położnej czemu tak długo a położna z noworodków powiedziała mi wiadomo tak jest jak się rodzi w wodzie
![]()

ja i tak mialam dlugi a jak bym w wannie rodzila to bym chyba 5 dni rodzila

haha to niezła rozpiętośc
ja jakos nawet nie myślałam o tym żeby rodzic w wodzie-znaczy raz mi przz myśl przeso ale zaraz sobie to z glowy wybiłam-jedyne co bym chciałaa nie wiem czy mozna u nas w szpitalu to pionowo rodic a nie leżąco na łóżku... podobno łatwiej....
o tym tez myslalam, ale nasz szpital jest zacofany, ale mysle ze jak by sie tak uparl to by urodzil na kuckach

pnoc taki trwa krocej bo i szyjka krótsza wtedy

A My bylismy 2 dni w Szczecinku i bylo super nad jeziorkami.
Teraz musze nadrobic zaleglosci na forum
Mały 4 dzien bez 2 dzemek,w dzien troszke jest uciążliwy ale dajemy rade.
no to superzaście, a jak mały

witam kobity!!!!
wstalam dzis po 9 zrobilam malemu butle chwile sie z nim pobawilam i poszlam po ubranka dla niego, a jego samego wsadzilam do lozeczka

ja przychodze a ten sobie smoka dorwal wsadzil w buzke i teraz lezy czasem rusza sobie nóżką mizia sie pieluszką i sobie mruczy, jakby sie do spania szykował

tak wiec mysle poki co skorzystam i na bb

tak wiec jestem
jutro mam dzie n służby zdrowia, najpierw do gina, a pozniej z malym do pediatry, albo na odwrót

Natalineczka555
Hej ja tylko an chwilke...
ale musze Wam cos powiedziec dzis rano jaks ie obudzilam to mala mi tak buszowala w brzuszku ze po lewej stronie mialam taka kulke tam mi sie tam wepchnela...![]()
juz blizej jak dalej

pewnie chcialaby juz zobaczec swoja mamusie

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Ja jetsem ze Stargardu Szczecinskiego.
A mały lepiej sypia jest tak padniety wieczorem ze 1 krotka pobudke robi o 5 dostaje pic i spi dalej,wstajac o 8 rano
A mały lepiej sypia jest tak padniety wieczorem ze 1 krotka pobudke robi o 5 dostaje pic i spi dalej,wstajac o 8 rano
medeuska
październikowa mama'09
no to fajnie- u nas podobno rutynowo nacinają- jeszcze gdyby m ni ebyl taki bojazliwy to pry koncowc posedlby na druga strone pilnowac czzy jest wszystko oki i nie pozwalac ciac ale.... on nawet filmiku z porodu obejrzec nie chcemedea myślę że można teraz już chyba nie narzucają pozycji do rodzeniaja cały czas chodziłam skakałam na piłce wchodziłam pod prysznic słuchałam muzyki o 24.05 położna przebiła mi pęcherz i wtedy powiedziałam że na mnie już czas i idę do domu wrócę jak przestanie tak boleć
i pietruszka musiał mnie zatrzymać
położna zaytała jak chcę rodzić ale zanim pomyślałam to usiadłam z nogami w rozkroku raz się zaparłam i urodziłam na jednym parciu antka i lożysko
zero pęknięć nacinań więc super
![]()

to i tak dziwne ze pojdzie ze mną rodzic hehehe

słodziutko:-) mi jak Zuza sie czasem wywali i tak zostaje to aż mnie boli czasemHej ja tylko an chwilke...
ale musze Wam cos powiedziec dzis rano jaks ie obudzilam to mala mi tak buszowala w brzuszku ze po lewej stronie mialam taka kulke tam mi sie tam wepchnela...![]()

wtedy sie wierce zeby sie gdzies presunela- bo nie chce jej łapami pchac gdzie indziej bo jej jescze krzywde zrobie

Natalineczka555
Ja jetsem ze Stargardu Szczecinskiego.
A mały lepiej sypia jest tak padniety wieczorem ze 1 krotka pobudke robi o 5 dostaje pic i spi dalej,wstajac o 8 rano![]()
no to super, ani sie obejrzysz a bedzie spal cala noc

no to fajnie- u nas podobno rutynowo nacinają- jeszcze gdyby m ni ebyl taki bojazliwy to pry koncowc posedlby na druga strone pilnowac czzy jest wszystko oki i nie pozwalac ciac ale.... on nawet filmiku z porodu obejrzec nie chce
to i tak dziwne ze pojdzie ze mną rodzic hehehechyba robi to tylko dla mnie i pod wielką presją
nbo j amu piwidzialam ze ja bez niego tam nie pojde i e to tez jego sprawka i ze ja sie tam meczyc sama nie bede
słodziutko:-) mi jak Zuza sie czasem wywali i tak zostaje to aż mnie boli czasem
wtedy sie wierce zeby sie gdzies presunela- bo nie chce jej łapami pchac gdzie indziej bo jej jescze krzywde zrobie![]()
u nas tez nacinaja, mnie dwa razy nacinala, bo czarek duzy

nie chcialam zeby mnie nacinali ale teraz tak mysle ze gdyby mnie nie naciela to bym sie meczyla i tak bym sama popękała

rozwiesilam jedno pranie pomywalam naczynia umyam balkon i sie zmecczylammuse chwile odpoczac
![]()
a ja taka słaba jestem ze szok nic mi sie nie chce

no i czarek sobie spi

Jadźka
mama 2 synów
Cześć Dziołchy. Wpadłam tylko się przywitać, bo mam dużo roboty w domy. Na giełdzie kupiliśmy w sumie nic takiego . Sobie kupiłam 9 talerzyki za 10 zł (bo w domu na stanie miałam tylko 4
). A Sewerynowi hulajnogę na pompowanych kołach za 25zł. Był fajny fotelik ale głupia myślałam że znajdę coś lepszego i ktoś inny go kupił a kosztował tylko 60zł i moze jeszcze bym cos stargowała. No i nie mogę przeboleć torby z przebijakiem za 10zł a to już przez mojego męża
. W sobotę mieliśmy jechać na grilla ale nie pojechaliśmy za to zrobiliśmy sobie ze znajomymi ognicho było super. A wczoraj prawie standardowo na rybkach, więc dzisiaj jemy rybkę. Dobra spadam postaram odezwać się pużniej

reklama
medeuska
październikowa mama'09
zrobilas mi smaka na rybke- wiec dzisiaj na kolacje bede miala płotki:-):-) mniam mniamCześć Dziołchy. Wpadłam tylko się przywitać, bo mam dużo roboty w domy. Na giełdzie kupiliśmy w sumie nic takiego . Sobie kupiłam 9 talerzyki za 10 zł (bo w domu na stanie miałam tylko 4). A Sewerynowi hulajnogę na pompowanych kołach za 25zł. Był fajny fotelik ale głupia myślałam że znajdę coś lepszego i ktoś inny go kupił a kosztował tylko 60zł i moze jeszcze bym cos stargowała. No i nie mogę przeboleć torby z przebijakiem za 10zł a to już przez mojego męża
. W sobotę mieliśmy jechać na grilla ale nie pojechaliśmy za to zrobiliśmy sobie ze znajomymi ognicho było super. A wczoraj prawie standardowo na rybkach, więc dzisiaj jemy rybkę. Dobra spadam postaram odezwać się pużniej
Podziel się: