Natalineczka555
kocham kochać :)
zrobilas mi smaka na rybke- wiec dzisiaj na kolacje bede miala płotki:-):-) mniam mniam
o dobry pomysł a ja sobie szproty kupię mmmmmmmmmniam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zrobilas mi smaka na rybke- wiec dzisiaj na kolacje bede miala płotki:-):-) mniam mniam
wszystkie ryby tylko nie szprotyo dobry pomysł a ja sobie szproty kupię mmmmmmmmmniam
![]()
ja miałam świetną położna i lekarkę dużo żartowały radziły jak sobie ulżyć kazały krzyczeć jak mam na to ochote kląć jak mi to pomagawięc było ok
ja rodziłam w klinice wszyscy mówili że to upierdliwe a ja byłam bardzo zadowolona z tego faktu jako że rodziłam w nocy to i tak studentów nie miałam
a położna tak gdzies koło 23 wzieła mnie no fotelik zrobiła masaż szyjki ostrzegła że będzie bolało ale pomoże i obiecała chronić moje krocze i jej się udało noc nie pękłam wcale mnie nie nacinali więc było super a zreszta ta położna pracuje od 15 lat i mówiła że tylko kilkanaście razy nacinała krocze i to tylko dla bezpieczeństwa diecka a tak za wszelką cenę chroni krocze
meduska a tobie gin nie radził smarować i lekko masować krocza oliwką lub olejkiem z nagietka????bo ja i z julką i z antonim od 7 m-ca smarowałam sobie krocze i robiłam jak to nazwać lekki masaż krocza i jak powiedziała mi położna przy porodzie że super że tak robiłam bo dzięki temu mięśnie są bardziej elastyczne łatwiej dziecku się przecisnąć mnie mniej boli szyb ciej dojdę do siebie i duże szanse że nie pęknę przy porodzie i tak było![]()
mąz sie ze mnie smieje ze jak ja jem szproty to wszystko wyrzucam, bo ja tez nie moge patrzec jak oni jedza, z tym wszystkim tylko glowe i ogon zostawiająwszystkie ryby tylko nie szprotyto jedyne ryby których nie lubie a jak pietruszka je to wychodzę no patrzec nawet nie mogę
a ja chyba kupie jutro rybkę maślaną no chodzi za mną albo tilapię i zrobie w trzepańcu piwnym jami![]()
w sumie nie rozmawialam z nia na ten temat- tera w czwartek zapytam co ona o tym myśli i wogóleja miałam świetną położna i lekarkę dużo żartowały radziły jak sobie ulżyć kazały krzyczeć jak mam na to ochote kląć jak mi to pomagawięc było ok
ja rodziłam w klinice wszyscy mówili że to upierdliwe a ja byłam bardzo zadowolona z tego faktu jako że rodziłam w nocy to i tak studentów nie miałam
a położna tak gdzies koło 23 wzieła mnie no fotelik zrobiła masaż szyjki ostrzegła że będzie bolało ale pomoże i obiecała chronić moje krocze i jej się udało noc nie pękłam wcale mnie nie nacinali więc było super a zreszta ta położna pracuje od 15 lat i mówiła że tylko kilkanaście razy nacinała krocze i to tylko dla bezpieczeństwa diecka a tak za wszelką cenę chroni krocze
meduska a tobie gin nie radził smarować i lekko masować krocza oliwką lub olejkiem z nagietka????bo ja i z julką i z antonim od 7 m-ca smarowałam sobie krocze i robiłam jak to nazwać lekki masaż krocza i jak powiedziała mi położna przy porodzie że super że tak robiłam bo dzięki temu mięśnie są bardziej elastyczne łatwiej dziecku się przecisnąć mnie mniej boli szyb ciej dojdę do siebie i duże szanse że nie pęknę przy porodzie i tak było![]()
ha ha kochana taki masaż jest całkiem przyjemny oliwka na dłoń i masujesz krocze okrężnymi ruchami(pptem to już była fucha pietruszki;-))no to super trafiłaś
a jak sie robi taki masaż
mi kazali tylko mięśnie Koegla (czy jak on tam ma) ćwiczyć a i tak mi to nic nie dało
mąz sie ze mnie smieje ze jak ja jem szproty to wszystko wyrzucam, bo ja tez nie moge patrzec jak oni jedza, z tym wszystkim tylko glowe i ogon zostawiają
tak wiec jak ja jem to wyciągam kazda osteczke i kregoslup
a ostatnio to nawet ta krew wyrzucałam
moje jedzenie szprot bardziej przypomina dłubanie słonecznika![]()