reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja miałam świetną położna i lekarkę dużo żartowały radziły jak sobie ulżyć kazały krzyczeć jak mam na to ochote kląć jak mi to pomaga :cool:więc było ok:tak:ja rodziłam w klinice wszyscy mówili że to upierdliwe a ja byłam bardzo zadowolona z tego faktu jako że rodziłam w nocy to i tak studentów nie miałam:-pa położna tak gdzies koło 23 wzieła mnie no fotelik zrobiła masaż szyjki ostrzegła że będzie bolało ale pomoże i obiecała chronić moje krocze i jej się udało noc nie pękłam wcale mnie nie nacinali więc było super a zreszta ta położna pracuje od 15 lat i mówiła że tylko kilkanaście razy nacinała krocze i to tylko dla bezpieczeństwa diecka a tak za wszelką cenę chroni krocze:tak:
meduska a tobie gin nie radził smarować i lekko masować krocza oliwką lub olejkiem z nagietka????bo ja i z julką i z antonim od 7 m-ca smarowałam sobie krocze i robiłam jak to nazwać lekki masaż krocza i jak powiedziała mi położna przy porodzie że super że tak robiłam bo dzięki temu mięśnie są bardziej elastyczne łatwiej dziecku się przecisnąć mnie mniej boli szyb ciej dojdę do siebie i duże szanse że nie pęknę przy porodzie i tak było:tak:

ja miałam świetną położna i lekarkę dużo żartowały radziły jak sobie ulżyć kazały krzyczeć jak mam na to ochote kląć jak mi to pomaga :cool:więc było ok:tak:ja rodziłam w klinice wszyscy mówili że to upierdliwe a ja byłam bardzo zadowolona z tego faktu jako że rodziłam w nocy to i tak studentów nie miałam:-pa położna tak gdzies koło 23 wzieła mnie no fotelik zrobiła masaż szyjki ostrzegła że będzie bolało ale pomoże i obiecała chronić moje krocze i jej się udało noc nie pękłam wcale mnie nie nacinali więc było super a zreszta ta położna pracuje od 15 lat i mówiła że tylko kilkanaście razy nacinała krocze i to tylko dla bezpieczeństwa diecka a tak za wszelką cenę chroni krocze:tak:
meduska a tobie gin nie radził smarować i lekko masować krocza oliwką lub olejkiem z nagietka????bo ja i z julką i z antonim od 7 m-ca smarowałam sobie krocze i robiłam jak to nazwać lekki masaż krocza i jak powiedziała mi położna przy porodzie że super że tak robiłam bo dzięki temu mięśnie są bardziej elastyczne łatwiej dziecku się przecisnąć mnie mniej boli szyb ciej dojdę do siebie i duże szanse że nie pęknę przy porodzie i tak było:tak:

no to super trafiłaś :tak::tak::tak::tak::tak:
a jak sie robi taki masaż:confused::confused::confused::confused:
mi kazali tylko mięśnie Koegla (czy jak on tam ma :-D:-D:-D:-D) ćwiczyć a i tak mi to nic nie dało :no::no::no::no:

wszystkie ryby tylko nie szproty:no::no::no::no:to jedyne ryby których nie lubie a jak pietruszka je to wychodzę no patrzec nawet nie mogę:no::no::no:
a ja chyba kupie jutro rybkę maślaną no chodzi za mną albo tilapię i zrobie w trzepańcu piwnym jami:tak:
mąz sie ze mnie smieje ze jak ja jem szproty to wszystko wyrzucam, bo ja tez nie moge patrzec jak oni jedza, z tym wszystkim tylko glowe i ogon zostawiają :baffled::baffled::baffled::baffled:
tak wiec jak ja jem to wyciągam kazda osteczke i kregoslup :tak::tak::tak::tak:
a ostatnio to nawet ta krew wyrzucałam :tak::tak::tak::tak:
moje jedzenie szprot bardziej przypomina dłubanie słonecznika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

w sumie nie rozmawialam z nia na ten temat- tera w czwartek zapytam co ona o tym myśli i wogóle:tak::tak:
szkod atylo ze ona juz w szpitalu nie pracuje:-( bo wtedy bylabym pewna ze zrobi wszystko zeby imi bylo jak najlepiej-ona odbierala mnie i moja siostre:-D:-D:-D
i moja babcia do niej zawsze chodzila- bo to jej kolezanka:-D:-D

pogadam z nia teraz-moze poprosze zeby coś tam o mnie pisnęła komuś żeby mnie uchronic przed cieciem....:sorry2:

a ja nie mam dobrych wspomnien z porodu :-( posprzątalam przepuscilam ziemniaki przez praske tylko jajko wbic i mąke dosypac zarobic ciasto i kopytka gotowe sosik mam pieczrkowy do kopytek a jutro barszczyk ukraiński zamierzam ugotowac bo zostalo trochę rosołu W końcu trzeba wrócic do gotowania bo przez te egzminy to nic prawie nie gotowalam :zawstydzona/y:Teśc ma przyjechac przywieżc ziemniaków i ogorków :baffled::szok: cchyba musze dzieciaki wygonic na dwor bo szaleja bardzo :wściekła/y::wściekła/y:

no to super trafiłaś :tak::tak::tak::tak::tak:
a jak sie robi taki masaż:confused::confused::confused::confused:
mi kazali tylko mięśnie Koegla (czy jak on tam ma :-D:-D:-D:-D) ćwiczyć a i tak mi to nic nie dało :no::no::no::no:

mąz sie ze mnie smieje ze jak ja jem szproty to wszystko wyrzucam, bo ja tez nie moge patrzec jak oni jedza, z tym wszystkim tylko glowe i ogon zostawiają :baffled::baffled::baffled::baffled:
tak wiec jak ja jem to wyciągam kazda osteczke i kregoslup :tak::tak::tak::tak:
a ostatnio to nawet ta krew wyrzucałam :tak::tak::tak::tak:
moje jedzenie szprot bardziej przypomina dłubanie słonecznika :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ha ha kochana taki masaż jest całkiem przyjemny oliwka na dłoń i masujesz krocze okrężnymi ruchami(pptem to już była fucha pietruszki;-))

Asia moi też szału dostają w domu i chodzą smęcą marudzą przezywają się strzelają fochy tylko ja na całe szczęście nauczyłam sie jakoś wyłączać i ich nie słucham no chyba że już przegną na maxa to wtedy .......czasami sami schodzą mi już z drogi:-D:-D:-D:-D
julka mi wczoraj wypomniała wieczorem że ja ją kiedyś uderzyłam a zrobiłam to raz w życiu a adama 3 może 4 razy ale oni to pamiętają:szok::szok:i powiem wam że jak wczoraj o tym powiedzieli to jakoś tak głupio mi sie zrobiło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
troche mialam spokoju jak byli u mojej mamy tylko osobno raz Zuzia raz Wojtek a teściowa to wyrażnie powiedziala ze nie chce ich razem bo jedno drugiemu dokucza
Ja tez wyłaczam sie po tych lekach jakos mi to nie pszeszkadza ,tylko Wojtek ma jakies glupie zagrania i Gabyska strasznie piszczy :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry