reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie popłaciłam rachunki i pozostały stan naszego konta mnie zdołował :-(
Idę pocieszyć się jakimś ciastkiem :-(
też mam dostac dzisiaj wyplate- i tez nieduzo zostanie po oplaceniu rachunkow:-(

tak ja dzisiaj mam mieć wypłatę a tak jakbym tych pieniędzy już nie miała:baffled::baffled::baffled:kurcze a jeszcze szkolną wyprawkę muszę skończyć kompletować:szok:i toniego obkupić bo ubogi w ubrania:-(
to masz jak ja:-D nja zawsze cala wyplate juz mam zaplanowaną- i zostaje jedno wielkie G:sorry2:

kieeeeedy to sie zmieni:-D puscilam duzego lotka z numerami wygranymi w śnie- moze wygrm jutro:-D to sie z Wami wszystimi podziele:-):-)

to ma łazienkę(czytaj ja nie mam balkonu:-p):-D:-D
trzymam kiki napisz wieczorkiem co i jak z zuzinką:tak::tak::tak:i jak tata:tak:
a ja mam duży balkon :-p i teraz pierze mi sie 3 pranie a pierwsze prawie suche :tak:jak szukalismy mieszkania to jak sie pytalam najpierw o balkon bo ja nie wyobrazam sobie suszenia w domu a zima mam suszarnie zamykaną w piwnicy korzystam razem z sąsiadką :tak:
Kopytka wyszły rewelka bo dołożyłam serek Turek szczypiorkowy, krótko sie gotowały i dzieki serkowi wyszy pulchniutkie ;-)chwilę odsapne i myję garki bo szybko sie je a potem duzo mycia jest Jak tylko pójde do pracy i sie troche odkujemy to kupuję zmywarkę nawet jakbym musial remont robic żeby ja upchnąc w kuchni:baffled:

MALINUS
A jaki rozmiar nosi Twoj Antos i jaki planujesz dla Niego na zime:confused::confused::confused:

Widze ze nasze dzieciaki sa identyczne:szok:Jak Twoje sa takie jak moje to Tobie wspolczuje:-D:-D:-D;-)

A my wlasnie zjedlismy glira,ktorego zrobilismy sobie na balkonie
(mieszkamy na ostatnim 4p.)

dziecka nie ma a ja nie wiem co ze soba zrobic-sprzatac mi sie nie chce za bardzo. A mając przez 8 miesiecy męża w domu(ciągle) zwariowac juz mozna, na szczescie szykuje mu sie nowa praca.

Hej dziewczynki
Witam po weekendzie
Ale zakręcenie
W sobotę najpierw wizyta u teściowej, pźńiej zawieźliśmy Wiki do mojej mamy poszliśmy na imprę. Ależ się działo, a zaczęło się jeszcze lepiej w drodze do domu-konkretnie w windzie:-D:zawstydzona/y:
Wczoraj wstałam wcześnie i wyskoczyłam na giełdę, kupiłam sobie getry i getry kabaretkowe do tunik. Piotr znów był napalony, ale nei bylo czasu, bo jechaliśmy do mamu a obiad i po córcię. Okazało się, że mała chce jechać z babcią do prababci i kuzynki Kasi, tak więc wróciliśy sami. Obejrzeliśmy sobie komedie, przespaliśmy się 2h i po kobitki wyruszyliśmy. W domu dopiero po 20, mała wariowała do 23 prawie, więc ak tylko dobrze zasnęła i my zawinęliśmy isę spowrotem w betki.
Nie dam rady nadrobić weekendu, więc z góry bardzo przepraszam. Teraz mój drzemie po obiadku, po pracy, a ja zaraz bede sie z mala na spacer szykować, zabiore ja na plac zabaw, bo ma dzis niespożyte pokłady energii:-D:-D:-D

reklama
MALINUS
A jaki rozmiar nosi Twoj Antos i jaki planujesz dla Niego na zime:confused::confused::confused:

Widze ze nasze dzieciaki sa identyczne:szok:Jak Twoje sa takie jak moje to Tobie wspolczuje:-D:-D:-D;-)
kochana widzę między nimi coraz więcej podobieństw:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
a rozmiar teraz 74-80 a zimą pewnie 86:tak:
Wygladaja apetycznie:tak::tak::tak:Ja niestety nie mam piekarnika:no:A w niedziele to jade do siory na chrzciny wiec i na wyzerke;-):-D
jak ja kocham takie imprezy:tak::tak:
Hej dziewczynki
Witam po weekendzie
Ale zakręcenie
W sobotę najpierw wizyta u teściowej, pźńiej zawieźliśmy Wiki do mojej mamy poszliśmy na imprę. Ależ się działo, a zaczęło się jeszcze lepiej w drodze do domu-konkretnie w windzie:-D:zawstydzona/y:
Wczoraj wstałam wcześnie i wyskoczyłam na giełdę, kupiłam sobie getry i getry kabaretkowe do tunik. Piotr znów był napalony, ale nei bylo czasu, bo jechaliśmy do mamu a obiad i po córcię. Okazało się, że mała chce jechać z babcią do prababci i kuzynki Kasi, tak więc wróciliśy sami. Obejrzeliśmy sobie komedie, przespaliśmy się 2h i po kobitki wyruszyliśmy. W domu dopiero po 20, mała wariowała do 23 prawie, więc ak tylko dobrze zasnęła i my zawinęliśmy isę spowrotem w betki.
Nie dam rady nadrobić weekendu, więc z góry bardzo przepraszam. Teraz mój drzemie po obiadku, po pracy, a ja zaraz bede sie z mala na spacer szykować, zabiore ja na plac zabaw, bo ma dzis niespożyte pokłady energii:-D:-D:-D
cofnij się 2-3 strony w tył to masz streszczenie wszystkiego pisałam dla anabubki o tobie też:-D:-D:-D:-D:-D
mykam na zakupy(no po wypłacie jestem:-D) i do pracy:tak:

Do góry